- 8 Şubat 2021
- 61
- 27
- 38
- 30
- Konu Sahibi yalnizcainsan
Kızlar merhaba içime kurt düşüren bi konu var. 2 yıldır bebek arayışındayız belirlenen bi sorunumuz yoktu derken en son histeroskopi de rahim ağzı darlığım olduğunu öğrendik müdahale edildi lokal anestezi ile açıldığını söyledi doktor. Kontrol için gideceğim ilk regl döneminde aşılama için plan yapıldı yine herşey yolunda çok güzel gelişen iki yumurtaya aşılama yapıldı. sonuç negatif bukezde eşimin ileri hareketlisi 0 çıktı . Sorun burdan sonra başlıyor. Aşılamadan sonra kullandığım ilaç yüzünden rahim duvarı aşırı kalındı ve 26. Günümde aşırı aşırı kanamam oldu bu beklenen bi durummuş endişelenmemem gerektiğini söylediler. (Kanama çok olunca kontrole gitmiştim orada öğrendim). Geldim asıl soruya benim regl günüm şaşmaz en fazla 1 2 gün oynar 27 28 taş çatlasın 29 unda olurum derken. Bugün 32.gün ve adet olmadım. Acaba diye şüpheye düştüm kan verdim bugün o da negatif. Aşılamanın yapıldığı ay 26.günümde olmuştum, Sonraki ay bugün 32.gün sizce düzenim mi bozuluyor yoksa negatiflere rağmen bi umut var mı. 4 günlük gecikme çıkmaz mıydı kanda. Negatifse de neden adet olamıyorum korktum açıkçası. Başına gelen bilgisi olan varsa cevabınızı bekliyorum