Kızlar selamün aleyküm. Ben letu isimli bir ilacı kullandım. Ovulasyon gününden beri yani yumurtlama gününden beri sağ kasığımda batma var. Doktora da ovulasyon gününde gittim dedi ki yumurtalar gereğinden fazla büyümüş kısa sürede o yüzden hemen pazartesi aşılama yapalım dedi. Yarın aşılama yapılacak dün gece çatlatma iğnesi vurdum. Hâlâ sağ kasıkta ara sıra batma oluyor. Sonra burada araştırınca bunun sebebinin yumurtanın fazla büyüyünce kiste cevrilmesiymis. Çok korktum. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mi hiç
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama süreci
- Konu Sahibi Tursihan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşılama #aşılamatedavisi #çatlatma iğnesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yarın bende aşılama olacağım kaç yumurtanız var dendiKızlar selamün aleyküm. Ben letu isimli bir ilacı kullandım. Ovulasyon gününden beri yani yumurtlama gününden beri sağ kasığımda batma var. Doktora da ovulasyon gününde gittim dedi ki yumurtalar gereğinden fazla büyümüş kısa sürede o yüzden hemen pazartesi aşılama yapalım dedi. Yarın aşılama yapılacak dün gece çatlatma iğnesi vurdum. Hâlâ sağ kasıkta ara sıra batma oluyor. Sonra burada araştırınca bunun sebebinin yumurtanın fazla büyüyünce kiste cevrilmesiymis. Çok korktum. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mi hiç
Bende dün gece vurdum şu an kasık ağrısı yok ama olan çok oluyor kişiden kişiye göre değişir rahat olKızlar selamün aleyküm. Ben letu isimli bir ilacı kullandım. Ovulasyon gününden beri yani yumurtlama gününden beri sağ kasığımda batma var. Doktora da ovulasyon gününde gittim dedi ki yumurtalar gereğinden fazla büyümüş kısa sürede o yüzden hemen pazartesi aşılama yapalım dedi. Yarın aşılama yapılacak dün gece çatlatma iğnesi vurdum. Hâlâ sağ kasıkta ara sıra batma oluyor. Sonra burada araştırınca bunun sebebinin yumurtanın fazla büyüyünce kiste cevrilmesiymis. Çok korktum. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mi hiç
Bana hiçbir bilgi vermedi doktor ne çapı ne de sayısı hakkında offf yaşadığım yer küçük olduğu için hiç iyi doktor yok sizin kaç yumurtanız var. Bir de çatlatma iğnesi yapmadan önce bile sağ kasığımda batma vardı sizin de oldu muYarın bende aşılama olacağım kaç yumurtanız var dendi
Benim vurulmadan önce de vardı yumurta çok büyüyünce kiste çevirdiği için oluyor diye duyunca çok korktum.Bende dün gece vurdum şu an kasık ağrısı yok ama olan çok oluyor kişiden kişiye göre değişir rahat ol
- 17 Kasım 2022
- 189
- 60
- 28
- 32
Canım korkma benim de yumurtalarım gereğinden fazla büyüdüğü aylar oldu doktorum şaşırdı hatta ama kiste çevirmedi sağlıklıca çatladı çok şükür, içini ferah tutBenim vurulmadan önce de vardı yumurta çok büyüyünce kiste çevirdiği için oluyor diye duyunca çok korktum.
Yok bende olmadı, bende sıvı beyaza çalan bi akıntı geliyor, bide midem bulandı bugün ilacın etkisi, yumurta sayısını bende pek bilmiyorum 1 büyük diğerleri ufaktı sanki ama yeterince büyümüş pztsi gel dediBana hiçbir bilgi vermedi doktor ne çapı ne de sayısı hakkında offf yaşadığım yer küçük olduğu için hiç iyi doktor yok sizin kaç yumurtanız var. Bir de çatlatma iğnesi yapmadan önce bile sağ kasığımda batma vardı sizin de oldu mu
Yaaa çok sevindim peki hamile kaldınız mıCanım korkma benim de yumurtalarım gereğinden fazla büyüdüğü aylar oldu doktorum şaşırdı hatta ama kiste çevirmedi sağlıklıca çatladı çok şükür, içini ferah tut
Canım korkma benim de yumurtalarım gereğinden fazla büyüdüğü aylar oldu doktorum şaşırdı hatta ama kiste çevirmedi sağlıklıca çatladı çok şükür, içini ferah tut
