Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama
- Konu Sahibi mihrayla
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhabalar ben de p.tesi günü olacağım, doktorunuz aşılama sonrası için neler dedi acaba, dikkat edilmesi gereken bir şeyler var nı yoksa normal günlük yaşama devam mı etmeliyizMerhabalar 4 aralıkta aşılama oldum çok merak ediyorum erken gebelik testi yapsam belli olur mu bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi
İnşallah pozitif sonuç alırsınız, ilk aşılamanız mıydıAşılamanın ertesi gün başlayarak gün aşırı ilişki önerdi üç defa sonrası serbest egzersiz ağır kaldırma vs gebelik belli olana kadar ara vermemi söyledi günlük işler normal yorulmadan
İnşaallah evet ilk aşılamaİnşallah pozitif sonuç alırsınız, ilk aşılamanız mıydı
Merhabalar ben de p.tesi günü olacağım, doktorunuz aşılama sonrası için neler dedi acaba, dikkat edilmesi gereken bir şeyler var nı yoksa normal günlük yaşama
Selamlar bende p.tesi olacağım aynı gün işlem olacağız inşallah hepimiz pozitif sonuca ulaşırız ben Gonalf kullandım. Bu gece çatlatma iğnemi yapacağım. Çatlatmadan önce yada sonra ilişki önerdi bana. Ama pazar günü yapmayacaksın dedi. Sizede böyle bişey söylediler mi acaba? Benim 18 mm olmuş yumurtam. Ama kaç adet olduğunu söylemedi. Siz özelde mi devlette mi yapıyorsunuz acabaMerhabalar ben de p.tesi günü olacağım, doktorunuz aşılama sonrası için neler dedi acaba, dikkat edilmesi gereken bir şeyler var nı yoksa normal günlük yaşama devam mı etmeliyiz
Ben de bu gece olacağım hatta 3 dk sonra,ben 5 gün letu kullandım, pcos var bende , sağ tarafta 2 yumurta gelişmiş biri 15 mm biri 18 mm beraber yol alacağız inşallah güzel sonuçlar alırız , ben devlette düzce üniversitesinde yaptırıcam, ilişkiyle ilgili bir şey demedi bana p.tesi der büyük ihtimallrSelamlar bende p.tesi olacağım aynı gün işlem olacağız inşallah hepimiz pozitif sonuca ulaşırız ben Gonalf kullandım. Bu gece çatlatma iğnemi yapacağım. Çatlatmadan önce yada sonra ilişki önerdi bana. Ama pazar günü yapmayacaksın dedi. Sizede böyle bişey söylediler mi acaba? Benim 18 mm olmuş yumurtam. Ama kaç adet olduğunu söylemedi. Siz özelde mi devlette mi yapıyorsunuz acaba
Merhaba bende 4 Aralık'ta aşılama yaptırdım.bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.ama sonuç doğrumudur bilemiyorumMerhabalar 4 aralıkta aşılama oldum çok merak ediyorum erken gebelik testi yapsam belli olur mu bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi
Ben de bu gece olacağım hatta 3 dk sonra,ben 5 gün letu kullandım, pcos var bende , sağ tarafta 2 yumurta gelişmiş biri 15 mm biri 18 mm beraber yol alacağız inşallah güzel sonuçlar alırız , ben devlette düzce üniversitesinde yaptırıcam, ilişkiyle ilgili bir şey demedi bana p.tesi der büyük ihtimallr
Bende 10 dk sonra yapacağım iğnemi, istda süleymaniye kadın doğumda yaptırıyorum. Bizim ne bende nede eşimde hiç bir sıkıntı çıkmadı sadece bu regl kontrolümde kist gözüküyor daha önce var mıydı dedi. Hayır yoktu dedim o zaman reglde atarsın yüksek ihtimalle dedi. Cuma günü gittiğimde sordum cevap vermedi. Yüksek ihtimal yoktu. Sadece yanındaki hemşireye 18 mm yazar mısın dedi. Heralde yumurtadır ne kaç tane olduğunu söyledi nede kistten bahsetti. Pazartesi sabahı gelin eşinle aşılama için dedi. İşte tok gel yanında 1,5 lt su olsun falan filan dediler. Burada idrara sıkışık işlem yapıldığını duymuştum yüksek ihtimalle banada öyle yapacaklar. Size böyle bişey dendi mi peki?
Evet bana da idrara sıkışık gel dedilerBende 10 dk sonra yapacağım iğnemi, istda süleymaniye kadın doğumda yaptırıyorum. Bizim ne bende nede eşimde hiç bir sıkıntı çıkmadı sadece bu regl kontrolümde kist gözüküyor daha önce var mıydı dedi. Hayır yoktu dedim o zaman reglde atarsın yüksek ihtimalle dedi. Cuma günü gittiğimde sordum cevap vermedi. Yüksek ihtimal yoktu. Sadece yanındaki hemşireye 18 mm yazar mısın dedi. Heralde yumurtadır ne kaç tane olduğunu söyledi nede kistten bahsetti. Pazartesi sabahı gelin eşinle aşılama için dedi. İşte tok gel yanında 1,5 lt su olsun falan filan dediler. Burada idrara sıkışık işlem yapıldığını duymuştum yüksek ihtimalle banada öyle yapacaklar. Size böyle bişey dendi mi peki?
