Saç Rengi ve Saç Boyama Ashlee simpson'ın bakır saç rengini evde nasıl yaparım?

Arkadaşın son eklediği resim bal kumral olarak geçiyor. bende çok beğendim. Dediğin gibi boyayı bulmak sorun. Netten alınabilir

ilk resim boyadan önceki hali ikicide boya sonrası ama sadece güneşte bu renk duruyo evdeyken çok koyu duruyo

Son düzenleme:
Nil eklediğin fotolar için teşekkürler ama nerden bulucam ben bu boyayı hiç görmedim buralarda

Arkadaşın son eklediği resim bal kumral olarak geçiyor. bende çok beğendim. Dediğin gibi boyayı bulmak sorun. Netten alınabilir
arkadaşlar buexicolor(exiteen) markayı komşum sürekli kullanıyor ,karamel rengini ve çok memnun kalıcı dedi ve memnunu olduğunu belirtmişti.. bazı kozmetiklerde var bu marka net ortamında bulunur en kötü ihtimalle..

resimdekiyle nerdeyse aynı olmuş bir dahakine sarıyla karameli karıştır daha açık tutar ama bu renkte çok güzelmiş

yardımcı olan herkese çok teşekkürler arkadaşlar bi sonraki boyamamda tarçın bakırla açık papatyayayı karıştırmaya karar verdim bakalım nolucak daha belirgin bi renk olur umarım...:80:

canım karıştırmana gerek yok boyaları falan

ünlü bir kuaför sitesinde yazmıstı aynen şöyle:

Ashlee Simpson Saç Rengi aşşağıdaki iki saç renginde Wella Koleston Perfect 7/4 Tizian 30 luk oksidan krem Başka saç boyası ile karıştırmanıza gerek yok alt zemin koyu değilse ya da açık değilse yani saçınızın alt zemini uygunsa istediğiniz renk olur. Majirel Majirouge Saç Boyası ile 7.44 Kumral Yoğun Bakır 30 luk oksidan kremde kullanabilirsiniz.

xxxx

dediği saç boyalarının linkide bunlar .nerdeyse tıpatıp aynı saç rengi yani . korealinde kolestonunda aynı ton

Eki Görüntüle 385696 Eki Görüntüle 385697
Eki Görüntüle 385698 Eki Görüntüle 385700

Son düzenleyen: Moderatör:
tarçın bakır dediğiniz hürremin rengidir sarıya dönük açık bir renk.
Ashlee Simpson ise kumral yoğun bakır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…