aseton tırnaklarıma zarar veriyo.

.EcLiPSe.

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
3.633
10
0
Diğer
kötü bi marka değil asetonum ama pamukla nazikçede silsemm bile ardından tırnaklarımda çizilmeler oluyo yani soyuluyo gibi .. çok rahatsız edici.. hangi asetonu kullanıyosunuz besleyici olanları işe yararmı ki

en iyisi öyle vitaminlilrdn almk... cok sürüp degiştirorm ojelerimi tırnaklarım ciddi soyuluyo asetondannn sanıırrmmm ....

vitaminli asetondan ziyade evde yapilabilcek dogal ürünler daha iyi olmazmi limon ve suyu tirnaklara yararliymis

bende duymuştum onu. ellerime limon sürerim ama suyuyla tırnaklrma özel bişey yapmadım . belki bi zararıdıda olur asitli oldndan

sevgili EKREMİNYESİMİİ ben flormar ın aloa veralı yeşil renkli asetonunu kulllanıyorum tırnaklarımı çok sağlamlaştırdı artık hiç kırılmıyorlar gözle görülür bir düzelme oldu, sanırım besliyor cidden :) herkese öneriyorum arkadaşlar kokusu da çok güzel.. ama bu aralar bunu bulamıyorum bir türlü.. bir de asetonsuz oje çıkarıcı bu.. sevgiler..

kırmızı ve koyu renkli ojeleri çıkarmak için de şelale marka asetonun cam küçük kavanozda süngerli olanı var tavsiye ederim çok güzel çıkarıyor sanırım sünger bu çıkarmada pamuktan daha etkili o yüzden olabilir diye düşünüyorum..

tam ihtiyaçım olan şey ozaman o. bnde asetondan rahatsız oluyorum zarar verdigi ortada yanii. bilgi için teşekkür edrm bu ürünü araştırıcam bulabilirim umarım.

Kırmızı, siyah, lacivert gibi koyu tonlardaki ojeleri tırnağınızdan tırnağınızı hırpalamadan çıkartmak istiyorsanız, disk pamuklardan birine oje çıkarıcınızı dökün, tırnağın üstüne koyun, hafifçe bastırıp 3-4 sn. tutun. Sonra yine hafifçe bastırarak pamuğu aşağı doğru çekin, asla manikürcülerin yaptığı gibi pamuğu tırnağı sağa sola, yukarı aşağı doğru ovuşturarak çekmeyin. (Bu benim nefret ettiğim harekettir, manikürcüme ya baştan hatırlatırım nasıl silmesi gerektiğini, ya da ojemi kuaförde bile kendim silerim. :) ) Bu hareket parmağınıza öje bulaşmasına neden olacağı için ojeyi tırnağınızdan ve bulaştığı parmaklarınızdan çıkarmak için daha fazla oje çıkarıcı kullanmanız gerekecek bu da tabii ki tırnaklarınıza ve parmaklarınıza zarar verecek. Dediğim gibi bir defada çekerseniz, ve 2. aşama olarak da köşelerde kalan ojeyi almak için pamuğa ojeyi sildiğiniz elinizinin işaret parmağının tırnağıyla bastırırsanız, iki hamlede en koyu renk ojeyi bile dağıtmadan rahatça çıkarabilirsiniz.
Bazı simli ojeler, koyu renk ojelerden daha da zor çıkabiliyor, onlar için de aynı yöntem çözüm veriyor, sadece oje çıkarıcılı pamuğu tırnağın üzerinde -yine hafifçe bastırarak- biraz daha uzun süre tutmak gerekiyor.

artık bu silme işlemine cok önem veriyorumm.. tırnaklarımm gayet saglıklıken bile asetonla baskı uyguladıkca çiziliyo tırnaklarım cok kötü bi durumm. sonra ojeyi sürüncede kabarık kalıyo norml olrk artık pamuguda asetonuda değiştrdm..

söledinizi bnde yapıyoruum bastırarak silmekten daha iyi sonuç alınıyo ztn ve zararda vermemiş oluyo....

Benim de aynen soyuluyordu.Oje sürmeyi bıraktım artık ama bir dergide okudum sephora'nın kırmızı sünger içinde olan aseton içermeyen ama ojeyi çıkartan ve iz bırakmayan oje çıkarıcısı varmış.
Sephora Express Sünger Oje Çıkarıcı:12,50 TL tırnaklara zarar vermeden çıkarıyormuş bir deneyin derim.

oje sürmeyi bırabilcemi sanmıyorum bu asetonsuz oje cıkartıcı bulmk çözüm olabilir süngerli olanları tercih etmedim hiç cıkarabilceni düşünmedim ama denicem .. teşekkür ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…