Aryıdız?

Luines

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
136
4
116
Merhaba,

Aryıldız çeyiz setleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Hisar ve Jumboya nazaran fiyatları çok iyi ve 50 yıl garanti veriyorlar. Ama kullananların fikirleri daha önemli benim için tabii ki.:26:

Ben çeyizime Aryıldız aldım, annemde evde aryıldız kullanıyor 3 sene oldu.. Gayet güzel, hiç bir bozulma olmadı.. Zaten 50 sene garantisi var.. Fiyatıda daha uygun :) Bence çok iyi bir seçim

Ben çeyizime Aryıldız aldım, annemde evde aryıldız kullanıyor 3 sene oldu.. Gayet güzel, hiç bir bozulma olmadı.. Zaten 50 sene garantisi var.. Fiyatıda daha uygun :) Bence çok iyi bir seçim

Cevap için çok teşekkürler. Bana da çok uygun geldi ama kalitesi konusunda bir fikrim yoktu. Yorumun çok iyi oldu sagol

Rica ederim canım, bence gönül rahatlığıyla alabilirsin. Hisar ve Jumboda gerçekten çok iyi ama onlarda Aryıldız kalitesiyle aynı, sadece fazla bir marka tanınırlığı var. Yani bu durumda parayı markaya vermiş olacaksın:) Bak sana benim aldığım modeli ekliyorum belki fikir olur Bu modelin pişirdiğin şeyi, taşırmama gibi bir özelliği varmış, kenarları dışa çıkıntılı ya bu önlüyormuş işte.

bence gönül rahatlığıyla alabilirsin ben de düdüklüsünü alacağım kimden duyduysam memnun...

Yorumlarınız için teşekkürler :) çeyiz paketini aryıldızdan almaya karar verdim :128:

heryerinden kalite akıyor okadar soyluyorum sana sadece. yıllar evvel taşlı kaşık takımı almıştım geçen sene aryıldız cıkarmış dehşet duruyor!

bende çeyizime aryıldızdan 8 parça tencere seti aldım hisarında düdüklüsünü aldım kk. deki yorumlara dayanarak alışveriş yapıyorum :) henüz kullanmadım yorum yapamayacağım ama kaliteli olduğu belli. benim içime sindi umarım seninde içine siner :) Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…