ARZUM saç kurutma.PHİLİPS ütü.EPİLLA ağda ısıtıcı ve SUNNY katı meyve sıkacağı

TuRuNCu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
7.839
4.930
448
Merhaba kızlar. Sadece 2 kere kullanmış olduğum ızgara mı yer sıkıntımdan dolayı satmak zorundayım. Fiyat 55 tl

Son düzenleme:
bir tane de hediye gelen ve hiç kullanılmamış olan kare pizza tavam var satmak istediğim.Şuan internetten benzer bir ürünün resmini yüklüyorum.İlgilenen olursa orjinal resimler de yüklenebilir. Fiyat 25 TL dir.

Philips ızgaranın masa ünitesi güvenlik muhafazası denilen yeri altında mı? Kolay temizleniyor mu ve herhangibir çiziği vs sorunu var mı? Anlaşırsak almak isterim.

Philips ızgaranın masa ünitesi güvenlik muhafazası denilen yeri altında mı? Kolay temizleniyor mu ve herhangibir çiziği vs sorunu var mı? Anlaşırsak almak isterim.

Castefella, özel mesaj gönderdim size.Daha detaylı incelemek isterseniz yeni resimler yükleyebilirim.

Garantisi varmı peki? Ve hangi ildensin acaba?

Pizza tavası sıfır,hiç kullanılmamıştır.Orjinal ve detaylı resimlerini yüklüyorum.Fiyat 25 TL (Sırf yer sıkıntısından dolayı elden çıkarmam gerekiyor)

Kızlar müthiş basen çalıştıran leg magic spor aletimi yer sıkıntısından dolayı elden çıkarmak istiyorum.Düzenli yapıldığında çok güzel sonuçlar veriyor.Fiyatı 20 tl (kargosu 30 lira civarı olacağı için fiyatı düşük tuttum.Yoksa ürünüm sıfırdan farksızdır).
Şuan resimleri interetten koydum ama ilgilenen olursa orjinal resimlerini de yüklerim

FUJİFİLM FİNEPİX S1600.Çok az kullanılmıştır.Çiziksiz ve hasarsızdır.
12 megapixel 15 x zoom özelliğindedir.
Yarı profesyonel fotoğraf makinasıdır.
Şuan ikinci el olarak bile en az 200 lira olan makinamın fiyatı 150 TL dir.

Bacak inceltici LEG MAGİC orjinal resimleri.Tutma kolunun birinde süngerde açılma olmuş(yeni gördüm)
kargo fiyatı hakkında özelden bilgi gönderiyorum yasmin hanım.

Sınırlı kez kullanılmış olan sinbo saç düzleştiricimi 15 TL ye satıyorum.Hiç bir hasarı,çiziği yoktur.

Arzum şarjlı mini süpürgemi oğlumun sürekli oynamak istemesinden dolayı kaldırdım.Şuan 40 TL ye satıyorum.
Ufak çizikleri olsa da çekim gücü çok kuvvetli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…