Asi Gelin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Helal olsun, çok iyi yapıyorsun. Evlenmeden bu olgunluk!! Eşin sana göre, senin gibi biridir inşallah çok mutlu olursunuz. Tabi ki anne baba gelecek önce. Herkesi mutlu edeyim dersen daha büyük kaos yaratırsın.

Ben 31 yasinda evlendim.3 bekar halam acelesi neydi çocuk yaşta evlendi deyip dugunume bile gelmediler.5 yildir evimin yolunu bilmezler.cocugum 2 yasina girdi gormedilet bile :)) yani insanlar huzursuzluk vermek niyetindeysr hertürlü bahane uydurulur.Kendi hayatın kendi mutlulugun kimseyi karistirmadan umursamadan yasamani dilerim

ben de bi tek benim halamlar böyle sanırdım. ben aramadıkça arayıp sormazlar dargınlık çıkarırlar durduk yere. ben de takmayı bıraktım artık bu nedir böyle. millete bakıyorum hala yeğen ne iyi anlasanlar var valla, herkes bir olmuyormus demek.

Ben 31 yasinda evlendim.3 bekar halam acelesi neydi çocuk yaşta evlendi deyip dugunume bile gelmediler.5 yildir evimin yolunu bilmezler.cocugum 2 yasina girdi gormedilet bile :)) yani insanlar huzursuzluk vermek niyetindeysr hertürlü bahane uydurulur.Kendi hayatın kendi mutlulugun kimseyi karistirmadan umursamadan yasamani dilerim
:KK57::KK57: 31 yaş çocuk muymuş?
İçim rahatladı. Sizin halalardan ben de istiyorum :KK51:

ben de bi tek benim halamlar böyle sanırdım. ben aramadıkça arayıp sormazlar dargınlık çıkarırlar durduk yere. ben de takmayı bıraktım artık bu nedir böyle. millete bakıyorum hala yeğen ne iyi anlasanlar var valla, herkes bir olmuyormus demek.

Biliyor musun oglumun bir halasi var candan içten sever onu sık sık gördüğü halde hediyelere boğar çocuğu o kadar samimi bir kadindirki bunu hissedersin.Allahran oglum benim hala kaderimi yasamayacak :)

Biliyor musun oglumun bir halasi var candan içten sever onu sık sık gördüğü halde hediyelere boğar çocuğu o kadar samimi bir kadindirki bunu hissedersin.Allahran oglum benim hala kaderimi yasamayacak :)

ben de ileride hala olursam nasıl davranmamam gerektiğini biliyorum. Halalarım annemle tartışıp bize de küsen tipler, bigün iyilerse bigün kötüler. akraba ile bağları koparmamak lazım denir ama böyle olduktan sonra beraber olsan ne ki. Allah akıl fikir versin

Inan istemeszin :) yok ratlim onu soylemedeki niyet kendileri 37 42 ve 50 yasinda ve hala bekar olduklari icin :KK66:

OTE="pinoli, post: 41283878, member: 622676"]:KK57::KK57: 31 yaş çocuk muymuş?
İçim rahatladı. Sizin halalardan ben de istiyorum :KK51:[/QUOTE]

Kızlaaarr hala konusunda genelleme yapmasak :KK12::KK12: Ben de halayım. Bir üyenin dediği gibi teyze görünümlü halalardan. Yiğenimi içime sokasım geliyor. Benim halamla bu kadar samimi bir ilişkim olmadığı için farklı olacağım demiştim. Bir keresinde 7-8 aylıktı yiğenim oturtayım derken düştü yan tarafına. Ben otur ağla ğal canım çıktı. Yengemde ne var kızım çocuk o düşerde kalkarda abartma demişti.

Konuna gelince arkadaşım bu hayatta kimseyi memnun edemezsin. İstekler bitmez. Sen yaptıkça daha çok isterler. Taviz tavizi doğurur. Ben de asiyim ve sivri dilliyim. Kendi nişanımda nişan alışverişine bile kimseyi götürmemiştim. Beğendik aldık. Ne kimse küstü ne de kimse gönül koydu.

Söylenenlere de :KK47::KK47::KK47: yap geçsin.

Inan istemeszin :) yok ratlim onu soylemedeki niyet kendileri 37 42 ve 50 yasinda ve hala bekar olduklari icin :KK66:

OTE="pinoli, post: 41283878, member: 622676"]:KK57::KK57: 31 yaş çocuk muymuş?
İçim rahatladı. Sizin halalardan ben de istiyorum :KK51:
[/QUOTE]

Evlen evlen diyen halalardan iyidir yine de :KK14:

Kızlar biraz sinirlerim geçti sağ olun :) Birazdan nişanlımla buluşacağım.. soru sorarsanız akşama kadar cevap veremeyebilirim.. herkese teşekkürler :KK36:

canım seninkide bir degisikmis acaba onlardan önce evlendin diye mi gelmedilrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X