• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Asi sert ve kalın saçlar!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

candyterry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
105
0
46
Norveç
Benim saçlarım 2 yıl önce uçlarından hafif sertleşmişti.Fakat saçlarımı kesmeye kıyamadığım için hiç kesmedim! bakım da yapmadım hiç... yavaş yavaş beyaz saçların çoğalması gibi çoğaldı kalın sert ve asi saç telleri!! :43: eskiden yumuşacık,ince,pamuk gibi ve düz olan saçlarımdan eser kalmadı şimdi.eski haline dönsün istiyorum.. ben şimdi kuru sert hassas saçlara özel bir bakım kürü almak istiyorum.Sizce böyle yaparsam saçlarım eski haline döner mi? yada sizce ne yapmalıyım?? nolur yardım edin :50::50:

evet ya bende aynı dertten muzdaribim. saç tellerim çok kalın ve asıl derdim saçlarım çok çabuk yağlanmaya başladı diye araştırdım terebentin aldım şampuanın içine döktüm biraz ama şuan saç diplerimi saç derimi mahvetti pul pul dökülüyo kepek gibi çok çirkin banyodan çıktığımda dahi saçlarımın dibi bembeyaz nasıl geçircem bu kuruluğu aşırı kurudu saçlarım sertleşti iğrenç olduuu:(

Aynı şey bende de var önceden böyle değildi saçlarım ya gitgide daha kalın telli daha kırık ve daha sert oluyor sanki :43: ne yapmam gerek nasıl bir şey uygulamam gerek saçıma bilmiyorum:43:

küçük bir spreyli şişenin içine yarıdan biraz az gliserin koy ve üzerini suyla doldur iyice çalkala
banyodan çıkınca ıslak saçının boy ve ucuna sık ama saç derisine değil
sonra saçını tara ve kurut
farkı farkedeceksin, saç uçları yumuşacık ve pırıl pırıl canlı oluyor.

küçük bir spreyli şişenin içine yarıdan biraz az gliserin koy ve üzerini suyla doldur iyice çalkala

Çok sağol canım inş iyi gelir deneyeceğim:21: peki gliserini nereden bulabilirim aktarlarda falan olur mu?

Hanımlar benim elime 3-4 gün sonra bir bakım kürü ulaşacak.eğer bu iğrenç saçlarım doğal haline dönerse sizlere de tavsiye edeceğim.Bu arada yorumlarınız için teşekkürler

benim saçlarımda aynen anlattıgınız gibi kuru sert cansız mat görünüyodu :43: arkadasımızın dediğini uyguladım ama biraz daha farklısını spreyli şişenin içine yarısına kadar su doldurdum 3 kapak gliserin bikaç damla çam terebenti bi kaç damla jojoba yağı bi kaç damla hint yağı bi kaç damlada hindistan cevizi yağı koydum saçlarıma sıkıyorum gece yatmadan önce.. bi de komilinin şampuanını aldım zeytınyağlı ve ballı olan içine çam terebenti ve çeşitli yağlardan koydum ve saçlarım inananılmaz derecede yumuşadı parladı annem falan şaşırdı kaldı :21: bana en cok şampuan yaradı gibi geldi bilemiyorum :44:

benim saçlarımda aynen anlattıgınız gibi kuru sert cansız mat görünüyodu :43: arkadasımızın dediğini uyguladım ama biraz daha farklısını spreyli şişenin içine yarısına kadar su doldurdum 3 kapak gliserin bikaç damla çam terebenti bi kaç damla jojoba yağı bi kaç damla hint yağı bi kaç damlada hindistan cevizi yağı koydum saçlarıma sıkıyorum gece yatmadan önce.. bi de komilinin şampuanını aldım zeytınyağlı ve ballı olan içine çam terebenti ve çeşitli yağlardan koydum ve saçlarım inananılmaz derecede yumuşadı parladı annem falan şaşırdı kaldı :21: bana en cok şampuan yaradı gibi geldi bilemiyorum :44:

Canım çok sevindim senin adına inş bana da iyi gelir:43: ben de watsons tan live clean diye bir şampuan almıştım onu kullanıyorum, %98 doğal olduğu yazıyor, argan yağı var onun da içerisinde. Saçlarımı biraz yumuşattı önceden hiç yağlanmıyordu yani 2 hft yıkamasam yine yağlanmazdı:1: şimdi en azında biraz yağlanıyor bu da iyi birşey:1: Bu çam terebentini çok övüyorlar ben de şampuanımın içine karıştırıyım :) çeşitli yağlar derken başka neler koydun şampuanına canım?

Canım çok sevindim senin adına inş bana da iyi gelir:43: ben de watsons tan live clean diye bir şampuan almıştım onu kullanıyorum, %98 doğal olduğu yazıyor, argan yağı var onun da içerisinde. Saçlarımı biraz yumuşattı önceden hiç yağlanmıyordu yani 2 hft yıkamasam yine yağlanmazdı:1: şimdi en azında biraz yağlanıyor bu da iyi birşey:1: Bu çam terebentini çok övüyorlar ben de şampuanımın içine karıştırıyım :) çeşitli yağlar derken başka neler koydun şampuanına canım?

çam terebenti argan yağı hint yağı jojoba yağı hindistan cevizi yağı susam yağı bepanten kırdım içine balla zeytinyağıda koymayı planlıyodum ama zaten şampuanın içerisinde var die gerek görmedim ama gerçekten şampuana bakınca içinde zeytınyağını hissediyosun rengınden falan belli valla ne bulduysam koydum cnm anlayacağın ev aktara dönmüştü bizim zaten :1:

çam terebenti argan yağı hint yağı jojoba yağı hindistan cevizi yağı susam yağı bepanten kırdım içine balla zeytinyağıda koymayı planlıyodum ama zaten şampuanın içerisinde var die gerek görmedim ama gerçekten şampuana bakınca içinde zeytınyağını hissediyosun rengınden falan belli valla ne bulduysam koydum cnm anlayacağın ev aktara dönmüştü bizim zaten :1:

Ben de çok soru sordum sana ama bu yağların miktarlarını neye göre belirledin ne kadar koydun şampuanın içine? :)

Ben de çok soru sordum sana ama bu yağların miktarlarını neye göre belirledin ne kadar koydun şampuanın içine? :)

kafadan koydum canım ya ama bi tatlı kaşığı falandır.. çam terebentini daha az koymanı öneririm 1 çay kaşığı koy fazlası hem saçı kurutuyomuş hemde kokusu rahatsız etmesin :25: ben hindistan cevizi yağı koydum kokusunu alsın die ama sen farklı bi yağda koyabilirsin :40:

kafadan koydum canım ya ama bi tatlı kaşığı falandır.. çam terebentini daha az koymanı öneririm 1 çay kaşığı koy fazlası hem saçı kurutuyomuş hemde kokusu rahatsız etmesin :25: ben hindistan cevizi yağı koydum kokusunu alsın die ama sen farklı bi yağda koyabilirsin :40:

Saçı kurutuyosa ben hiç kullanmayım çam terebentini yeterince kuru zaten daha da kurursa ne olur bilmem :1: çok sağol canım deniycem bunları:34:

Back