- 15 Aralık 2018
- 161
- 62
- 48
- 26
- Konu Sahibi Angelswimmm03
-
Bende çok merak ediyorum. Yarın dru arayıp soracağım. Benim aşı sıram geldiArkadaşlar bir arkadaş
Konu açmış gördüm de meme protez olan kişiler covid aşısından sonra kapsül oluşmuş böyle birşey var mı sizce ??
İnşalalh sorun olmaz der ya benimle de paylaşırmısınız merak ediyorumBende çok merak ediyorum. Yarın dru arayıp soracağım. Benim aşı sıram geldi
Bende şurada bekliyim benimde siram geldiİnşalalh sorun olmaz der ya benimle de paylaşırmısınız merak ediyorum
tamda bu akşam aşı olmaya gidecekken hiç iyi olmadı bunu duymam.. napıcam ben şimdi..Bende şurada bekliyim benimde siram geldiama sanmam kapsul olsun cok alakasiz bence
Bende yarin olucam.bisey olacagini sanmiyorumarkadaşlar benim 9 ay oldu ameliyat olalı şimdi doktorumu aradım sordum. bi sıkıntı olmaz aşını ol dedi..buakşam aşımı yaptıracağım hayırlısıyla..
Bu yazdığınızın bir kaynağı var mı? Varsa paylaşır mısınız okumak istiyorumBence 1 seneyi geçenlerde sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü vücut protezle bütünleşiyor bir arkadaş öbür yerde yazmış doktor tavsiye etmemiş daha ameliyat yeni olduğu için sinovoc olabilir demiş zaten yabancı ülkede de biontech 2 doz olduktan sonra ileri derece de kapsül kontokrak gelişmiş
Bu yazdığınızın bir kaynağı var mı? Varsa paylaşır mısınız okumak istiyorum
Bende dru aradım yok öyle bir şey dedi.arkadaşlar benim 9 ay oldu ameliyat olalı şimdi doktorumu aradım sordum. bi sıkıntı olmaz aşını ol dedi..buakşam aşımı yaptıracağım hayırlısıyla..
Aslında bir yandan da mantıklı aşı neden göğse etki etsin kiBende dru aradım yok öyle bir şey dedi.
Bence çok saçma.bende biontech oldum dün.kapsul filan olacagini sanmiyorum
İnşBence çok saçma.bende biontech oldum dün.kapsul filan olacagini sanmiyorum
İcinizi ferah tutun olsaydi bende olurdu kapsul onca kortizon iğne
Geçmiş olsun doğru diyorsunuzİcinizi ferah tutun olsaydi bende olurdu kapsul onca kortizon iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?