Aşçılık

FBahar

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
462
176
303
Kızlar benim bi derdim yok çok şükür sadece fikir yardımına ihtiyacım var.

21 yaşındayım ve yemek yapmayı çok seven, heleki karşımdaki kişinin yüzündeki o güzel olmuş tebessümünü görmek beni çok mutlu ediyor. :90:

Aşçılık kursuna yazılmayı düşünüyorum ama devletin verdigi kurslarda böyle bi bölüm varmıdır? biliginiz varmı? yada özel bi kurs okuluna gitsem fiyat ortalaması ne kadardır? gidersemde sadece haftasonu gidebilirim. haftaiçi çalişiyorum. etrafında aşçılık okulunu bitirmiş yada nasıl belge alındı vs bilgisi olan varmı ?

çok teşekkürler şimdiden. :71:

bir zamanlar bende çok severdim ama artık çalıştığımdan yorgun argın eve geliyorum üşeniyorum açıkcası.halk eğitimin kurslarında aşçılık bölümü var.bir arkadaşım gitmişte onunki hafta içi akşamdı.2 ay sürmüştü.ama siz istanbuldasınız sanırım istanbulda nasıl olur bilemiyorum

evet istanbuldayım canım. teşekkür ederim yinede. başka yardım edebilicek yok mu :(

İSMEK de aşçı çırağı kursu var bulunduğun yerde açık varsa hala kayıt yaptırabilirsin.İsmek sitesinden araştırabilirsin.

devlette malesef imkanlar sınırlı aşçılık yardımcısı vs diye var genel olarak
özele gitsende çok masraflı mutfak sanatları akademisi 15.000 civarında

Devletin kursları maalesef ki çok kapsamlı olmuyor. Ama Usla Lezzet Akademisi var Mecidiyeköy'de hem eğitim açısından çok başarılı hem de ödeme koşullarında oldukça yardımcı oluyor. Erken kayıt indirimleri oluyor, kredi çekmede destek oluyorlar. Arkadaşım Aşçılık eğitimi aldı orada oldukça memnun kaldı. Profesyonel mutfaklarda uygulama yapabildiği kapsamlı bir eğitim.
MEB sertifikası veriyorlar. Yurt dışında staj imkanları da sunuyorlarmış. Bende bir ara görüştüm hatta Akademiyi görmeye de gittim ama maalesef kursa başlayamadım :(

Back