Saç Rengi ve Saç Boyama arzum onan 5,52 boyayan varmı?

ben uzun süre arzum onanın saç rengini kullandım, çok abartılı bi kızılı yok çok doğal durmuştu ama kendi saç renginde önemli.. bence denemelisin.

canım valla ben saç hikayemi anlatsam buraya sığmaz heralde:))
saçım normalde koyu kahve zaten..ben gittim saçımı bir sürü renklere boyadım üstüste gökkuşağı gibi oldu zamanla.sonra saçımı açtırdım ve karamel yaptım..ama beni o kadar solgun gösterdi ki 3 ay kullandım üstüne kolestonun kışkırtıcı kahvesine boyadım artık en son.
şimdi bu renge boyasam heralde çok abartı bişey çıkmaz diye düşünüyorum..ama kafama takılan reklamlardaki rengine bakınca böyle bariz bi kızıllık varmış gibi duruyo..
o yüzden bi sorıyım dedim cnm saolasın..

ben bu rengi bariz kızıl diye düşündüm açıkçası.
hatta bunun bir ton açığı 6.52 numaralı olan çikolata kızıl diye geçiyor
ama ben seviyorum kızılı.
resim paylaşın lütfen deneyen arkadaşlar

canım ben geçen kış ilk çıktığında aldım saçımın dipleri kumral uçları kızıldı fakat çok enteresan bende kahve gbi durdu..hafif tatlı bi kızıllık var ama bariz kızıl gibi durmuyor. bir ara renk gibi yani... ben boyadığımda ay nerde boyattın nasıl güzel bi renk felan diye kıyamet kopmuştu arkadaşlarım felan sırnaşık şey çok hoş bi ton bana göre...bana kahve tonu daha ağır bastı yani saçım kızıl olsada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…