Aşı ve kocam

gldnkrbck

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
45
-13
6
Selam herkese
Dogumum gercekleseli 1 hafta oluyor. Once normal dogum sonra da sezeryana alindim. Bebegimi emziriyorum. Mama vermiyorum. Evde kocam huysuz benden yemek falan bekliyor. Cocugu tuzlu suda yikamak istiyor daha kord(gobek bagi) dusmeden. Izin vermiyorum. Baya bir evde iki yabanciyiz. Oturma odasinda uyuyor. Zaten sorunluydu iliskimiz biliyorsunuz. Bende onun evinde cocuk oldugu icin bulunuyorum. Her neyse cocuguma asi yaptirmak konusunda endiseliyim. Bir cok cocuk konusamiyorum bir otizm oluyor ve bunu asilara bagliyorlar. Asi yaptirmayan var mi? Bende asi yaptirmamayi dusunuyorum bebegime. Birde kocamla aramiz duzelir mi bebekten sonra hersey bebege yogunlasti. Evin icinde cocuk kaciran gibiyiz. O benden kaciriyor Ben ondan kaciriyorum. Sebebi de guvensizlik ve gecmiste bana yaptiklari

Aşıları yaptırın.
Eski konuları bilmiyorum kocanıza bir şey diyemem

Esiniz umarim bir an once aklini basina toplar, heleki 1 hafta once dogum yapmis bir kadina, cocugunun annesine boyle davranmasi, tuzlu su sacmaliklari falan beni asiri sinirlendirdi gercekten. Esiniz disinda destek olacak, yaninizda olacak kimse yok mu, ailenizle araniz nasil? Asi konusuna gelirsek evet agri kesicinin bile 10 binde bir şu yan etkisi olur, 1000 de bir bu etkisi olur gibi yan etkileri oldugu gibi asilarinda yan etkileri var. Bu bir cesit kumar. Alerjiden tutun baska baska yan etkilere kadar bir cok sey, her seyden kaynakli olabilir. Yani mobilyalardaki cilalar, boyalar, duvar kagitlari bile seker hastasi yapiyor deniliyor.. Bizler daha cok o hastaligi kapip cok kotu durumlari goze almamak adina binde birlik yan etki riskini goze aliyoruz aslinda. Ben butun asilari yaptirdim bebegime takvimde olan, sonuncusuda haftaya hatta çok şukur bir sorun yasanmadi su ana dek. Her seferinde korkarak goturuyorum birkac gun paranoyakca gozlem yapiyorum hatta asinin yapilma aninda ignede hava var mi, ebe siringayi cekip kan var mi diye kontrol ediyormu diye diken ustunde bakiyorum ama asi karsitligi ve yabancilarin gelisinden sonra salgin hastaliklar tekrar hortlamaya basladi bence asi yaptirmamak daha buyuk risk. Karar sizin..

aşılarınızı yaptırın..öyle birşey olsa başımız da devlet var buna izin verir mi..büyük oğlum bugünler de rahatsız kaç doktora gittiysem hepsi de aşılarını eksiksiz yaptırdınız mı diye sordular..bunlar ufak görünen ama önemli konular..bir tanıdığım aşıya karşı hiç bir çocuğuna yaptırmadı çocukları tek tek bütün çocuk hastalıklarını geçiriyor..önce ki konularınızı bilmiyorum ama sizin evlilik durumunuzdan dolayı yetiştiriceğiniz bebeğin ileri de ne kadar sağlıklı bir birey olacağı üzücü bir konu..

Eşin berbat birisi , aşı konusunda yorumsuzum...

Covit ilaçlarını ve aşılarını millete zorla 3 er 4 er yaptıran kimdi acaba , kalp krizinden ortalık geçilmiyor, benim güvenim kalmadı artık...

Covit ilaçlarını ve aşılarını millete zorla 3 er 4 er yaptıran kimdi acaba , kalp krizinden ortalık geçilmiyor, benim güvenim kalmadı artık...
covid aşıları insanların kronik hastalıklarını tetikledi..hastalığı hayata geçirip sonra zehirli panzehir bulanlarla ilgili başka bir konu..ben hiç olmadım..ama çocuk aşıları eski zamandan beri var olan bişey..bu aşılardan ölen yüzlerce çocuk duymadım hiç aksine aşılar olmadan önce hastalıklardan ölen çocukları duymuşuzdur hepimiz..

Her anne çocuğu için en iyisini bilir , sağlık sektörü eskisi gibi değil, tamamen ticari bir rant dönüyor, eskiden güvenim vardı ama artık yok ...

Doğumda yapılan k vitamini harici oğlum aşısiz. Ama aşısiz çocuğu olan hiç bir aile size yaptırma demez çünkü bunun çok büyük alt yapı ve okuma, araştırma gerektiğini bilir. Kendiniz her yönlü araştırmalısınız dünyadaki uygumalrina kdar bakmalsnz ve eşinzle de hem fikir olmalsnz.
Çocukla olumsuz evliliği iyi olan ben duymadım çünkü çocuk çok büyük sorumluluk ve özveri gerektiriyor. Bunu yaparsa iyi baba olur eş olmaz. Siz önce adamın gonlu varsa aile danışmanlığı alıp kendinize yönelin. Çocuğunuzla ilişkiniz bir birinZden bağımsız gelişmez aslında.

Aşısiz çocuklar da çocukluk hastalıkları geçirir zaten bunda sorun yok ki, hastalık aslında vücut için şifadır. Sizin bakış aciniza göre aşı olan çocuk da hasta olmamalı ama oluyor.
5 yaşında oğlum ne ateş düşürücü, ne antibiyotik 1 kere bile kullanmadi. 3 yaşından bu yana anaokuluna gittgi halde.
Sizler bir şey hakkında tam bilginiz olmadığı halde fikir sahibi oluyorsnz ama ilerde bizleri anlayacksnz.
Aşı yapılmamalı demiyorum üstüne basa basa bu benim fikrim.

burda konu genel hastalıklar değil..bu aşılae çocuklar soğuk algınlığı ya da ishal olmasın diye yapılmıyor..3. çocuğumu büyütüyorum hiç çocuk hastalığı geçirmediler .sizin dediğiniz durum bağışıklık sistemiyle ilgili bir durumdur..herşeyi ben bilirim başkaları birşey bilmez yargısını bırakın

Her anne çocuğu için en iyisini bilir , sağlık sektörü eskisi gibi değil, tamamen ticari bir rant dönüyor, eskiden güvenim vardı ama artık yok ...
doğrudur..bundan 10 yıl önce ki doktorları bile göremiyoruz ilaç verildiği zaman bu yeni mi acaba dediğim ilaçlar var ama aşı konusu başka bir boyut..hayır deme gibi bir şansımız yok diye düşünüyorum hastalıkların tek tek uyandığı bu devirde

Bakın 2 ayrı kısımda yazdım bunu birincisi çocukluk hastalıklarını geçirdiği çocuklarımıza bunun şifa olduğunu düşünüyorum.
2.si bağışıklık sistemleri çok iyi çocuklar bunlar doktor yüzü görmeyen ilaç şurup kullanmayanlar.
Şükürler olsun her şeyi ben bilmesem de aşısiz ama hastalıkları geçirdiler mantignn ardında neler olduğunu bilmeden konuşan biri olmanız " her şeyi ben bilirim başkaları bir şey bilmez yargısını bırakmayan" da sizsiniz demek ki bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…