• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aryıldız çatal bıçak takımı hakkındaki düşünceleriniz????

carpediem01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
selam kızlar
ben ablama çatal bıçak takımı almayı düşünüyorum. aldıktan sonra da kaliteli olsun istiyorum. jumbolar çok pahalı (öğrenciyim çünkü hala)
karaca, hisar, emsan ve aryıldız'a baktım. kalite olarak en çok aryıldız'ı beğendim. ama 62 yıllık firma olmasına rağmen adına aşinalığım yok (fiyatları uygun tutabilmek için reklam fazla yapmıyolar dedi satıcı)
daha önce kullanmış olan varsa bi bilgi verebilir misiniz lütfennnn:26:

Kesinlikle tavsiye ederim. Babaannemin kullandığı çatal kaşıkları şimdi biz kullanıyoruz. 50 senelik olmuşlardır, 10 senedir bulaşık makinesinde yıkanıyorlar ama hala yeni gibiler. Ben de kendime ar yıldız aldım.

Ben ar yıldızın kampanyalı paketini aldım geçen sene. Tencere, çaydanlık, cezve, çatal bıçak takımı var içinde. Çatal bıçak modelleri çok zarif ve modası çabuk geçmeyecek türden. Galiba hala kampanya var bir bak istersen.

jumbo fabrikasına gitmiştim istanbulda tencere kapağı için,ar yıldız ürünleri de gördüm orada...Aryıldızın jumbo fabrikasında üretildiğini duymuştum.Sanırım arçelik-beko gibi...Bilgilerinize

canım bende aryıldız alıcam modelleri daha sade diğer markalara göre ama kalitesine güveniyorum..
reklama ihtiyaç duymayan firmalardan..

canım bende aryıldız alıcam modelleri daha sade diğer markalara göre ama kalitesine güveniyorum..
reklama ihtiyaç duymayan firmalardan..

evet modellerinin sade durmasını ben de beğendim. diğerleri sadelikten uzaklaştıkça kötü modeller ortaya çıkmış. sen fiyat ve model araştırması yaptın mı canım?

evet modellerinin sade durmasını ben de beğendim. diğerleri sadelikten uzaklaştıkça kötü modeller ortaya çıkmış. sen fiyat ve model araştırması yaptın mı canım?

evet canım yaptım..

Ben ren ve flamingo modellerini beğendim, ikisinden birini alıcam.
eminönü de peşinde 475e iniyolar haberin olsun..
Biraz daha pazarlıkla daha inebilir diye düşünüyorum :61:

Bide firsatmagazasi.com diye bi site var orda da 475 gibi bişeydi fiyatı..
fiore takımı çok ucuz bu sitede, 300 falan..

bu söylediklerim 12 kişilik takımlar için geçerli bu arada :61:

evet canım yaptım..

Ben ren ve flamingo modellerini beğendim, ikisinden birini alıcam.
eminönü de peşinde 475e iniyolar haberin olsun..
Biraz daha pazarlıkla daha inebilir diye düşünüyorum :61:

Bide firsatmagazasi.com diye bi site var orda da 475 gibi bişeydi fiyatı..
fiore takımı çok ucuz bu sitede, 300 falan..

bu söylediklerim 12 kişilik takımlar için geçerli bu arada :61:

ben de violeyi düşünüyodum canım ama çok sade sanki o da... viole için 400 tl'ye pazarlık yapmıştım. peki mat mı düşünüyorsun parlak mı? matlar daha az çizilmeye uğruyo diye duydum ben o yüzden mat almayı düşünüyorum
bi de alırsam kutuyla almayı düşünüyorum sandık yerine. çünkü ablam eniştemin işi gereği sürekli taşınmak zorunda, her yerde büyük ev bulamayabiliyolar. daha az yer kaplar diye düşünüyorum. sandıklı alanlar genelde gereksiz buluyolarmış

Biz de ar yılıdızın 18 yıllık çaydanlığı var hala kullanıyoruz öyle diyim yani. 12 yıllık da çatal bıçak takımı var hala parlaklıklrını koruyorlar. Ar yıldız diğer markalara nazaran hem ucuz hem de kalite olarak onlardan aşağı değil. ben de alsam hisar ve ar yıldız alırdım jumbo haddiden fazla pahalı.

ben iki yıldır Jumbo kullanıyorum ve her defasında bulaşık makinesinde yıkıyorum en ufak bir çizik dahi yaşanmadı takımlarımda. ama geçen yıl yedek bir takım olsun diye aryıldızdan aldım. bir hafta içinde herşey çizik içinde kaldı. müşteri hizmetelrini falan devreye koyup birşekilde geri verdim. çok kötüler gerçekten.

