• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 11. Günü erken gebelik testi

anneysen55

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2022
7
3
6
31
Merhaba hanımlar bugün aşılamamın 11. Günü erken gebelik testi yaptım sabah ve öğlen bu testi uyguladım aslında günüme daha var ama yine de insan bir umut arıyor flaşla baktıgımda iki testimde de çok çok silik bir çizgi gördüm sizce bir umut olabilir mi bu arada sağ kasığımda ara ara giren bir ağrım var ve göğüs hassasiyetim var bilemiyorum belki adet belirtisidir ama sizlere sormak istedim

Aşılamadan ya da ilişkiden sonraki 13. Gün yapılan kan testinden çok açık ve net çıkar. Kaset testlerde çıkması için, adetinizin en az bir hafta geçmesi gerekir. Hayırlısı olsun, inş pozitiftir 🙏🏻

Aşılamadan ya da ilişkiden sonraki 13. Gün yapılan kan testinden çok açık ve net çıkar. Kaset testlerde çıkması için, adetinizin en az bir hafta geçmesi gerekir. Hayırlısı olsun, inş pozitiftir 🙏🏻
Kaset test yapmadım erken gebelik testiyle baktım inşallah çıkar 2 yıldır boş testler görünce insan bir umut arıyor işte

Mrb canim sonuç ne çıktı senin bende aşılama oldum bugün 11.gun sol kasigimda ağrı ve şişlik var bel ve bacak ağrılarım da var merak ediyorum
Geç gördüm canım kusura bakma maalesef negatif rahmimde polip çıktı Rabbim bir an önce kucağımızı doldurur inşallah

Geç gördüm canım kusura bakma maalesef negatif rahmimde polip çıktı Rabbim bir an önce kucağımızı doldurur inşallah
Ya üzüldüm Rabbim şifa nasip etsin sana inşallah canım Rabbim tez zamanda sanada isteyen bütün herkesde nasip etsin inşallah benim ki tuttu asilamam hemde ikiz😊inşallah sende tez zamanda tadarsın bu duyguyu

Back