- 5 Haziran 2022
- 19
- 5
- 16
- 21
- Konu Sahibi Gizem kapacak
-
Evet gebelik var hayırlı olsun daha çok yeniAsilama sonrasi 14.gun kan verdim 91.75 cikti
Doktorum 2 gun sonra tekrar kan vermemi istedi yani asilamanin 16 gunu kan verdim 180.35 cikmis sizce gebelik varmı varsa kac haftalıktır bugun lutfen cevaplarmisiniz
Bugün kan değerim 198 e yükselmiş cok şükürBu sekilde dusunme herkesin degeri yuksek cikicak diye birsey yok onemli olan 2 kat artmasi dusuk bi rakamla baslaman kimyasal gebeligi aklina getrmemeli 2 kat artmazsa bunu dusenibilirz rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin insallah seninde degerin insallah olmasi gerektigo gibi yukselmistir
ne kadar genç aşılama olmuşsun :) son adetinin ilk günü ne zamandı? bugünden çıkartırsan kaç günlük olduğunu bulabilirsin.Asilama sonrasi 14.gun kan verdim 91.75 cikti
Doktorum 2 gun sonra tekrar kan vermemi istedi yani asilamanin 16 gunu kan verdim 180.35 cikmis sizce gebelik varmı varsa kac haftalıktır bugun lutfen cevaplarmisiniz
bundan sonrası düz matematik işte. 34 gün. 4+615 ekimdi son adet donemim kac gunluk oluyor yani
beta 1500 lere cıkmalı aşılama sonrası 24-25-26. günler en erken keseyi görebilirsiniz o da alttan, eger bi kaç gün daha beklerseniz karından da görünürAsilamanin ustunden 21 gun gecti keseyi gorebilirmiyiz sizce doktorum yarin gel dedi ama cok erken deglmi
Hayırlı olsun canım belirtilerini yazar mısınAsilama sonrasi 14.gun kan verdim 91.75 cikti
Hayırlı olsun canım belirtilerini yazar mısınBugün kan değerim 198 e yükselmiş cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?