bende duymuştum onu. ellerime limon sürerim ama suyuyla tırnaklrma özel bişey yapmadım . belki bi zararıdıda olur asitli oldndan
kötü bi marka değil asetonum ama pamukla nazikçede silsemm bile ardından tırnaklarımda çizilmeler oluyo yani soyuluyo gibi .. çok rahatsız edici..hangi asetonu kullanıyosunuz besleyici olanları işe yararmı ki
kötü bi marka değil asetonum ama pamukla nazikçede silsemm bile ardından tırnaklarımda çizilmeler oluyo yani soyuluyo gibi .. çok rahatsız edici..hangi asetonu kullanıyosunuz besleyici olanları işe yararmı ki
Benim de aynen soyuluyordu.Oje sürmeyi bıraktım artık ama bir dergide okudum sephora'nın kırmızı sünger içinde olan aseton içermeyen ama ojeyi çıkartan ve iz bırakmayan oje çıkarıcısı varmış.
Sephora Express Sünger Oje Çıkarıcı:12,50 TL tırnaklara zarar vermeden çıkarıyormuş bir deneyin derim.
Lr ın oje çıkarıcısını gördünüz mü? Aseton yok ve kayısı yağıyla besliyor tırnakları.. bi kutu şeklinde, parmağınızı içinde dolandırarak ojeyi çıkartıyorÖnerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?