Asena Erkin'den Ahmet Çakar'a dava!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837

Asena Erkin'den Ahmet Çakar'a dava!
Fenerbahçeli Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, yorumcu Ahmet Çakar'a dava açtı.
16 Mart 2015 - 09:21 | Son Güncelleme: 16.03.2015 - 09:23 |
A+A-
Yorum Yaz15
Asena Erkin, Ahmet Çakar'ın geçtiğimiz günlerde arabası nedeniyle yaptığı yorumlar nedeniyle hakaret davası açarken, ünlü yorumcu, ''Caner'i severim. Ama eşi bana dava açmış'' diyerek canlı yayında bu gelişmeyi duyurdu.

Ahmet Çakar ne demişti?

Ahmet Çakar geçtiğimiz günlerde Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu ve Caner Erkin'in eşi Asena Erkin'in son model otomobilleriyle magazin basınında yer almasını eleştirmişti. Çakar, ''Bu tamamen görgüsüzlük, gösteriş budalalığı. Futbolcu eşlerinin böyle şov yapmasına kızıyorum. İki tane kız çocuğu, kocalarının paralarıyla trilyona yaklaşan arabalarla şov yapıyor. Bu ülkede bu kadar fakir insan varken bu skandaldır, utanç verici bir durum. Satın o arabaları. Yazık, günah. Bu resmen provakasyondur'' yorumunu yapmıştı.
http://www.milliyet.com.tr/asena-erkin-den-ahmet-cakar-a-dava----2028838-skorerhaber/

geçende bi spor programında bir futbolcunun yazık canere benimde öyle karım olsa vs.. dediğini söylemişerdi, anlamıyorum size ne ki karı-kocanın ilişkisinden...
habere gelince ahmet çakar her zamanki gibi şov yapmış, hiç samimi değil söyledikleri

Bu adamın işi ne te Allahım ya millete sataşıp dedikodu yapmaktan başka bildiği bir şey yok

ayy sanane ya kadın isterse uçak alıp gezer ! hem ne biliyorsun belki kadın yardımını yapıyo zekatını veriyor hayret bişey iyi olmuş dava açtığı ağzı olan konuşuyor

Hey Allahim ya sanane be adam sanane. Arabasini niye satsin ya? Millet kiskancliktan ne yapacagini sasirdi.
Hayalimdeki arabadir Lamborghini. ..

araba için birşey demiyorum..ama bu kadına gerçekten sinir oluyorum..allahdan artık haberleri çıkmıyor,şimdi benidemi mahkemeye verir

Canerin yedigi boynuzdan burdan fizana yol olur ama sen kalk hala trilyonluk araba al kadina.Vay anasini ya.Dogru demis Ahmet Cakar.Medyaya malzeme lazimdi kadinda gorgusuzlugun dibini gorerek kendini magazin piyasasina malzeme yapiyor.

Aralarindaki iliski kendilerini ilgilendirir. Keza yasadiklari luks hayati da baskalarini somurerek yasamiyorlarsa yine kendilerini ilgilendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…