• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı Islanma

Rumuzumyok25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
65
10
88
26
Aşırı ıslanma sorunuyla muzdaribim. Sorun şu şekilde ilişki sırasında vajinam aşırı ıslanıyor ve penisin sertliğini dahi hissedemez kıvama geliyor kurulasam da geçmiyor doktora gittim vajina içinde nedeni belirsiz akıntı var denildi fitil krem ilaç merhem birçok kez tedavi olup kullandım fakat hiçbiri geçirmedi bu sorunla muzdarip olanlar lütfen bana yardımcı olsunlar

Eğer koku, kaşinti , ağri , iltihap türü yoksa sorunuz yok.
Mukoza Iyi calişiyor demektir Buda güzel birşey sizin ve partneriniz içinde.
Hissetmemenizin Bununla alalasi olduğunu düşünmüyorum.
Kegel egzersizi yapmanizi tavsiye ederim.
Ve başka pozisyonlarda deniye bilirsiniz.

Eğer koku, kaşinti , ağri , iltihap türü yoksa sorunuz yok.
Mukoza Iyi calişiyor demektir Buda güzel birşey sizin ve partneriniz içinde.
Hissetmemenizin Bununla alalasi olduğunu düşünmüyorum.
Kegel egzersizi yapmanizi tavsiye ederim.
Ve başka pozisyonlarda deniye bilirsiniz.
Fazla çalışıyor sıkıntı bu

Her hafta aynı konuyu açmaktan sıkılmadın mı cidden? Yahu doktora gitsene? Olmadıysa başka doktora git. Ama her hafta her ay aynı konu açılır mı ya. Biz nasıl yardımcı olacağız ki. Başka doktor dene olmadıysa kullandığın ilaçları fayda görmediğini söyle.

Penis yeterince sert veya büyük olmadığından hissedemeyebilirsiniz. Veya vajinanız çok geniştir?
Mukozaya nasıl bir bağ kurdunuz hiç anlamadım.
Doktora gidin bence.

Her hafta aynı konuyu açmaktan sıkılmadın mı cidden? Yahu doktora gitsene? Olmadıysa başka doktora git. Ama her hafta her ay aynı konu açılır mı ya. Biz nasıl yardımcı olacağız ki. Başka doktor dene olmadıysa kullandığın ilaçları fayda görmediğini söyle.
Doktordan çare bulamadığım için yazıyorum ukalalık yapmayın

Ukalalık mı bu? 8 kere aynı konuyu açmışsınız onu söylüyorum.

Ayni problem bendede oluyor. Biyolojik dedi doktor herhangi bir sorunum da yok. Ovulasyon dönemi aşırı islanma normal. Hissetmemeye yol açıyor sık sık kurulamak gerekiyor maalesef. Enfeksiyon durumu yoksa fitil yada ilaç isE yaramaz.

Doğum kontrol hapı kurutuyor bi miktar. Yıllardır aynı durum var bende de hap bi nebze çözüm sağlıyor eğer çocuk düşünmüyosanız

ilk ilişkide biraz fazla gelmesi normal aynı gün 2 veya 3. yü denediğinizdede aynı şekil ıslaklık oluyomu

Back
X