Kızlar selam şehir hastahanesinde aşılama sürecine gireceğiz rapor için evrakları topladık eşimin sperm testi bir yılı geçtiği için tekrar test yapıldı sonuç için görüşmeye gelin falan denmedi sonucunu e nabızdan baktık ama aklımı karıştıran şeyler var adetime 9 10 gün var. İleri hareketli 21 total hareketlilik 32 ileri hızlı ise 0 total sperm sayısı da 123.2 Böyle bi değerde aşılama iptali söz konusu olur mu acaba bilgisi olan var mı hiç anlamıyorum çok şey okudum ama tam net bişey anlayamadım bu konuları bilen başından geçen kişiler bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama için sperm
- Konu Sahibi Berfin0
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Selam canım, eğer ileri hareket sıfırsa varikosele bakarlar. Olursa ilaç yada operasyonla tedavi yaparlar. Ama şöyle bir durumda var kişisel bilgilerin korunması amaçlı bu değerleri e nabızdan göremiyorsun. Çünkü bizde bakmıştık hepsinde yeşil tık gibi birşey vardı sorduğumuzda orada göremezsiniz bu testin sonucunu direk gelip almanız gerekiyor dediler ve gidip aldık. Ve bizde devlet hastanesinde yaptırmıştık. Hatta sorduğumuzda boşanma davalarında kusur olarak gösterildiği için kendi gidip almazsa eşe (kadına) vermiyorlar. Eğer eşin sana gösterirse görebilirsin dedilerKızlar selam şehir hastahanesinde aşılama sürecine gireceğiz rapor için evrakları topladık eşimin sperm testi bir yılı geçtiği için tekrar test yapıldı sonuç için görüşmeye gelin falan denmedi sonucunu e nabızdan baktık ama aklımı karıştıran şeyler var adetime 9 10 gün var. İleri hareketli 21 total hareketlilik 32 ileri hızlı ise 0 total sperm sayısı da 123.2 Böyle bi değerde aşılama iptali söz konusu olur mu acaba bilgisi olan var mı hiç anlamıyorum çok şey okudum ama tam net bişey anlayamadım bu konuları bilen başından geçen kişiler bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Ay gerçekten mi neler var ya bilmediğimiz. Artık adette gideceğiz bakalım ne diyecekler tedavi iptali olacak boyutta olmaz inşallah. Sizin süreciniz nasıl ilerlemişti acabaSelam canım, eğer ileri hareket sıfırsa varikosele bakarlar. Olursa ilaç yada operasyonla tedavi yaparlar. Ama şöyle bir durumda var kişisel bilgilerin korunması amaçlı bu değerleri e nabızdan göremiyorsun. Çünkü bizde bakmıştık hepsinde yeşil tık gibi birşey vardı sorduğumuzda orada göremezsiniz bu testin sonucunu direk gelip almanız gerekiyor dediler ve gidip aldık. Ve bizde devlet hastanesinde yaptırmıştık. Hatta sorduğumuzda boşanma davalarında kusur olarak gösterildiği için kendi gidip almazsa eşe (kadına) vermiyorlar. Eğer eşin sana gösterirse görebilirsin dediler
Biz 1,5 yıllık evliyiz eşimde de bende de hiçbir sıkıntı çıkmadı. Devlete gittik işte kan testi, hsg filmi sperm testi bunların sonucuna göre eğer bi sıkıntı yoksa aşılama için ilaç yada iğne veriyorlar. Eğer bu sonuçların yoksa bunları yaptırıp ertesi ay regl döneminde başlıyorsun aşılama operasyonuna. Tabi Allah korusun sende yada eşinde bir sıkıntı çıkarsa önce onu tedavi ediyorlar . Bizde geçen aydan beri kandır spermdir rahim filmidir evraktır onlarla uğraştık. 1 haftadır yumurta büyütme iğnesi kullandım gonalf diye bir iğne. Bu gece 12 de de çatlatma iğnemi yaptım. Pztsi sabahta aşılama işlemi yapılacak allahtan bir aksilik çıkmazsa rabbim sizede bu yolda kolaylık versin inşallahAy gerçekten mi neler var ya bilmediğimiz. Artık adette gideceğiz bakalım ne diyecekler tedavi iptali olacak boyutta olmaz inşallah. Sizin süreciniz nasıl ilerlemişti acaba
Ay canım benim inşallah sağlıklı bebeğin sağlıklı gebeliğin olur biz de 3 yıldır uğraşırız ben de pcos var bi dış gebelik yaşadım evrakları topladık işte 10 gün var adete ondan sonra allahtan bir mani çıkmazsa aşılama tedavisine başlanacak. Rabbim evlat hasreti çeken hiç kimseyi kucağı boş bırakmasın çok zor gerçektenBiz 1,5 yıllık evliyiz eşimde de bende de hiçbir sıkıntı çıkmadı. Devlete gittik işte kan testi, hsg filmi sperm testi bunların sonucuna göre eğer bi sıkıntı yoksa aşılama için ilaç yada iğne veriyorlar. Eğer bu sonuçların yoksa bunları yaptırıp ertesi ay regl döneminde başlıyorsun aşılama operasyonuna. Tabi Allah korusun sende yada eşinde bir sıkıntı çıkarsa önce onu tedavi ediyorlar . Bizde geçen aydan beri kandır spermdir rahim filmidir evraktır onlarla uğraştık. 1 haftadır yumurta büyütme iğnesi kullandım gonalf diye bir iğne. Bu gece 12 de de çatlatma iğnemi yaptım. Pztsi sabahta aşılama işlemi yapılacak allahtan bir aksilik çıkmazsa rabbim sizede bu yolda kolaylık versin inşallah
Hepimize çok çok amin canım rabbim herkeze sağlıklı bebeler nasip etsin inşallah benim hiç bir şekilde gebeliğim oluşmadı. Hsg de,muayenede, kanda falan hiçbir sıkıntı yoktu. Ama olmadı işte. Bol bol ceviz badem avakoda tüketmeye başladım bu dönemde. Bana ekstra şunu yap bunu yap demedi doktor. Bide sigara kullanıyorum onu azaltmaya çalışıyorum. biraz strese girdim yani
Sigara evet ben de kullanıyorum ama aşılama sonrası kesinlikle bırak canım ben de bırakacağım öbür tedaviler de azaltmıştım ama bunda kararlıyım bırakıcam inşallahHepimize çok çok amin canım rabbim herkeze sağlıklı bebeler nasip etsin inşallah benim hiç bir şekilde gebeliğim oluşmadı. Hsg de,muayenede, kanda falan hiçbir sıkıntı yoktu. Ama olmadı işte. Bol bol ceviz badem avakoda tüketmeye başladım bu dönemde. Bana ekstra şunu yap bunu yap demedi doktor. Bide sigara kullanıyorum onu azaltmaya çalışıyorum. biraz strese girdim yani
Ya ben günde 3 e bile razıyım ama inşallah rabbim o mucize içimize düştüğünde bize acısında tiksinelimSigara evet ben de kullanıyorum ama aşılama sonrası kesinlikle bırak canım ben de bırakacağım öbür tedaviler de azaltmıştım ama bunda kararlıyım bırakıcam inşallah
Amin canım amin inşallahYa ben günde 3 e bile razıyım ama inşallah rabbim o mucize içimize düştüğünde bize acısında tiksinelim