- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
- Konu Sahibi pinkwhite0
-
Asetonsuz temizleyici başka markalarda da vardı canım bundan bulamassan Flormarada bak
Eki Görüntüle 251186
ikisinide tavsiye etmem kızlar evet belki tırnak ve tırak etlerini kurutmuyor ama içinde saf aseton olmadıgı için ojeyi cıkarmıyor !! çıkarmak için baya ugrasmak gerekiyor buda tırnak yuzeyine zarar veriyor ben farklı bir aseto kullanıyorum ama watsonsun asetonlarından da memnun olanlar var
katılıyorum kuzum ben farketmeden aldım bunlardannn katilk oluyodum vallahi inanılmaz zor çıkarıyo ojeyi
Arkadaşlar bende flormar asetonsuz oje çıkarıcı kullanıyorum sürekli.. Hiç bir sıkıntı yok emin olun sadece koyu renk yoğun ojelerde biraz zorlanırsınız ama zaten normaldede bu böyledir koyu renk ojeler bir kerede salmaz kendni.. Ben memnunum açıkçası hem fiyatıda 2.5 tl gibi bir şey deneyin zararlı çıkmayacaksınız..
nasıl ya benim asetonsuz oje çıkarıcım flormar ve çok rahat çıkarıyor hiç zorlamadan tek harekette çıkarıyor ojeyi hemde hep kırmızı oje sürerim süreki yani onu bile lekesiz çıkarıyor çokkkkkkkkkkkk memnunum ben:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?