Saç Rengi ve Saç Boyama Ashlee simpson'ın bakır saç rengini evde nasıl yaparım?

tunataner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
17
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar ben forumda yeniyim neyi nereye yazacağımı pek bilmiyorum ama sorum şu: saçlarımda boya var en son küllü kumrala boyamıştım bayağı bir aktı kumralla koyu sarı açık karamel arası garip bir renk şu an ben ashlee simpson' ın bakır renkli saçını istiyorum evde hangi boyayla elde ederim sizce?
palette tarçın bakırla açık karameli mi karıştırsam yoksa tarçın bakırla açık papatyayımı yardım ederseniz çok sevinirim...

Son düzenleme:
tarçın bakırla sarı karıştırırsan bu renk olmaz asla, o daha turuncumsu bi renk olur.
senin istdiğin, içinde kahve ve kızıl olan bi bakır

cvp yazdığınız için tşkkür ederim peki nasıl yapabilirim başka bi fikriniz varmı?

Son düzenleme:
tarçın bakırla açık karamel, yakın olur ondan eminim, şuan kafamda o renk :) dün akşam boyadım
ama ben beğenmedim çok

neden beğenmedinki avatarındaki sensin sanırım eğer o sensen :) ten renginle düşününce illaki güzel olmuştur o zaman bende bi tarçın bakırla açık karameli deniyim bakalım ne olacak deneme tahtası oldu saçım zaten:) bide senin zemin rengin neydi?

zemin saerıydı canım
ama o şimdiki renk değil
onda bak karamellik var işte, ama şidi sadece bakır benmki

ben alışkınım arada oluyo öyle :) hep güzel olcak değilya diyip teselli ediyorum kendimi sonrada eşimi yollayıp yeni bi boya daha aldırıyorum hadi baştan:) olan saçlarıma oluyo..

bence kahve rengi ile kızıl karıştır bu bakır değil yani kızıl kahwe gibi bence..kahwesi az kızılı çok biliyorsunn kızılda bakırlı bir renk..bakır we sarı tonlarını karıştırırsan bu renk değilde turuncu bir renk olur hürrem gibi :)

öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim..tarçın bakırla açık karamel aldım ikisini karıştırıp boyicaktım bugün olmazmıki acaba ya? şansıma ben boyamadan sular kesildi gelmesini bekliyodum bu bi işretmi ?

Son düzenleme:
cnm bu renkte kızılın k si bile yok tamamen bakır kahve tonları boyarsan cnm resim ekle bende düşünüyorum tarçın bakırı bir karar veremedim yarın alıcam boyaları artık bugün boyar resim eklersen sevinirim zaten onları boyayınca aktıkça bu renge dönücek

cnm keike daha önce görseydim bu konuyu.tarçın bakırla karameli karıştırıp boyama derdim sana.ben uzun zamandır tarçın bakır boyuyorum ve içine başka boya katmamama rağmen aktığı zaman çok açık bir renge dönüşüyor.senin istediğin renkle alakası yok onun,aksine turuncu bir renk elde edeceksin-ya da çoktan ettin =)

off ettim ettimde keşke turuncu olsaydı onada razıydım kızıl kahve karamel karışımı saçma bi renk oldu ya ne alaka anlamadım bende en kötü turuncu olur diyodum ama alakası bile yok çok koyu bi renk oldu kızıl karamel yansımalar var sadece bildiğin koyu renk işte çok üzgünüm çok:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…