- 2 Kasım 2018
- 199
- 94
- 18
- 33
- Konu Sahibi Neseli----___-----
Kizlar kizimin bacaginda sertlik olustu ve kasinti var bebeginde bole biaey olan oldumu asidan v.s sonra lutfen fikir verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sislik degilde.. serlik yag bezesi gibi bir kac oldu2.ay aşısı mi oldu ? O aylarda yapılan asi biraz şişlik yapıyordu ama endişe etme geçer .
Canim sag bacakta surekli kasiyor yag bezesi gibi sertBizim de igneden sonra olmustu.esim pimpirikli hemen dr a goturmustu normal dediler .sanirim bazen asidan s9nra da oluyordu.korkma kotu birsey olacagini sanmam.kendim tetanoz asisi olunca da boyle sis sert oluyordu kolum
Tam net bir şey söylemiyorlar derken ? Ultrason falan bakıldı mı ?Doktora goturdum tam net bisey demiyorlar dusunmekten cildircam bole bi durum yasayn annelerin fikrine cok ihtiyacim var
Canim hastaneye gidip geliyoruz .. kan aldilar kanda enfeksiyon cikti antibiyotik verdi.. fakat sertlik gecmiyor bez degistitrken devamli kasimak istiyorbazi cocuklara asidan kaynakli olabiliyormus kizimi bir aksam acile goturdugumde bir bayanda cocugunu ayni sikayetle getirmisti yanlis hatirlamiyorsam asiya reaksiyon vermisti vucudu serum vereceklerdi bir acile goturun isterseniz belki normaldir ama en azindan iciniz rahatlar
Antibiyotik bitmediyse , tedavi devam ediyorsa normal ..Canim hastaneye gidip geliyoruz .. kan aldilar kanda enfeksiyon cikti antibiyotik verdi.. fakat sertlik gecmiyor bez degistitrken devamli kasimak istiyor
Bakildi kitle gibi bisey dendi. Asidan sonra reaksiyon gostermis olabilir dendi .. gifip gidip gelioruz ama asi bole bisey yapiyormu bu kadar uzun suruyormu onu anlaiyamadimTam net bir şey söylemiyorlar derken ? Ultrason falan bakıldı mı ?
zaten vucutta bir enfeksiyon yoksa asilarda pek sorun yasamazmis cocuklarCanim hastaneye gidip geliyoruz .. kan aldilar kanda enfeksiyon cikti antibiyotik verdi.. fakat sertlik gecmiyor bez degistitrken devamli kasimak istiyor
Canim asi olali 1 sene oldu 1 yas asisi bacaktan olmustu ates v.s olmustu ek o asi agir gecmisti. Korkuyorum anliycaniz allah korusun baska bisey cikar diyezaten vucutta bir enfeksiyon yoksa asilarda pek sorun yasamazmis cocuklar
sertlik sebebi asi yapilan yere bastirilan pamukla ovalanmasindanda oluyor bazen asi yerinde isi veya ateslenme varmi kasinan asi tutar derlerdi bizde
Ultrason çekildi mi?Canim asi olali 1 sene oldu 1 yas asisi bacaktan olmustu ates v.s olmustu ek o asi agir gecmisti. Korkuyorum anliycaniz allah korusun baska bisey cikar diye
Cekildi kitle gibi bisey gozuktu . Asidan kaynakli olmus olabilir dendiUltrason çekildi mi?
aa pardon ben yanlis anlamisim ozaman ilaclarini kullanin bir sey olsaydi drlar anlardi anlardi herhalde olmadi baska bir dr a daha gosterinCanim asi olali 1 sene oldu 1 yas asisi bacaktan olmustu ates v.s olmustu ek o asi agir gecmisti. Korkuyorum anliycaniz allah korusun baska bisey cikar diye
Kan falan alindi bakildi kotu bisey olsa allah korusun cikardi demiaa pardon ben yanlis anlamisim ozaman ilaclarini kullanin bir sey olsaydi drlar anlardi anlardi herhalde olmadi baska bir dr a daha gosterin