Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Aşağıdaki doktorlara ameliyat olanlar.. Yardım :)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kelebek_90

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
135
7
316
Ankara

Merhaba Kızlar

Günlerdir doktor araştıryorum ve aşağıdaki 4 isim arasında kararsız kaldım
Bu doktorlar hakkındaki tecrübe ve fikirlerinizi iletirseniz çok sevinirim.Burun ameliyatı ve çeneye medpor protez takılacak.

1-Muharrem Demiroğulları
2-Ömer Taşkın Yücel
3-Hüseyin Altun
4-Onurkan İdacı

Hangisine ameliyat olayım sizce ?

Hepimize iyi burunlar

ben de hüseyin altunla görüşme yapacağım çok zor bir olaymış bu burun ameliyatı kimseye güvenemiyorummmmm

Tatlım bende doktor araştırmaktan bi hal oldum Ankara'dayım ama İstanbul ' a da gelebilirim amaeliyat için.. burda bir sürü doktora gittim.. Hüseyin Bey i bi tanıdığımız önerdi o yüzden ona da muayene olucam haftaya falan.. sen gittin mi muayene oldun mu istersen iletişime geçelim ya benim gbi doktor arayan birine rast gelmek iyi bişey :)

ben de haftaya muayene için görüşmeyi düşünüyorum bir de fuat yükseli araştırıyorum bir arkadaşım önerdi ben bu siteye yeni üye oldum da özel mesaj atamıyorum sanırım iletişime geçmek isterim tabi ki de canım

tatlım ne yptın görüşebildin mi hüseyin bey ile ? kararın nedir peki ?

Merhaba cnm
Ben yaklaşık 4 ay önce Taşkın Bey'e ameliyat oldum, hem istediğim gibi hem de yüzüme yakışan bir burnum oldu, üstelik estetik olduğum anlaşılmıyor bile:) bence önemli olan güzelliği ve doğallığı birarada yapabilmesiydi, Taşkın Bey ile görüşmeni kesinlikle tavsiye ederim bence çok bekleme niye daha önce yaptırmamışım diye üzülüyor insan:)))

canım ben hüseyin altuna tavsiye üzerine ameliyat oldum21 gün öncekendisinin cenedede başarılı olduğunu duydum benim fikrim kesinlikle git görüş derim bende cok araştırdım ama bana en cok hüseyin bey güven verdi genel durumumu sorarsan hiç ağrı sızı hissetmedim hiç kanama yaşamadım morluk haliyle oldu 3 4 günde onlarda gecti 1 hafta sonra alcım alınırken cok az acıdı ama dayanılmayacak bir acı değil tamponlarda öyle ben üsküdar yunus emre hastanesinde oldum gayet memnun kaldımbaşka hastanelerlede calıştığını biliyorum umarım sağlıklı bir karar verir çok güzel bir burna sahip olursun:)

geçmiş olsun tatlım :) hüseyin bey ile görüşmeye gittim ben aslında kafama takılan bir şey olmadı tabi kbb ci olması dışında en son kbb doktoruna ameliyat olmamam gerektiğine inandım çünkü çene konusunda çok korkuyorum.. ve plastik cerraha ameliyat olmaya karar verdim :) teşekkür ederim bilgilendirmen için canım umarm istediğin burun olmuştur :)

Ben ömer taşkın yücel ' e ameliyat oldum memnun kalmadım. deviasyon hala var. ve kıkırdak eksildiği için 2. ameliyat zormuş. estetik de istiyorum şimdi. ilkini olmasam ii olacaktı.

Dr diren çelik kesinlikle burunda 1 numara ve çok arkadaşım yaptırdı mükemmel sonuç ben bile hayran kaldım herseyi beğenmeyen ben

Bursa'da yine TaskinYücel in reklamlari sırf bu yüzden açılmış üyelikler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…