- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- Konu Sahibi Meyveliturta19
Hahaha çok güldüm yorumunuza :)) İleride hala olma şansım yok AllahtanHala değil mi adı, hepsi aynı. Halalar bu dünya da oldukları sürece düşmana gerek yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha çok güldüm yorumunuza :)) İleride hala olma şansım yok AllahtanHala değil mi adı, hepsi aynı. Halalar bu dünya da oldukları sürece düşmana gerek yok :)
Hahaha çok güldüm yorumunuza :)) İleride hala olma şansım yok Allahtan
Ben 31 yasinda evlendim.3 bekar halam acelesi neydi çocuk yaşta evlendi deyip dugunume bile gelmediler.5 yildir evimin yolunu bilmezler.cocugum 2 yasina girdi gormedilet bile :)) yani insanlar huzursuzluk vermek niyetindeysr hertürlü bahane uydurulur.Kendi hayatın kendi mutlulugun kimseyi karistirmadan umursamadan yasamani dilerim
31 yaş çocuk muymuş?Ben 31 yasinda evlendim.3 bekar halam acelesi neydi çocuk yaşta evlendi deyip dugunume bile gelmediler.5 yildir evimin yolunu bilmezler.cocugum 2 yasina girdi gormedilet bile :)) yani insanlar huzursuzluk vermek niyetindeysr hertürlü bahane uydurulur.Kendi hayatın kendi mutlulugun kimseyi karistirmadan umursamadan yasamani dilerim
ben de bi tek benim halamlar böyle sanırdım. ben aramadıkça arayıp sormazlar dargınlık çıkarırlar durduk yere. ben de takmayı bıraktım artık bu nedir böyle. millete bakıyorum hala yeğen ne iyi anlasanlar var valla, herkes bir olmuyormus demek.
Keyfini kaçırma desin dursunlar. Sonuçta tek erkek çocuğu karşı tarafında gönlü olsun ortayı bulun :)
Çok teşekkür ederim :)Helal olsun, çok iyi yapıyorsun. Evlenmeden bu olgunluk!! Eşin sana göre, senin gibi biridir inşallah çok mutlu olursunuz. Tabi ki anne baba gelecek önce. Herkesi mutlu edeyim dersen daha büyük kaos yaratırsın.
Biliyor musun oglumun bir halasi var candan içten sever onu sık sık gördüğü halde hediyelere boğar çocuğu o kadar samimi bir kadindirki bunu hissedersin.Allahran oglum benim hala kaderimi yasamayacak :)
[/QUOTE]Inan istemeszin :) yok ratlim onu soylemedeki niyet kendileri 37 42 ve 50 yasinda ve hala bekar olduklari icin
OTE="pinoli, post: 41283878, member: 622676"] 31 yaş çocuk muymuş?
İçim rahatladı. Sizin halalardan ben de istiyorum
canım seninkide bir degisikmis acaba onlardan önce evlendin diye mi gelmedilrrBen 31 yasinda evlendim.3 bekar halam acelesi neydi çocuk yaşta evlendi deyip dugunume bile gelmediler.5 yildir evimin yolunu bilmezler.cocugum 2 yasina girdi gormedilet bile :)) yani insanlar huzursuzluk vermek niyetindeysr hertürlü bahane uydurulur.Kendi hayatın kendi mutlulugun kimseyi karistirmadan umursamadan yasamani dilerim
canım seninkide bir degisikmis acaba onlardan önce evlendin diye mi gelmedilrr
tabiki kısmet isi ...ama bence baban hakli gibiBenim düğün günüm üçü birden yurtdışı tatilinde oluverdiler.Babamda önce evlendigim için kiskanmislardir dedi.Ama bu işler kısmet işi. ..