Buradan haberleselim ben çok merak ederim inşaallah ikimiz de çok güzel sonuçlar alırız. Aşılama sonrası dinlenecek misiniz nelere dikkat edeceksiniz temizlik yemek yapmamak mantıklı miiYok bende olmadı, bende sıvı beyaza çalan bi akıntı geliyor, bide midem bulandı bugün ilacın etkisi, yumurta sayısını bende pek bilmiyorum 1 büyük diğerleri ufaktı sanki ama yeterince büyümüş pztsi gel dedi
- 17 Kasım 2022
- 189
- 60
- 28
- 32
Yok canım maalesef. Eşimde sperm hareketinde yavaşlık var benim. Bu ay hsg çekileceğim sonrası aşılama.Yaaa çok sevindim peki hamile kaldınız mı
Aminn inşallah Benim sebepsiz infertilite 1 yıldır olmuyor eşimde biraz sperm hareketliliği düşük sadece, sizde sebp neydi? Ben işimden 2 gün izin aldım dinlenmeti düşünüyorum bol bol, avokado aldım onlaeı yiyeceğim öneriliyor, ilk gün duş alma, eşinle işlem günü ve sonrasında beraberlik yaşa oran artsın, 14. Güne kadar test yapma 14. Gün kan ver, çatlatma iğnesi şu an yaparsan testte yanıltıcı sonuç verir çift çizgi çıkar. 11. Günden sonra kaset test yapabilirsinBuradan haberleselim ben çok merak ederim inşaallah ikimiz de çok güzel sonuçlar alırız. Aşılama sonrası dinlenecek misiniz nelere dikkat edeceksiniz temizlik yemek yapmamak mantıklı mii
Bana doktor o kadar bilgi vermiyor ki çok yüzeysel konusuyor. Aşılama için tuvalete sıkışık mi olmalıyız peki acaba. O kadar mutlu oldum ki aynı gün aşılama yapacağız yanıma arkadaş buldum ailelere arkadaşlara kimseye anlayamadım biz o yüzden kendimi çok yalnız hissediyorum. Bizim sebep şu. Eşimde sperm ileri hareket yavaş. Benim de bir tüp tamamen kapalı. 1,5 yıldır olmuyor bebek 1 ay önce öğrendim sorunlarımıAminn inşallah Benim sebepsiz infertilite 1 yıldır olmuyor eşimde biraz sperm hareketliliği düşük sadece, sizde sebp neydi? Ben işimden 2 gün izin aldım dinlenmeti düşünüyorum bol bol, avokado aldım onlaeı yiyeceğim öneriliyor, ilk gün duş alma, eşinle işlem günü ve sonrasında beraberlik yaşa oran artsın, 14. Güne kadar test yapma 14. Gün kan ver, çatlatma iğnesi şu an yaparsan testte yanıltıcı sonuç verir çift çizgi çıkar. 11. Günden sonra kaset test yapabilirsin
Benim de eşimde sperm ileri hareket çok çok az benim de tek tüp kapalı tamamen. Dua edicem sizin için de inşaallah güzel sonuçlanır her şeyYok canım maalesef. Eşimde sperm hareketinde yavaşlık var benim. Bu ay hsg çekileceğim sonrası aşılama.
Yarı idrara sıkışık olmamı söyledi bana, yalnız hissetme stresini azalt ve güzel düşünBana doktor o kadar bilgi vermiyor ki çok yüzeysel konusuyor. Aşılama için tuvalete sıkışık mi olmalıyız peki acaba. O kadar mutlu oldum ki aynı gün aşılama yapacağız yanıma arkadaş buldum ailelere arkadaşlara kimseye anlayamadım biz o yüzden kendimi çok yalnız hissediyorum. Bizim sebep şu. Eşimde sperm ileri hareket yavaş. Benim de bir tüp tamamen kapalı. 1,5 yıldır olmuyor bebek 1 ay önce öğrendim sorunlarımı
Değer kaç biliyor musun sonucuBenim de eşimde sperm ileri hareket çok çok az benim de tek tüp kapalı tamamen. Dua edicem sizin için de inşaallah güzel sonuçlanır her şey
Sizin ilk asilamaniz mi güzel düşünüyorum bu ay ikimiz de güzel sonuçlar alacağız. Dua edeceğimYarı idrara sıkışık olmamı söyledi bana, yalnız hissetme stresini azalt ve güzel düşün
Evet ilk biraz çekiniyorum inşallah aminn bol bol dua edelim olur muSizin ilk asilamaniz mi güzel düşünüyorum bu ay ikimiz de güzel sonuçlar alacağız. Dua edeceğim
Değer kaç biliyor musun sonuiler
Evet canim bol bol dua edelimEvet ilk biraz çekiniyorum inşallah aminn bol bol dua edelim olur mu
Sperm ileri hızlı hareket 0Değer kaç biliyor musun sonucu
İleri yavaş hareket 44 canım sizin değer kaç
- 17 Kasım 2022
- 189
- 60
- 28
- 32
Ahh canım çok teşekkür ederim. Regl bekliyorum hsg için. İnşallah ordan bari yüzüm güler kapalı çıkmaz da.Benim de eşimde sperm ileri hareket çok çok az benim de tek tüp kapalı tamamen. Dua edicem sizin için de inşaallah güzel sonuçlanır her şey