- 22 Mart 2016
- 1.592
- 1.238
- 133
- Konu Sahibi Umutlu1234
Kizlar merhaba aranızda arvigo masajı yapan sonuç alan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlılar gercekten tecrubeli ben basladım bugun besinci gunum uc ay duzenlı yapmayı dusunmuyorum bakalım ne olacak yazarım buradan tecrubelerımıBizim yaşlı ninelerimizin rahim çekme adını veridkleri masaja benziyor.![]()
Video yu izledim bende yapıcam inşallah işe yararYaşlılar gercekten tecrubeli ben basladım bugun besinci gunum uc ay duzenlı yapmayı dusunmuyorum bakalım ne olacak yazarım buradan tecrubelerımı
İnşallah canım hepimize vesile olsunVideo yu izledim bende yapıcam inşallah işe yarar![]()
Maşallah canım ne durumdasın? Değerin yükseldi mi? Masaja devam ettiğin için mi tutundu?Kizlar bana lütfen dua edin bu ay tekrardan bir gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 153cikti şimdi iki günde bir tekrarlanma olacak size haber vermek istedim
Maşallah canim nasıl sevindim seni hatırlıyorum Rabbim mucizeni göndermiş sağlıkla ilerlesinKizlar bana lütfen dua edin bu ay tekrardan bir gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 153cikti şimdi iki günde bir tekrarlanma olacak size haber vermek istedim
Sağlıkla ilerlesin sağ salim kucağına al inşallah canımElhamdülillah kızlar masaja yumurtlama dan sonra devam etmedim
hatta kimyasal gebelik den sonra masajı bıraktım rahim kendını hazırladığını bu seklini bozmayım diye kendi haline bıraktım eger bu ay olmasaydı tekrardan masaja duzenlı baslayacaktım ki gerek kalmadı
en son pazar gunu 719cıkmıstı dünde ucuncu testi verdım bugun sonucu alacagım ınsallah dua edın oda ıyı cıksın
Dualarım her daim sızınle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
İnşallah amin canımSağlıkla ilerlesin sağ salim kucağına al inşallah canımBenimde iki düşüğüm var. Dün başladım masaja inşallah faydası olur. Sonuç çıkınca yaz mutlaka
Ben aksam yatarken yarım saat kadar yapıyordum canım adetin baslayıp bitsin bence oyle yap bu isler inan hıc belli olmuyor benim bu ay test silinir gıbı oldu dedım yine kimyasal sonra koyulasma ya basladım o yuzden adetını bekle canımMasajı kaç dakika uygulamak gerekiyor
Sizin adınıza çok sevindin sağlıcakla kucağınaza alın inşallah. Benim de adetim 16 gün geçti kan verdim negatif hala adet olmadım yapsam yardımcı olur mu acaba
Canım olsa çıkardı ya kanda yarından itibaren tarlusal kullanacağımBen aksam yatarken yarım saat kadar yapıyordum canım adetin baslayıp bitsin bence oyle yap bu isler inan hıc belli olmuyor benim bu ay test silinir gıbı oldu dedım yine kimyasal sonra koyulasma ya basladım o yuzden adetını bekle canım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun hakkında ınsallahCanım olsa çıkardı ya kanda yarından itibaren tarlusal kullanacağım
Canım hayırlı olsun bebeğin. Yumurtlama masajını nasıl yaptın? Bir de masajın erken yumurtlamaya etkisi varmı sen kaçıncı gün yumurtladın?Ben aksam yatarken yarım saat kadar yapıyordum canım adetin baslayıp bitsin bence oyle yap bu isler inan hıc belli olmuyor benim bu ay test silinir gıbı oldu dedım yine kimyasal sonra koyulasma ya basladım o yuzden adetını bekle canım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah