• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arvigo(Rahim) Masajı

Videosu burada merak edenler ıcın

Bende yapmayı istiyorum . 36 saat açlık orucu varmış sunan onu arastiriyirum . Hacemat ve rahim sulugu yaptırcam Allah'ın izniyle.
Bakalm nasıl olacak sonuç

Kizlar masaji yumurtlamadan sonra bıraktım ve bugün adetim 10gun öncede. Başladı yanj adet oldugjnu düşünüyorum çünkü adet gibi rahim hissiyatj var ama ağrı sızı vs yok kanamam çok rahat bakalım hayırlısı üç ay devam bu masaja yapanlar lütfen bilgilendirme yapsinlar

Hayırlı aksamlar kızlar ikinci ayım bitti masajda ve bu ay adetim uzun surdu lekelenmelerım oldu hastaneye gittim ve gerekli tahliller yapıldı kanamalarımın hormon bozukluğundan kaynaklandığını dusunurken gebelik testi pozitif cıktı degerım 30 idi
Doktor dusuk yapma yada yeni tutunmus bır gebelik de olabileceğini soyledım ıkı gun sonra tekrarladı 9a dustu yanı kimyasal gebelik yasadım
Ve bu benim ıcın mucize bu masaj cıdden işe yarıyor benım tuplerım bir bucuk sene once acıldı hıc bır sekılde gebelik olusmadı ama bu masaj ile ilk defa gebelik oldu Rabbım nasip etti kesinlikle tavsiye edıyorum

Elhamdülillah kızlar masaja yumurtlama dan sonra devam etmedim
hatta kimyasal gebelik den sonra masajı bıraktım rahim kendını hazırladığını bu seklini bozmayım diye kendi haline bıraktım eger bu ay olmasaydı tekrardan masaja duzenlı baslayacaktım ki gerek kalmadı
en son pazar gunu 719cıkmıstı dünde ucuncu testi verdım bugun sonucu alacagım ınsallah dua edın oda ıyı cıksın🥰
Dualarım her daim sızınle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😘

Elhamdülillah kızlar masaja yumurtlama dan sonra devam etmedim
hatta kimyasal gebelik den sonra masajı bıraktım rahim kendını hazırladığını bu seklini bozmayım diye kendi haline bıraktım eger bu ay olmasaydı tekrardan masaja duzenlı baslayacaktım ki gerek kalmadı
en son pazar gunu 719cıkmıstı dünde ucuncu testi verdım bugun sonucu alacagım ınsallah dua edın oda ıyı cıksın🥰
Dualarım her daim sızınle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😘
Sağlıkla ilerlesin sağ salim kucağına al inşallah canım❤️ Benimde iki düşüğüm var. Dün başladım masaja inşallah faydası olur. Sonuç çıkınca yaz mutlaka

Sağlıkla ilerlesin sağ salim kucağına al inşallah canım❤️ Benimde iki düşüğüm var. Dün başladım masaja inşallah faydası olur. Sonuç çıkınca yaz mutlaka
İnşallah amin canım
İnsallah sende faydasını gorursun
Kan sonucu almaya gıttım dun damarlarını patlattı hemşire kan alamadı en son damardan sırınga ile cekıp aldılar sonra tup ıcıne sıktılar artık omdan mıdır anlamadım doktor yarın test tekrar ver labaratuarda ıslenmemıs kanın dedi
Dusuk mu falan diye sordum azından resmen cımbızla laf aldım en son boyle dedi ıcıme kurt dusurdu yaa
Esım eve gelince komusayım ona gore olmazsa doktora gıdeyım yarın
Sureklı kan vermekte zarar yani
Eger varsa gozukur herhalde yarın 5+1olcak nasip olursa

Masajı kaç dakika uygulamak gerekiyor
Sizin adınıza çok sevindin sağlıcakla kucağınaza alın inşallah. Benim de adetim 16 gün geçti kan verdim negatif hala adet olmadım yapsam yardımcı olur mu acaba

Masajı kaç dakika uygulamak gerekiyor
Sizin adınıza çok sevindin sağlıcakla kucağınaza alın inşallah. Benim de adetim 16 gün geçti kan verdim negatif hala adet olmadım yapsam yardımcı olur mu acaba
Ben aksam yatarken yarım saat kadar yapıyordum canım adetin baslayıp bitsin bence oyle yap bu isler inan hıc belli olmuyor benim bu ay test silinir gıbı oldu dedım yine kimyasal sonra koyulasma ya basladım o yuzden adetını bekle canım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben aksam yatarken yarım saat kadar yapıyordum canım adetin baslayıp bitsin bence oyle yap bu isler inan hıc belli olmuyor benim bu ay test silinir gıbı oldu dedım yine kimyasal sonra koyulasma ya basladım o yuzden adetını bekle canım
Canım olsa çıkardı ya kanda yarından itibaren tarlusal kullanacağım

Canım hayırlı olsun bebeğin. Yumurtlama masajını nasıl yaptın? Bir de masajın erken yumurtlamaya etkisi varmı sen kaçıncı gün yumurtladın?

Back