• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamadan sonraki 14 gün

ugurluceyli

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
185
44
13
33
Selam kızlar 16 kasımda aşılamam yapıldı. Henüz 3.günüm bugün ve ilk deneyimim olduğu için aşılamadan sonra ne gibi belirtiler oluyor merak ediyorum. Benim gibi merak edenler için tecrübelilerden bilgi bekliyorum :) Allah bu yolda çaba sarfeden hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲

Selam kızlar 16 kasımda aşılamam yapıldı. Henüz 3.günüm bugün ve ilk deneyimim olduğu için aşılamadan sonra ne gibi belirtiler oluyor merak ediyorum. Benim gibi merak edenler için tecrübelilerden bilgi bekliyorum :) Allah bu yolda çaba sarfeden hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
Merhabaaa Öncelikle inşallah pozitif bir sonuç alırsın Hayırla sağlıkla inşallah :) Bende yarın aşılama olacağım benımde ilk denemem. Ufak bir heyecan var :)

Selam canım, sanada hayırlı uğurlu olur inşallah 🤲inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız ☺️ tabii bizim ve bebeğimiz için hayırlı zaman ise 🤲 hiç korkma 3-5 saniyelik bir gaz sancısı gibi düşün ☺️ inşallah işlemini yapacaklar da iyi insanlarsa güzel geçiyor. Aşılamadan öncesi bende çok heyecanlıydım. Ama aşılamadan sonra daha da çok heyecanlanıyor insan🥰 beklemek ayrı bi stres ve heyecan🤣

Back
X