Arzum ütü kullanan yokmu ya_? Herkes tefal ve philips yazmış.

sempatikcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
218
0
96
37
İstanbul
Arkadaşlar ben çeyizim için Arzum ütü aldım. Satıcının tavsiyesiyle tabi aklımda tefal vardı ama okadar çok met etti ki yok titanyum taban yok kırılmaz tefalin ki seramik taban kırılıyor çatlayabiliyor yok ısı emniyeti filan var dedi arzum için açıkcası özelliklerini beyendim aldım ama çeyiz olduğundan henüz kullanmadım aldığımda bir kumaşın hafif kenarında denedim gayet iyiydi ama herkes tefal philps demiş ne yani arzum kötümü Arzum kullanıp memnun olan yok mu?

canım benimde fikrim yok arzumun ütüsü hakkında...:S

bende bugün philips aldım....takma kafana ya iyidir arzumda...kaça aldın,özellikleri nasıl?ona göre bişey söyleyebilirim belki..

canım kafana takma inşallah iyi çıkar çok da kotu olacağını zannetmiyorum. ama şu satıcılar yok mu, kesin o ay için bi kampanya vardır satıcı da kota doldurmak için sana arzum satmaya çalışmıştır. iyice karar verip gitmek lazım aslında. aman takma kafana dediğim gibi tabanı filan iyiyse iyidir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…