arzum mu Braun blendar mı?

buanbuan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
1.728
42
163
İzmir
Fiyat olrak birbirine yakın iki ürün buldum...
Arzum 700 watt; Arzum AR 161 Soprano Max Multi Blender Seti
Braun ise 600 watt: Braun MR 6550 MCA Multiquick Professional El Blender Seti

hangisi daha iyi sizce? Braunda hız ayarı varmış,arzumda yok...

Eklentiler

• $27_050_1694_000601t2.jpg
    $27_050_1694_000601t2.jpg
    3,6 KB · Görüntüleme: 109
  • $27_050_1695_001301t2.jpg
    $27_050_1695_001301t2.jpg
    3,8 KB · Görüntüleme: 88
Bencede braun.2 markayıda kullanmadım ama braun daha güven veriyor

braun daha çok tavsiye edilen bi isim belki ama ...
benim kullandığım arzum. iki yıldır kullanıyorum, hiç çalıştırmadığım zamanlarda bile haftada en iki kez kullanıyorum bi sıkıntımız olmadı. eşime de pratik geldiğinden o da kullanıyor .
tavsiye ederim.

braun tabiki ama biz bosch kullanıyoruz çok da memnunuz düşünebilirsin

ben braun aldım memnun kalacağımı düşünüyorum

braun aldım bende ..bi kaç yıl evvel,hem blender hem de ütğ hem de ısıtıcı almıştım..ısıtıcı annem için açtım ama diğerlerini bilmiyorum ama sonuçta kaliteli bir marka..ütüyü çok pahalıya almıştım ama yaaa:((

arkadaşlar ben çehizlik arzum aldım 169tl yanında da kahve makinası hediye ettiler.kendiminkini henüz kullanmadım ama bir kaç ay önce de ablama aldık aynısından ablam kullanıyor çok memnun blandırı çok sessiz ve çok güzel çekiyor iyiki almışım çehizime diye düşünüyorum.

braun alman markası ve oldukça sağlam,bence braunn

alman markası mı? benim saç düzleştiricim ve saç kurutma makinem braun, çin'de üretilmiştir die yazıyodu sanki bi yerlerde bilmiyorumkismile üzülmüştüm hatta.

bu arada braun bitmiş.Arzumda almadım. Braun ile Arzumu gidip inceledim.Braun daha kaliteli geldi bana.

Annemin evinde braun var bense arzum aldım araştırmalarım sonucu. Benimki çok çok daha iyi çıktı. Ayrıca üzerinde hız ayarı da var. Eğer ilgilenirsen akşam bakıp sana modelini yazabilirim.

bakalım site ve magazaların indirim günlerini takip etcem...Braun istiyorum bende karar verdim...

ben 2 hafta önce çeyizime evkurdan aldım braun setini resimdekinin aynısı ve yanında narenciye sıkıcağı hediye verdiler iyiki almışım.

ya canım sakıncası yoksa kaça aldın acaba? İzmirde evkur yok,manisada var uygunsa bende alıyım...

Back