- 4 Ocak 2022
- 36
- 13
- 8
- 28
- Konu Sahibi Deniz454545
-
Bsey olmaz simarikliktan başka bsey değil bnceMerhaba 6 haftalik hamileyim 3 gun sonra kalp atisi duymaya gidicez ins duyariz bugun uykumdan uyandim bi anda gözümün önüne yeşil incir geldi esime yesil incir deyiverdim ayni anda ve agzima tadi geldi resmen bu aş ermemi oluyor yoksa erken mi hangi manavi arasak izmir dahil bulamadik bu bi sorun olurmu leke kalir vs diyolar
Bende de yeşil erik aşermiştim yemedim bişey olmadı ya onlar hurafe benceMerhaba 6 haftalik hamileyim 3 gun sonra kalp atisi duymaya gidicez ins duyariz bugun uykumdan uyandim bi anda gözümün önüne yeşil incir geldi esime yesil incir deyiverdim ayni anda ve agzima tadi geldi resmen bu aş ermemi oluyor yoksa erken mi hangi manavi arasak izmir dahil bulamadik bu bi sorun olurmu leke kalir vs diyolar
Bsey olmaz simarikliktan başka bsey değil bnce
Tabi ki bir şey olmaz neden olsunMerhaba 6 haftalik hamileyim 3 gun sonra kalp atisi duymaya gidicez ins duyariz bugun uykumdan uyandim bi anda gözümün önüne yeşil incir geldi esime yesil incir deyiverdim ayni anda ve agzima tadi geldi resmen bu aş ermemi oluyor yoksa erken mi hangi manavi arasak izmir dahil bulamadik bu bi sorun olurmu leke kalir vs diyolar
Bsey olmaz simarikliktan başka bsey değil bnce
Merhaba 6 haftalik hamileyim 3 gun sonra kalp atisi duymaya gidicez ins duyariz bugun uykumdan uyandim bi anda gözümün önüne yeşil incir geldi esime yesil incir deyiverdim ayni anda ve agzima tadi geldi resmen bu aş ermemi oluyor yoksa erken mi hangi manavi arasak izmir dahil bulamadik bu bi sorun olurmu leke kalir vs diyolar
As erme için baya baya erken geldi bana.
As erdigin şeyi yemediginde resmen ağlıyorsun.sadece canının çekmesiyle belli etmiyor kendini.
Ne uyuyabilirsin,ne başka bişey canım ister oturup ağlarsın ve yediğinde sanki hiç daha önce yememiş gibi oluyorsun.
Bence sizin ki can çekmesi olabilir as ermesi değildir.
Olabilir asermissiniz ama leke falan hikaye tabi..benim patates kızartması çekmişti canımMerhaba 6 haftalik hamileyim 3 gun sonra kalp atisi duymaya gidicez ins duyariz bugun uykumdan uyandim bi anda gözümün önüne yeşil incir geldi esime yesil incir deyiverdim ayni anda ve agzima tadi geldi resmen bu aş ermemi oluyor yoksa erken mi hangi manavi arasak izmir dahil bulamadik bu bi sorun olurmu leke kalir vs diyolar
Evet as ermede sadece 1-2 saat içinde bulamassan bile oturup ağlarsın.Ay evet ya canım turşu isteyince oturup ağlamıştım o an yok diye :))) demek asıl aşermem oymuş
Bence erken değil.. Hormonlar şu an hızla çıktığı için ve vücut bu sürece hazırlandığı için olabilir.As erme için baya baya erken geldi bana.
As erdigin şeyi yemediginde resmen ağlıyorsun.sadece canının çekmesiyle belli etmiyor kendini.
Ne uyuyabilirsin,ne başka bişey canım ister oturup ağlarsın ve yediğinde sanki hiç daha önce yememiş gibi oluyorsun.
Bence sizin ki can çekmesi olabilir as ermesi değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?