İlk aşılamasında hamile kalan var mı acaba ben polikistik overliyim ama klomen ile yumurtlamam çatlamam oluyo o konuda sıkıntı yok eşimde de yok ama 2 senedir normal yoldan çocuğumuz olmadı klomen çatlatma iğnesi kullandım sonuç hep negatif doktorum aşılama yada tüp bebek siz karar verin diyo aşılamada hamile kalma oranı daha düşük biliyorum ama yine de denemek istiyorum benim gibi olup hamile kalan var mı acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama yaptıranlar
- Konu Sahibi B_Nur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
İlk aşılamada hamile kaldım bebeğim 1 yaş 3 aylık oldu bile rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bizimde iki sene olmadı bendede pko vardı çok az ama rahim filmi çekildi 3 ay çatlatma iğnesi tedavisi görüldü yeni tedavi yeni umut dedik ve aşılamaya karar verdik çok şükür ilk seferde tuttuİlk aşılamasında hamile kalan var mı acaba ben polikistik overliyim ama klomen ile yumurtlamam çatlamam oluyo o konuda sıkıntı yok eşimde de yok ama 2 senedir normal yoldan çocuğumuz olmadı klomen çatlatma iğnesi kullandım sonuç hep negatif doktorum aşılama yada tüp bebek siz karar verin diyo aşılamada hamile kalma oranı daha düşük biliyorum ama yine de denemek istiyorum benim gibi olup hamile kalan var mı acaba
Allah bağışlasın umut oldunuz banada inşallah Allah banada nasip eder anne olmayıİlk aşılamada hamile kaldım bebeğim 1 yaş 3 aylık oldu bile rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bizimde iki sene olmadı bendede pko vardı çok az ama rahim filmi çekildi 3 ay çatlatma iğnesi tedavisi görüldü yeni tedavi yeni umut dedik ve aşılamaya karar verdik çok şükür ilk seferde tuttu
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Amin amin inşallahAllah bağışlasın umut oldunuz banada inşallah Allah banada nasip eder anne olmayı
Aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz peki yani evde günlük hayatınıza işlere devam ettiniz mi yoksa daha çok dinlendiniz miAmin amin inşallah
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Doktorum devam etmemi istedi ama ben üç gün boyunca yemek ve tuvalet harici kalkmadim yattım hep 3 gün boyunca dus almadım kız kardeşim geldi yemeğini temizliğimi o yaptı avakado yedim şu ictim bu şekildeAşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz peki yani evde günlük hayatınıza işlere devam ettiniz mi yoksa daha çok dinlendiniz mi
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah siz neden aşılama yaptırdınız acaba bende pcos var o yüzden normal olmadı bi türlü bu ay aşılama olcak bugün klomen ve menapur kullanmaya başladımMerhaba benimde ilk aşılamam tuttu. 6 haftalık hamileyim. Bence tüp bebekten önce aşılama denemenizi öneririm
- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- 38
Merhaba canım hatirliyormusun bilmiyorum konuşmuştuk bu platformda naptın birdaha klomen iğne denedinmi aşılama yaptirdinmiAşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz peki yani evde günlük hayatınıza işlere devam ettiniz mi yoksa daha çok dinlendiniz mi
- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- 38
İyi valla canım bende 3. Klomen ovitrelle oldum ama bu ayda olmadı regl gelsin gidicem kontrole sıkıldım artık bende olmadı aşılama yaptiricam ama özele gidiyorum nasıl olucak bilmiyorumMerhaba hatırladım bu ay klomen ve menapur iğne kullanıyorum yarın kontrolüm var yumurta oluşmuştur inşallah ona göre aşılama tarihi belirlencek sen naptın
- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- 38
Canım valla hayırlısı olcak oldumu heryerde olur kaç doktor değiştirdim hepsi aynı yöntemHangi şehirdesin. Ben sakaryadayım İstanbul'a geldim geçen hafta ablamın tüp bebek merkezine ordaki doktor da aşılama olabilir dedi bende denemek istedim ama İstanbul'da yaptırmıcam
Bende öyle düşünüyorum kısmetse zaten olucak nerde olduğunu farketmezCanım valla hayırlısı olcak oldumu heryerde olur kaç doktor değiştirdim hepsi aynı yöntem
- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- 38
Güzel canım hayırlısıyla olsun inşallahGirlkiz bugün doktora gittim 2 tane güzel yumurtan var ama küçükler 12 mm iğneye ve ilaca 5 gün daha devam et dedi pazartesi tekrar gidicem
Sen adet bekliyodun galiba oldun mu naptınGüzel canım hayırlısıyla olsun inşallah