• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ashlee Simpson saçı istiyorummmmm

nolur yardım edin, akşam boyamam lazım. tarçın bakır bundan daha açık bi renk. koyulaştırmak için, onu koyu kumralla yarıyarıya karıştırsam buna benzemez mi

koyu kumral değil de 7.0 kumral tonu ile karıştırman daha uygun olur gibi. Koyu kumral çok baskın çıkabilir diye düşünüyorum.

Bir de benim tavsiyem saçının küçük bir bölümünde tarçın bakırı tek başına ve kumral + bakır karışımını ayrı ayrı dene. Bir sürprizle karşılaşmamak için. (Yani ben olsam öyle yapardım) Çünkü şu anki saçların oldukça açık. Geri dönmesi zor ve istemediğin bir değişim olmasın.

bence tarçın bakırı ve kumralı karıştırırsan bu renk çıkmaz gibi geldi canım

ben de bu rengi istiorum kumral bakırmış bu nette araştırdım ama sarının üstüne boyamışlar ondan bu kadar tutmuş bnm saçım koyu kahve tutar mı acaba???

hayatım ben de bu rengi istiyordum ve hatta bu konuyla ilgili birkaç konu açmıştım. en sonunda palettenin b ronz kahvesiyle kumralın yarısını karıştırarak bu renge çok benzeyen tatlı bir renk buldum. tavsiye ederim. hatta resim de koyayım sana. istediğin rengi bronz kahveye kumralın yarısını değil de tümünü katarak elde edebilirsin diye düşünüyorum. umarım faydalı olmuşumdur.
34njdq0.jpg
[/IMG]

hayatım ben de bu rengi istiyordum ve hatta bu konuyla ilgili birkaç konu açmıştım. en sonunda palettenin b ronz kahvesiyle kumralın yarısını karıştırarak bu renge çok benzeyen tatlı bir renk buldum. tavsiye ederim. hatta resim de koyayım sana. istediğin rengi bronz kahveye kumralın yarısını değil de tümünü katarak elde edebilirsin diye düşünüyorum. umarım faydalı olmuşumdur.
34njdq0.jpg
[/IMG]

teşekkür ederim. korkuyorum istemediğim bir renk çıkarsa diye, acele etmedim boyamak içn onun için

herkese merhaba..

uzun yıllardır kadınlar kulübüne çeşitli sıkıntılarımda bilgi ve tecrübeleri dinlemek için danıştım.. ama bu kez üye olup yardım istemek sırası bana geldi..

27 yaşıma denk ilk kez saçlarımda farklı bir değişiklik isteyerek önce upuzun saçlarıma kıydım sonra da gölge talebiyle kendimi kuaför koltuğunda buldum..:(

kesim harika oldu.. yıllardır gittiğim tecrübeli bir yer olduğuna güvendiğim bir salonda kestirdim, istediğim gibi oldu saçlarım. önler boyun bıtımıne kadar uzun. arkadar katlı daha kısa..

sıra gölgeye geldiğinde ıse tam bi kabus yaşadım.. çünkü saç yıkandıktan sonra böyle en açık platin rengi bir renk olmuştu saçlarım. zaten yapılan işlem gölge değil sıkça atılmış röfleydi..ronaldonun saçları gibi saçlarım. (sadece renk olarak )

orjınal saçlarım kahve.. işlemden önce istediğim renk de saçımdan bır kaç ton açıktı.paketler açıldıktan sonra alışmam için cila ile yıkadı kuaför saçlarımı. sımdı ise belki 50 kat açığı oldu... .(( bin pişman oldum.. eşim ve ailem hiç beğenmedi.. yaklaşık 6 gün oldu. bembeyaz oldular gibi geliyor bana.. hiç alışamadım. kuaförüme çok ikayet ettim. 10-15 güne yıkana yıkana renginin değişeceğini söylüyor..

şimdi ne yapmam lazım.. sizce beklemeli miyim.. ? yoksa bugün gidip yeniden üstüne boya mı attırayım.. kuaför boya şimdi olmaz dedi. sadece cila ile rengini attıracakmış. hiç güvenim kalmadı:(. bekliyip kendim boyasam belki çok daha iyi..

sizce resimdeki renkleri elde edebilmem için ne yapmam lazım..?

pleasee helppp..

Eklentiler

• $6966_B_ronaldo001b.jpg
    $6966_B_ronaldo001b.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 78
  • $keiraknightleyfi1.jpg
    $keiraknightleyfi1.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 92
  • $hilary_duff_300x400[1].jpg
    $hilary_duff_300x400[1].jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 67
istediğim renkler aşağıda. şuan saçımın haliyse yalnızca renk olarak ronaldo gibi :((..

nasıl elde ederim ben bu saçları..

Eklentiler

• $dalgali-sac-modelleri1-609.jpg
    $dalgali-sac-modelleri1-609.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 115
mrb bende araştırıyorum da burengi .bu araştırmalarımın sonucunda bukızın saç rengi yoğun bakır kumralmış:)

ünlü bir kuaför sitesinde yazmıstı aynen şöyle:

Ashlee Simpson Saç Rengi aşşağıdaki iki saç renginde Wella Koleston Perfect 7/4 Tizian 30 luk oksidan krem Başka saç boyası ile karıştırmanıza gerek yok alt zemin koyu değilse ya da açık değilse yani saçınızın alt zemini uygunsa istediğiniz renk olur. Majirel Majirouge Saç Boyası ile 7.44 Kumral Yoğun Bakır 30 luk oksidan kremde kullanabilirsiniz.

bende önce kuaförde bu rengi boyatcam, daha sonra kendim evde bu önerilen boyalardan biriyle boyarım diye düşünüyorum
xxxxx

dediği saç boyalarının linkide bunlar .

Eki Görüntüle 385684 Eki Görüntüle 385688 Eki Görüntüle 385689 Eki Görüntüle 385690

Son düzenleyen: Moderatör:
Back