Aşı ve kocam

gldnkrbck

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
45
-10
6
Selam herkese
Dogumum gercekleseli 1 hafta oluyor. Once normal dogum sonra da sezeryana alindim. Bebegimi emziriyorum. Mama vermiyorum. Evde kocam huysuz benden yemek falan bekliyor. Cocugu tuzlu suda yikamak istiyor daha kord(gobek bagi) dusmeden. Izin vermiyorum. Baya bir evde iki yabanciyiz. Oturma odasinda uyuyor. Zaten sorunluydu iliskimiz biliyorsunuz. Bende onun evinde cocuk oldugu icin bulunuyorum. Her neyse cocuguma asi yaptirmak konusunda endiseliyim. Bir cok cocuk konusamiyorum bir otizm oluyor ve bunu asilara bagliyorlar. Asi yaptirmayan var mi? Bende asi yaptirmamayi dusunuyorum bebegime. Birde kocamla aramiz duzelir mi bebekten sonra hersey bebege yogunlasti. Evin icinde cocuk kaciran gibiyiz. O benden kaciriyor Ben ondan kaciriyorum. Sebebi de guvensizlik ve gecmiste bana yaptiklari

Aşıları yaptırın.
Eski konuları bilmiyorum kocanıza bir şey diyemem

Esiniz umarim bir an once aklini basina toplar, heleki 1 hafta once dogum yapmis bir kadina, cocugunun annesine boyle davranmasi, tuzlu su sacmaliklari falan beni asiri sinirlendirdi gercekten. Esiniz disinda destek olacak, yaninizda olacak kimse yok mu, ailenizle araniz nasil? Asi konusuna gelirsek evet agri kesicinin bile 10 binde bir şu yan etkisi olur, 1000 de bir bu etkisi olur gibi yan etkileri oldugu gibi asilarinda yan etkileri var. Bu bir cesit kumar. Alerjiden tutun baska baska yan etkilere kadar bir cok sey, her seyden kaynakli olabilir. Yani mobilyalardaki cilalar, boyalar, duvar kagitlari bile seker hastasi yapiyor deniliyor.. Bizler daha cok o hastaligi kapip cok kotu durumlari goze almamak adina binde birlik yan etki riskini goze aliyoruz aslinda. Ben butun asilari yaptirdim bebegime takvimde olan, sonuncusuda haftaya hatta çok şukur bir sorun yasanmadi su ana dek. Her seferinde korkarak goturuyorum birkac gun paranoyakca gozlem yapiyorum hatta asinin yapilma aninda ignede hava var mi, ebe siringayi cekip kan var mi diye kontrol ediyormu diye diken ustunde bakiyorum ama asi karsitligi ve yabancilarin gelisinden sonra salgin hastaliklar tekrar hortlamaya basladi bence asi yaptirmamak daha buyuk risk. Karar sizin..

Back