• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sonrası progestan vb. Ilac kullandiniz mi ? Önemli

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Pollymomy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2022
6
2
1
38
Kızlar aşılama yapıldı ilaç falan yazmadı dr.sizlerin aşılamaları sonrası ilaç yazıldi mı ve ne şekilde kullandınız?

Bu önemli bi konu burada tartışılmamış bulamadım.yorum yapmanızı rica ediyorum.

Canım onu rahim duvarı kalınligina göre veriyor doktor ,eğer kalınlaşma iyiyse vermeyebilir ilaç

Merhaba canım benimde aşılamamın 6. günü bugün .Doktorum progestan verdi günde 1 defa kullanmak üzere. Doktorun gerekli görmemiştir belki sonuçta herkesin bünyesi farklı

Merhaba canım benimde aşılamamın 6. günü bugün .Doktorum progestan verdi günde 1 defa kullanmak üzere. Doktorun gerekli görmemiştir belki sonuçta herkesin bünyesi farklı
Size neden gerek duydu progesteron a.biraz başı kalabalıktı.acaba unuttumu DİE düşünüyorum.

Kızlar aşılama yapıldı ilaç falan yazmadı dr.sizlerin aşılamaları sonrası ilaç yazıldi mı ve ne şekilde kullandınız?

Her doktor vermiyor canım benim rahim kalinligim cok iyiydi 12mm falan ona ragmen progestan verdi 100mg gunde 3 doz her doktor yazmiyor nedense

Transfer sonrası günde 3 doz fitil şeklinde kullandım 12.haftaya kadar

Merhaba kizlar asilama sonrası progestan 200 verdi adete kadar gunde 2 kez. Bende bas donmesi sersemlik yapti sizlerde oldu mu

Ben progestan 200 ilacı fitil olarakk kullanıyorum hiçbir yan etkisini yaşamadım ama ilaç olarak yutamlarda uyku hali halsizlik sersemlik çok oluyormuş Z Zelk

Ben progestan 200 ilacı fitil olarakk kullanıyorum hiçbir yan etkisini yaşamadım ama ilaç olarak yutamlarda uyku hali halsizlik sersemlik çok oluyormuş Z Zelk
Ben de progestan 100 kullanıyorum.Doktor fitil falan demedi ama ben yan etkilerine karşı fitil olarak kullanmak istiyorum mümkün mü acaba bilginiz var mı

Ben de progestan 100 kullanıyorum.Doktor fitil falan demedi ama ben yan etkilerine karşı fitil olarak kullanmak istiyorum mümkün mü acaba bilginiz var mı
Fotoğrafını atarsanız bakalim benimkinin aynisiysa fitil olarakta kullanılıyor

Merhabalar. Benim tek denemede aşılamam tuttu ve 13. Haftama kadar hem Progestan fitil hem de Progestan dex iğne kullandım. Beraberinde coraspirin de yazdı. Şimdi sadece coraspirin ve I mom omega 3 kullanmaya devam ediyorum.

Back
X