Ascus lutfen yardim

Biktimherseyden

Caresizim
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
245
28
28
51
Hanimlar 44 yasindayim. Iliski sonrasi kanama oldu doktora gittim. Devlet hastanesinde alttan muayenede kucuk bir yara dediler onemsiz dedi doktor. Baska doktora gittim özel yara birsey yok temiz dedi smear aldi iki gun once smarda ascus cikti cok korktum. Hpv testi istedi doktor. Ilk smearda cok enfeksiyonum varmis ondanmi sonuc bu yoksa korktugum seymi. Atipitelyal hucre anormalligi yaziyor. Bana yardimci olun lutfen..

Hanimlar 44 yasindayim. Iliski sonrasi kanama oldu doktora gittim. Devlet hastanesinde alttan muayenede kucuk bir yara dediler onemsiz dedi doktor. Baska doktora gittim özel yara birsey yok temiz dedi smear aldi iki gun once smarda ascus cikti cok korktum. Hpv testi istedi doktor. Ilk smearda cok enfeksiyonum varmis ondanmi sonuc bu yoksa korktugum seymi. Atipitelyal hucre anormalligi yaziyor. Bana yardimci olun lutfen..
Ascus sebebi belli olmayan hucre degisimidir. Hpv yuzunden de olabilir basit bir mantar enfeksiyonu yuzunden de. Yillar once benim de smear sonucumda cikmisti. 1 ay sonrasinda tekrar baktirdigimda temiz cikti. Muhtemelen vajinitten dolayi oyle cikmistir dedi hekimim. Sonra hep temiz cikti. Icinizi karartmayin muhim birsey degildir. %90 oraninda ascus temiz cikar.

Merhaba ne yaptınız ,2 sonuç nasıl çıktı.Bende de ascus çıktı ve biraz tedirgin oldum açıkçası.

Back