- 4 Nisan 2019
- 5.668
- 6.111
- 198
- Konu Sahibi Minikbirmucizemeselesi
Kızlar aşılamayı yaptırdığınızda ilk muayenede yumurtanızın boyu ne kadardı ? Aşılamanız kaçıncı gün oldu? Kaç gün kaç ml iğne vurdunuz?Sorununuz var mıydı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım. Hayırlı sonuçlarını bekliyorumHayırlı olsun konun cnm :)
Adetin 5.ci günü fostimon 75 ml adlı iğneye başladım..
11.ci gun ilk muayenede 17 mm ve 12 mm du yumlar akşamında catlatma ignesi oldum
13. Gun de aşılamam yapıldı..
Tahlillere gore sebepsiz :)
Hayırlarla sonuçlanır inşallah canım.Kuzum bende yazayim.
2 kere asilama oldum ikisindede klomen hapla yumurtam gelisti.ilk asilamam tuttu kimyasal oldu.2.asilamam negatif oldu. Bu ay eger yumurtam gelisirse 3.asilamam olacak.yine hap kullandim.
Amin inşallah canım. İğnelerde hiç acıtmıyor çok kolay yapılıyorAyyy haftaya başlasam da iğnelere ben de yazsam buraya Hayırlı gelsin burası hepimize
guzel baslik olmus cvplar gelirse canim.Kızlar aşılamayı yaptırdığınızda ilk muayenede yumurtanızın boyu ne kadardı ? Aşılamanız kaçıncı gün oldu? Kaç gün kaç ml iğne vurdunuz?Sorununuz var mıydı?
adetin 5.gununden sonra dr a tekrar kacinci gunu gittinizBu ay ilk defa asılama yatırıcam
Regl 4. Günü gonal f 75 ml ile basladım 5.gün gittim solda 2 adet 16 ml görüldü sagda göremediler 6. Gün de 75 ml vurundum adetin 10.günü gece 12 de çatlatma iğnesi vurucam 12. Gün yani cuma günü alışama olacak inşallah hepimiz pozitif sonuclar alırız benimde sebepsiz infertilite
İnşallah yazarlar canım hepimiz fatdalanırızguzel baslik olmus cvplar gelirse canim.
İnşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırız canımBu ay ilk defa asılama yatırıcam
Regl 4. Günü gonal f 75 ml ile basladım 5.gün gittim solda 2 adet 16 ml görüldü sagda göremediler 6. Gün de 75 ml vurundum adetin 10.günü gece 12 de çatlatma iğnesi vurucam 12. Gün yani cuma günü alışama olacak inşallah hepimiz pozitif sonuclar alırız benimde sebepsiz infertilite
bende asilama yapacak dr umla ayni sehirde degilim ama takibi ayni sehirde oldugum dr la yapip catlatma ignesini olduktan sonra esimle dr un bulundugu sehire gidecegim. sen sadece o dr la islem goreceksen adetin 2.gunu dr a gidip kist olup olmadigini kontrol edip ilaclarini yazacak kullanacaksinkizlar bende asilama yaptiricam bu ay ama nasil bi yol izleyecegimi bilmiyorum bide bulundugum sehirde yaptirmicam doktorla ne zaman iletisime gecmeliyim adet olur olmaz mi aramam gerekiyor gec kalip bi ay daha beklemek istemiyorum. bide esimde sperm problemi var diye asilama dusunuyorum ovulasyon testlerinde hep duzenli olarak yumurtam gelisip catlardi yinede bende tedavi almak zorunda miyim igne yada hap gibi. onun mantigini tam anlayamadim sansa birakmamak icin mi kadin tedavi aliyor sorun erkekte bile olsa ?
tesekkur ederim canimbende asilama yapacak dr umla ayni sehirde degilim ama takibi ayni sehirde oldugum dr la yapip catlatma ignesini olduktan sonra esimle dr un bulundugu sehire gidecegim. sen sadece o dr la islem goreceksen adetin 2.gunu dr a gidip kist olup olmadigini kontrol edip ilaclarini yazacak kullanacaksin
Canım şansı arttırmak için kadına da tedavi veriliyor. Ben de çok şükür sıkıntı yok yumoşum kendi büyüyüp çatlıyor.ama doktor yinede bana iğne yazdı 2-3 tane birden oluşsun diye. Adetin 2.-3. Günü gidip kan ve usg baktırcan. Doktor ya iğne ya da hap yazıyor hiç çocuğun yoksa devlette rapor çıkarılıyor ilaçlar daha uygun oluyorkizlar bende asilama yaptiricam bu ay ama nasil bi yol izleyecegimi bilmiyorum bide bulundugum sehirde yaptirmicam doktorla ne zaman iletisime gecmeliyim adet olur olmaz mi aramam gerekiyor gec kalip bi ay daha beklemek istemiyorum. bide esimde sperm problemi var diye asilama dusunuyorum ovulasyon testlerinde hep duzenli olarak yumurtam gelisip catlardi yinede bende tedavi almak zorunda miyim igne yada hap gibi. onun mantigini tam anlayamadim sansa birakmamak icin mi kadin tedavi aliyor sorun erkekte bile olsa ?
uf resmen hic bi sey bilmiyorum ya sudan cikmis balik gibiyimCanım şansı arttırmak için kadına da tedavi veriliyor. Ben de çok şükür sıkıntı yok yumoşum kendi büyüyüp çatlıyor.ama doktor yinede bana iğne yazdı 2-3 tane birden oluşsun diye. Adetin 2.-3. Günü gidip kan ve usg baktırcan. Doktor ya iğne ya da hap yazıyor hiç çocuğun yoksa devlette rapor çıkarılıyor ilaçlar daha uygun oluyor
benim esimin sperm ileri hizi yuzde 15 o yuzden dusunuyoruzKızlar şunu sormayı unutmuşum. Aşılama yapma sebebiniz nedir? Kaç yıldır çocuk istiyordumuz? Çoçuğunuz var mı varsa nasıl oldu? (Doğal,aşılama,tüp bebek)
Canım bizde yeni yeni öğreniyoruz. Eşimde sormuştu bunu bana zaten yumurtan oluşuyor neden tekrar hormon ilacı veriyorlar sana diyeuf resmen hic bi sey bilmiyorum ya sudan cikmis balik gibiyim