17-18mm iken gonalf iğneyi bıraktım çatlatma yaptımSizinkini kaç mm olunca çatlattı normal olanı zaten 18 ve üzeri sanırım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama yaptıranlar?
- Konu Sahibi Besttt
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama çatlatmaiğnesi ovulasyon
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Kasım 2023
- 44
- 17
- 3
- 32
Merhaba öncelikle hayrlı olsun inşallah bende dün yaptırdım ama iki gundur lekelenmem ve belimde aşırı ağrılarım var normal mi acabaKızlar selam,
Bugün aşılamam yapıldı doktor gelişmiş ve gelişmeye devam eden 3 yumurtam olduğunu söylemişti. Bugünde aşılama yapılırken ultrasonda bende izledim aşılamaya gitmeden önce ovülasyon testi yapmıştım aşırı koyu çıktı buna istinaden doktora da sordum çatlama olmuşmu diye biri çatlamış dedi. İşlemi gerçekleştirdi. Çok ikilemde kaldım 2 adet çatlama iğnesi vurdum onun etkisiyle ovü testi pozitif çıkar mı acaba yoksa cidden çatlamamış yumurtam mı var doktorda net bişi demedi garip.. neyse yeni aşılama yaptıran kızçeler varsa birlikte süreci takip edelim istedim :)
- 22 Mart 2023
- 433
- 92
- 18
- 29
Hala iğnelerin etkisi olabilirMerhaba öncelikle hayrlı olsun inşallah bende dün yaptırdım ama iki gundur lekelenmem ve belimde aşırı ağrılarım var normal mi acaba
- 18 Kasım 2023
- 44
- 17
- 3
- 32
- 2 Ocak 2022
- 346
- 192
- 53
- 32
Merhabalar sizide hayırlı olsun :)Merhaba öncelikle hayrlı olsun inşallah bende dün yaptırdım ama iki gundur lekelenmem ve belimde aşırı ağrılarım var normal mi acaba
Lekelenme normalmış ama bende hiç olmadı bel ağrısı 3. Gün başladı ekstra göğüs hassasyetim çok ve hala sol yumurtalığım sağ yumurtalığımda baymaşar var sanki yumurta hala büyüyomuş gibi bugün 6. Günüm
Merhaba önceki günlerde yapmışmıydınız iğne etkisi geçmiş belliki 12. Gün tekrardan yapın benceMerhaba aşılama 9.günü iğnenin 11.günündeyim sizce ekteki fotoğrafta gördüğüm çizgi doğru mudur
Canım sen yaptırdın mı aşılamanıHala iğnelerin etkisi olabilir
- 18 Kasım 2023
- 44
- 17
- 3
- 32
Benimde öle meme hassasiyeti çok fazla sol yumurtaligim aşırı agrio bide sürekli tuvaletin var gibi bir his bugün 3. Gün bakalım hayrlisi bide 15 günden önce belli olmaz mı acaba yaa beklemek çok zorMerhabalar sizide hayırlı olsun :)
Lekelenme normalmış ama bende hiç olmadı bel ağrısı 3. Gün başladı ekstra göğüs hassasyetim çok ve hala sol yumurtalığım sağ yumurtalığımda baymaşar var sanki yumurta hala büyüyomuş gibi bugün 6. Günüm
- 18 Kasım 2023
- 44
- 17
- 3
- 32
Nasıl gidior süreciniz mersk ettimMerhabalar sizide hayırlı olsun :)
Canım bugün 12. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı saat 3 gibi kaset test yaptım ve hayalet çizgi gibi bişi görüyorum fotoyu ekleyim fotoğrafta görünmüyo sanki ama bak bakalım sende doktor 12. Gün kan verebikirsin demişti ama ben sabah gitmedim bi gğn daha bekleyim diyrNasıl gidior süreciniz mersk ettim
Eklentiler
- 7 Ocak 2022
- 456
- 211
- 53
- 40
- 3 Eylül 2023
- 426
- 199
- 23
- 30
Kızlarr selamlarr daha öncede konular açmıştım kısaca bahsedeyim 28 yaşındayım 7 aydır gebelik deniyorum yeni evliyim. Sadece 3.2 cm çikolata kistim var hormon testlerim iyi çıktı amh gayet iyi eşimin hormon ve sperm testleri iyi. Bu ay rahim filmi de çekildim yapışıklık vs birşey yok. Aşılama denemeye karar verdik bu ay sizce tutma olasılığı yüksek midir??
- 6 Ocak 2023
- 35
- 0
- 6
- 30
Sizin sonuç nasil oldu bende 5 gündeyim belirti yokBenim bugun aşilamanin 4. Gunu.bende hic agri hassasiyet faln yok.gece birazcik belim agridi o ds gecti.
- 7 Ocak 2022
- 456
- 211
- 53
- 40
Benim olmadi.2. Aşilama olck bu haftaSizin sonuç nasil oldu bende 5 gündeyim belirti yok