• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gulumsekaderine1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
278
54
28
27
Hanımlar merhaba, aşılamadan sonra 10. Günümdeyim fakat son bir kaç gündür ayakta biraz durayım aşırı belim ağrıyor fazla ayakta duramıyorum ayrıca progestan fitil vermişti doktor ondan mıdır bilmiyorum gögüslerim aşırı hassas dokunulmuyor bile böyle belirtiler yaşayan var mı adetime 4 gün var testime de öyle bu belirtiler normal mi acaba

Hanımlar merhaba, aşılamadan sonra 10. Günümdeyim fakat son bir kaç gündür ayakta biraz durayım aşırı belim ağrıyor fazla ayakta duramıyorum ayrıca progestan fitil vermişti doktor ondan mıdır bilmiyorum gögüslerim aşırı hassas dokunulmuyor bile böyle belirtiler yaşayan var mı adetime 4 gün var testime de öyle bu belirtiler normal mi acaba
İnşallah olumlu sonuçlanir canım bende geçen ay aşılama oldum hic dikkat etmedim aksine kendimi cok yordum pişmanım beslenmeme de dikkar etmedim sen dikkat et

İnşallah olumlu sonuçlanir canım bende geçen ay aşılama oldum hic dikkat etmedim aksine kendimi cok yordum pişmanım beslenmeme de dikkar etmedim sen dikkat et
Hiç ümidim yok ilk aşılamam olduğu için ama Allahtan ümit kesilmez tabii ki dün dayanamadım test yapmıştım 9. Gün diye tabiki tek çizgi çıktı. Bende çok dikkat etmedim açıkçası ama çok dinlendim inşallah siz de yakın zamanda hayırlı haberler alırsınız 🥰

Hiç ümidim yok ilk aşılamam olduğu için ama Allahtan ümit kesilmez tabii ki dün dayanamadım test yapmıştım 9. Gün diye tabiki tek çizgi çıktı. Bende çok dikkat etmedim açıkçası ama çok dinlendim inşallah siz de yakın zamanda hayırlı haberler alırsınız 🥰
Amin inşallah siz de alirsiniz ilaclar cok yan etki yapiyor umursmayin bol bol dua edin 😊💞

merhaba, bugun benımde asılamanın 10. günü ara ara kasıklarıma vuran agrı dısında gözlemledıgım herhangı bır semptomum yok. sizin sonucunuz ne cıktı insallah saglıkla hamılesınızdır

Ümidini kesme tabiki internette göğüs şişliği ağrısı kasık ve bel ağrısı sık idrara çıkma kabızlık gibi sonuçlar hamilelik belirtisi olarak yazıyo ama bende 3 kes aşılama yaptırdım ve hepsinde bütün belirtileri yaşadım hepsindede sonuç negatif çıktı :( umarım hayırlı haberlerini alırsın

Back
X