• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Arzum,Arçelik,Beko mama robotlarının hangisini kullanıyorsunuz memnunmusunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Bebeğim bikaç gün sonra 6 aylık olacak.Bebek mama robotu almaya karar verdim hem buharda pişirdiği hem de robotuyla mama haline getirdiği için. Ama markasına karar veremedim.
Beko ve arçeliğin mama robotu fiyat olarak da işlev olarak da aynı gibi(netten araştırdıklarıma göre).
Arzumun mama robotunun biberon steril etme gibi fazladan bir özelliği var. Sanırım biberondan mamada ısıtılabiliyor (ama bundan emin değilim) bunu fiyatı ise diğerlerine göre daha fazla. Bu mama robotlarını kullanan bilen arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz? Neden. Şimdiden teşekkürler.
Kaç dakikada pişirip ısıttığınıda yazarsanız sevinirim. (et,tavuk,balık da dahil olmak üzere)

merhaba acaba hangi mama robotunu aldınız? benim arçelik mama robotum var beko ve arçelik aynı üretici firmamnın eğer ikisinden birini aldıysanız benim bir sorunum var ve aynı sorunu sizde yaşıyor musunuz yoksa bu mama makinesinin bir özelliği mi size danışmak istedim.

biz bekonunkini aldık
memnun sayılırım
sadece etli yemek yaptığım zaman etler tam istediğim kivamda olmuyor
o yüzden eti bi ön haşlamadan geçiriyorum

onu biliyorum bi tencereye su ve üstünü kevgir kapakla aynısı oluyor ben daha geçmedim ama evde kendimize yapıtoruz okadar gereksiz alet var ki magzalarda çogu mantıklı çoguda para tuzagı togurt makinasıda gereksiz bence ben çok güzel yapıyorum belki bana öyle geliyo bende öok pimpirikli bi anne olmama ragmen çogu aletleri gereksiz buluyorum

herkesin kendi fikri tabiki ama ben gereksiz bulmuyorum hayatı kolaylaştırmanın gerekli olduğunu düşünüyorum bu aletler hem buharda pişiriyo hem püre haline getiriyo ayrıca öyle büyük paralarda değil bebeğim için değer diye düşünüyorum sonuçta kaç dakikada hazır olabileceğini de biliyosunuz güzel bişey

muhakkak deger bebeklere biliyorum pahalı deyil bu makine dükkanları gezerken okadar çok varki huzili şeyler bu makina benimde aklım yattı pişman olmam inşallah alınca

valla hiçbirşey olmasa rondo gibi kullanırsınız ben çok memnunum bekonunki bana hediye geldi ayrıca buzluktan aldığınız şeyleri çözdürüyosunuz bu da güzel bişey

merhaba arkadaşlar:) ben de arçelik bebek mama robotunu aldım.gerçekten kullanımı çok rahat.yalnız bir şey sormak istiyorum.aranızda kulllanan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.buz çözme olayını anlamadım.kullanım kılavuzunda buzlu yiyecegin çözülmesi için 20-30 ml su koyun deniliyor.fazla koyarsak malzeme pişiyormuş.yani önce çözdürüp daha sonra mı pişirme talimatlarını uygulayacagım???

peki buzu çözdürdügümden kalan suyunu dökecekmiyim pipirme talimatlarını uygulamadan önce.biliyorsanız ayrıntılı biçimde anlatır mısınız.mesela dondurucudan patates ve havuç çıkarttık diyelim

Back