Aşılama yaptıranlar sürecinizi yazabilir misiniz? Bilgilenmek istiyorum.

Acı eşiği düşük olan kişilerde anestezi ile yapılıyormuş. Annem de daha önce yaptırdığı için erkek kardeşimde ben adet sancısı gibi çektim dedi. Ama onun acı eşiği yüksek.
Benim çok düşük malesef ama almam anestezi

Kızlar benim bir boş gebeliğim oldu şimdi de büyük ihtimal öyle görünüyor bebek gelişmediği için görünmüyor kanamamda var bir haftadır haftaya büyük ihtimal kürtaj olucam bunun sebebini bilmiyoruz ve aşılama yaptırmak istiyorum ne yapmam gerekiyor maddi olarak çok imkanımız yok devlet hastaneleri yapıyormu nereye başvurmamız gerekiyor yardımcı olurmusunuz bilginiz varsa

Kızlar ben de Klomen kullandım bugün kontrole gittim 11. gün yumurtaların biri 11 milim biri 12
Perşembe günü 14. gün oluyor ozamana 18 olur mu

Canım merhaba ben dün yaptirdim aşılama sen ne yaptın

Merhaba benim doktorum bana aşılama yapma vakit kaybetme dedi. Yumurtam bu ay geç çatladı 28 mm iken. Tüp bebek yaptır dedi. Bende bir ay daha ilaçsız takip yaptıracağım. Clife diye bir macun var onu kullanacağım. Hatta rahimin dinlensin diye eğer yine hamile kalmazsam bekleyeceğim macunu düzenli kullanıp. Sonra şişli Memorial ile görüşücem. Ama inşallah gerek kalmaz. Bugün iğnenin 19. Günü test yaptım negatif geçen ay bugün adet olmuştum. Eğer hala olmazsam kan veririm. İnşallah başarılı geçer ve bebeğini kucağına alırsın canım.
Canım merhaba ben dün yaptirdim aşılama sen ne yaptın

Merhaba bende cumartesi günu aşılamam oldu rahim ağzı dar açtılar inşallah olur sizde değişiklikler var mı vucudunuzda
Merhaba sabah 9. Günüm ama öyle pek bir belirtim yok progestanın yan etkileri var sende varmı progestan verdilermi

Doktorum bana ilaç vermedi gerek yok dedi ama bende belirtisi yok sadece şişkinlik var belim ağrıyor ara sira

Malesef yine olmadi ;(
Benimde arkadaşım yaptırdı onun hesabı yok diye buradan sormamı istedi , o da yaptırdı gögüslerinde şişlik varmış , tansiyonu düşüyormuş ve sık idrara çıkıyormuş , yarın kan tahlili verecek çok heyecanlı , sizde bu tür belirtiler olmuş muydu ? Bir de bebeğin tutunması için progestron vermiş doktor

Canım normal asilama oldum , benimde göğüslerim şişmişti çok fazla gece özellikle tuvalete gidiyodum sadece bu kadar olmustu allah arkadasiniza çocuk nasip etsin kendisini yormasın özellikle stres yapmasın

Canım normal asilama oldum , benimde göğüslerim şişmişti çok fazla gece özellikle tuvalete gidiyodum sadece bu kadar olmustu allah arkadasiniza çocuk nasip etsin kendisini yormasın özellikle stres yapmasın
Teşekkürler o mikroçip aşılama yaptırdı bakalım yarın kan tahlili vercek inşallah hayırlı sonuçları olur , sizin de kucağınızı tez zamanda doldursun Allah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…