asetonsuz oje temizliği :)

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363

kızlar yine kozmetik dükkanlarını dolaşırken bunu gördüm dikkatimi çekti hemen aldım tırnak ve tırnak etlerinin kurumasını engellediğini söylediler en hassas ciltler için dahi uygunmuş e vitamini, nemlendiricili ve aseton kadarda etkili gerçekten. bunu kesinlikle öneriyorum:92: fiyatı sadece 2.75:90:

Son düzenleme:
Asetonsuz temizleyici başka markalarda da vardı canım bundan bulamassan Flormarada bak

ikisinide tavsiye etmem kızlar evet belki tırnak ve tırak etlerini kurutmuyor ama içinde saf aseton olmadıgı için ojeyi cıkarmıyor !! çıkarmak için baya ugrasmak gerekiyor buda tırnak yuzeyine zarar veriyor ben farklı bir aseto kullanıyorum ama watsonsun asetonlarından da memnun olanlar var

katılıyorum kuzum ben farketmeden aldım bunlardannn katilk oluyodum vallahi inanılmaz zor çıkarıyo ojeyi

aayy ben sürekli ojeli dolaşan ve oje rengini 2 günde bir değiştiren biriyim ve tırnaklarım çok yıpranıyor doğal olarak bunu hemen bulmalıyım çok sağol..

zaten flormarın asetonsuz oje çıkarıcısı var ben bi kaç yıldır onu kullanıyorum yeşil renk yani

herkes çok zor çıkardığını söylüyor. ben bir kere aseton olmadığı için kolonyayla çıkarmak durumunda kalmıştım. onun gibi iki sa. tırnakları oymak mı gerekiyor?

aseton yüzünden tırnaklarımın rengi turuncu oldu. bu yüzden her türlü kullanıcam fiyatı çok şeker zaten

Arkadaşlar bende flormar asetonsuz oje çıkarıcı kullanıyorum sürekli.. Hiç bir sıkıntı yok emin olun sadece koyu renk yoğun ojelerde biraz zorlanırsınız ama zaten normaldede bu böyledir koyu renk ojeler bir kerede salmaz kendni.. Ben memnunum açıkçası hem fiyatıda 2.5 tl gibi bir şey deneyin zararlı çıkmayacaksınız..

vallahi yaklaşık 7 aydır aşırı oje tutkunu biri olarak ve hergün mutlaka oje degiştiren birisi olarak sürekli aseton kullanıyorum tabiki ama bu tarz asetonlardan farkına varmadan aldım ve resmen delirtti beniii aynı zamanda koyu renk oje normal bi asetonla zor çıkmaz o zor çıkanlar sadece simli ojelerdir ki onlar zaten normal asetonda zor çıkıyo bu tarz asetonlar hayattta çıkarmaz

nasıl ya benim asetonsuz oje çıkarıcım flormar ve çok rahat çıkarıyor hiç zorlamadan tek harekette çıkarıyor ojeyi hemde hep kırmızı oje sürerim süreki yani onu bile lekesiz çıkarıyor çokkkkkkkkkkkk memnunum ben:26:

Aynen katılıyorum bende flormar kullanıyorum hiç bir problem yok gayette memnunum..

Bende bunu kullanıyorum çok güzel tırnakların sararmasını da önlüyor.. her renk ojeyide çok kolay çıkartıyor..

bende flormar ın yeşilini kullanıyorum özellike zor çıkan ve simli ojeler için önermişlerdi bana çokta memnunum hiç sıkıntı olmadan çıkarıyor ve tırnaklarımdaki sarılıklarda geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…