Biz de ar yılıdızın 18 yıllık çaydanlığı var hala kullanıyoruz öyle diyim yani. 12 yıllık da çatal bıçak takımı var hala parlaklıklrını koruyorlar. Ar yıldız diğer markalara nazaran hem ucuz hem de kalite olarak onlardan aşağı değil. ben de alsam hisar ve ar yıldız alırdım jumbo haddiden fazla pahalı.

sana katılıyorum jumbo haddinden fazla pahalı..

ben de violeyi düşünüyodum canım ama çok sade sanki o da... viole için 400 tl'ye pazarlık yapmıştım. peki mat mı düşünüyorsun parlak mı? matlar daha az çizilmeye uğruyo diye duydum ben o yüzden mat almayı düşünüyorum
bi de alırsam kutuyla almayı düşünüyorum sandık yerine. çünkü ablam eniştemin işi gereği sürekli taşınmak zorunda, her yerde büyük ev bulamayabiliyolar. daha az yer kaplar diye düşünüyorum. sandıklı alanlar genelde gereksiz buluyolarmış

yaa parlak almayı düşünüyodum, daha hoş duruyorlar bence..
ama parlakların çizilme yaptığını bilmiyodum, şimdi muallakta kaldım bende bak :44:

bide bende kesinlikle kutuda alıcam..
sandık çok gereksiz bence nereye koyucam ben o sandığı öle
boşuna yer kaplar..
üstelik şimdi yemek odası takımlarının çatal bıçak çekmecesi olanları var
onlardan almayı planlıyorum ben :61:

ben iki yıldır Jumbo kullanıyorum ve her defasında bulaşık makinesinde yıkıyorum en ufak bir çizik dahi yaşanmadı takımlarımda. ama geçen yıl yedek bir takım olsun diye aryıldızdan aldım. bir hafta içinde herşey çizik içinde kaldı. müşteri hizmetelrini falan devreye koyup birşekilde geri verdim. çok kötüler gerçekten.

ilk defa siz böyle söyleyince şaşırdım şimdi... acaba sizin aldığınız seride mi bi sorun vardı? hangi serisini almıştınız siz?

yaa parlak almayı düşünüyodum, daha hoş duruyorlar bence..
ama parlakların çizilme yaptığını bilmiyodum, şimdi muallakta kaldım bende bak :44:

canım ben de kesin bilmiyorum ama öyle duydum yani... kullananlar bu duruma yanıt verse daha iyi olacak...
bi de matların fiyatları daha yüksek, acaba çizilmesi daha zor oluyo diye mi ?
ablama hediye alacak olunca daha da kararsız kalıyorum yaaa...:44:

canım ben de kesin bilmiyorum ama öyle duydum yani... kullananlar bu duruma yanıt verse daha iyi olacak...

sen hediyede kararsız kalıyosun,
ben kullanıcam bi de onu :34:

Mat derken sanırım saten takımlardan bahsediyorsunuz.Eğer anladığım gibiyse ar-yıldızdan almadım ancak saten takım aldım ve fiyatları daha pahalı.Ayrıca çizilmesi daha kolay olur demişti aldığım yer ancak kırk yılın başında bir kullanacağım için görselliği daha önemliydi. =)​

Mat derken sanırım saten takımlardan bahsediyorsunuz.Eğer anladığım gibiyse ar-yıldızdan almadım ancak saten takım aldım ve fiyatları daha pahalı.Ayrıca çizilmesi daha kolay olur demişti aldığım yer ancak kırk yılın başında bir kullanacağım için görselliği daha önemliydi. =)​

evet canım saten takımlardan bahsediyorum. daha şık duruyo gerçekten. ben daha geç çiziliyo diye duymuştum ama bilmiyorum kullanmadığım için... :61:

Back
X