Ben gonalf iğne kullandım 8 gün 75 ml ilk 2 gün felaket bir kaşık ağrım oldu ondan sonra ne ağrım ne sızım oldu. Hee birde resmen bayılmış gibi uyudum o 2 günde. Şimdi ne ağrı ne sızı sizde de öyle mi acabaEvet bana da idrara sıkışık gel dediler
Ben iğne kullanmadım sadece hap kullandım onda da çok aşırı ağrım olmadı, ara ara gelip giden hafif kasık ağrısı vardı hatta yumurta gelişmedi mi acaba diye düşünüyordum sağda 2 tane gelişmişBen gonalf iğne kullandım 8 gün 75 ml ilk 2 gün felaket bir kaşık ağrım oldu ondan sonra ne ağrım ne sızım oldu. Hee birde resmen bayılmış gibi uyudum o 2 günde. Şimdi ne ağrı ne sızı sizde de öyle mi acaba
Bende ilk günler gelişiyor diye sevindim. Sonra ağrı kesilince bi modum düşmüştü. Taa ki dün kontrole gidene kadar benimde sol tarafımda var ama sanırım 1 adet. Benim ilk aşılamam olduğu için doktora ne sorucam ne zaman sorucam onuda heyecandan unutuyorum bu arada kaç yaşındasın. Sanırım biraz yaş küçük olunca hap veriyorlar. Benim yaş 33 olduğu için sanırım direk iğne verdi galiba. Hatta yaş bu konuda o kadar etkiliymiş ki. Eğer ilk doğumunu 35e kadar yapmadıysan direk sezeryan yapıyorlarmışBen iğne kullanmadım sadece hap kullandım onda da çok aşırı ağrım olmadı, ara ara gelip giden hafif kasık ağrısı vardı hatta yumurta gelişmedi mi acaba diye düşünüyordum sağda 2 tane gelişmiş
Aaa bu sezeryanı ilk defa duydum, yok yaşım da küçük değil 30 yaşındayım 3 yıllık evliyimBende ilk günler gelişiyor diye sevindim. Sonra ağrı kesilince bi modum düşmüştü. Taa ki dün kontrole gidene kadar benimde sol tarafımda var ama sanırım 1 adet. Benim ilk aşılamam olduğu için doktora ne sorucam ne zaman sorucam onuda heyecandan unutuyorum bu arada kaç yaşındasın. Sanırım biraz yaş küçük olunca hap veriyorlar. Benim yaş 33 olduğu için sanırım direk iğne verdi galiba. Hatta yaş bu konuda o kadar etkiliymiş ki. Eğer ilk doğumunu 35e kadar yapmadıysan direk sezeryan yapıyorlarmış
Eşimin arkadaşı tam 35te sezeryanle yaptıda. Kontrollere giderken sormuştum doktor ne dedi normal mi sezeryan mı diye. Medikal parka gidiyordu o profa. Öyle demişlerdi ona. Valla biz daha 1,5 yıllık evliyiz ama hiç korunmadık evlendiğimizden beri. Geç evlendik biz biraz valla her ağızdan birşey çıkıyor. Artık neye inanacağımızı şaşırdıkAaa bu sezeryanı ilk defa duydum, yok yaşım da küçük değil 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim
Canım ya ben çatlatma iğnemi dün gece yaptım. Ama hiçbir ağrı sızı bişeyim yok. Durum sende de aynı mı acaba ?Selamlar bende p.tesi olacağım aynı gün işlem olacağız inşallah hepimiz pozitif sonuca ulaşırız ben Gonalf kullandım. Bu gece çatlatma iğnemi yapacağım. Çatlatmadan önce yada sonra ilişki önerdi bana. Ama pazar günü yapmayacaksın dedi. Sizede böyle bişey söylediler mi acaba? Benim 18 mm olmuş yumurtam. Ama kaç adet olduğunu söylemedi. Siz özelde mi devlette mi yapıyorsunuz acaba
TAmamen aynı bende de , dün gece çooook hafif bir akıntım oldu sadece çatlama mıdır nedir bilmiyorum, ama ağrı sıfır sadece yumurta büyürken hissettiğim çok hafif sağ tarafımda bişi var ama iğneden önceki gibi, sonra değişen bir şey olmaduCanım ya ben çatlatma iğnemi dün gece yaptım. Ama hiçbir ağrı sızı bişeyim yok. Durum sende de aynı mı acaba ?