- Konu Sahibi candyterry
-
küçük bir spreyli şişenin içine yarıdan biraz az gliserin koy ve üzerini suyla doldur iyice çalkala
banyodan çıkınca ıslak saçının boy ve ucuna sık ama saç derisine değil
sonra saçını tara ve kurut
farkı farkedeceksin, saç uçları yumuşacık ve pırıl pırıl canlı oluyor.
evet canım aktarda bulursun, ben de aktardan aldım zaten
dilerim sorunun çözülür
küçük bir spreyli şişenin içine yarıdan biraz az gliserin koy ve üzerini suyla doldur iyice çalkala
banyodan çıkınca ıslak saçının boy ve ucuna sık ama saç derisine değil
sonra saçını tara ve kurut
farkı farkedeceksin, saç uçları yumuşacık ve pırıl pırıl canlı oluyor.
benim saçlarımda aynen anlattıgınız gibi kuru sert cansız mat görünüyoduarkadasımızın dediğini uyguladım ama biraz daha farklısını spreyli şişenin içine yarısına kadar su doldurdum 3 kapak gliserin bikaç damla çam terebenti bi kaç damla jojoba yağı bi kaç damla hint yağı bi kaç damlada hindistan cevizi yağı koydum saçlarıma sıkıyorum gece yatmadan önce.. bi de komilinin şampuanını aldım zeytınyağlı ve ballı olan içine çam terebenti ve çeşitli yağlardan koydum ve saçlarım inananılmaz derecede yumuşadı parladı annem falan şaşırdı kaldı bana en cok şampuan yaradı gibi geldi bilemiyorum :44:
Canım çok sevindim senin adına inş bana da iyi gelirben de watsons tan live clean diye bir şampuan almıştım onu kullanıyorum, %98 doğal olduğu yazıyor, argan yağı var onun da içerisinde. Saçlarımı biraz yumuşattı önceden hiç yağlanmıyordu yani 2 hft yıkamasam yine yağlanmazdı şimdi en azında biraz yağlanıyor bu da iyi birşey Bu çam terebentini çok övüyorlar ben de şampuanımın içine karıştırıyım :) çeşitli yağlar derken başka neler koydun şampuanına canım?
çam terebenti argan yağı hint yağı jojoba yağı hindistan cevizi yağı susam yağı bepanten kırdım içine balla zeytinyağıda koymayı planlıyodum ama zaten şampuanın içerisinde var die gerek görmedim ama gerçekten şampuana bakınca içinde zeytınyağını hissediyosun rengınden falan belli valla ne bulduysam koydum cnm anlayacağın ev aktara dönmüştü bizim zaten
Ben de çok soru sordum sana ama bu yağların miktarlarını neye göre belirledin ne kadar koydun şampuanın içine? :)
kafadan koydum canım ya ama bi tatlı kaşığı falandır.. çam terebentini daha az koymanı öneririm 1 çay kaşığı koy fazlası hem saçı kurutuyomuş hemde kokusu rahatsız etmesinben hindistan cevizi yağı koydum kokusunu alsın die ama sen farklı bi yağda koyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?