Cevap yazdığınız için teşekkür ederim.Yücel Karaman ‘ı bir çok yerde duydum en son sizin yazınızı görünce tekrar bilgi almak istedim.Ay sonu İstanbula gidiyorum nasipse Yücel Beye muayene olacağım.Ben maalesef ki tüp bebek serüvenime ilk başladığım doktorun hatası yüzünden bu durumdayım ard arda 3 hsk sonrası transfer oldum ve sonuç negatif.Sonrasında 4. Hsk deyince sinirlenip başka doktora gittim ve gittiğim dr rahim filmi istedi çünkü adetim miktar ve gün olarak fazlaca azalmıştı eski doktor bu durumu önemsememişti.Sonuç olarak rahim filminde rahmin neredeyse tamamının yapıştığını ve düzelip düzelemeyeceğini bilmediğini söylediğinde doktor dünya başıma yıkıldı sanki.Üstelik en başında tedaviye hiç başlamadan çekilmiş ultrason görüntüme bakıp “bu çok normal bir rahim görüntüsü sizi neden ameliyat etmiş “diye sorunca kan beynime sıçradı çünkü güya rahmin büyüklüğü normalden küçüktü ve ilk doktor beni bu yüzden ameliyat etmişti.Sonrasında maalesef yeni doktorumda 1 hsk artı bir de kontrol hsk daha oldum jel kullanıldı.Şükür ki son adetim de düzelme farkettim tabi rahim filmi çekilmeden anlamk zor.Yücel Beyden umutluyum çünkü şu an ki doktorumda açıkçası önümü göremiyorum.İnşallah ücretler makuldur zira maddi manevi yıpranmış durumdayım.Bütün işlemleri kendi yerinde mi yapıyor?