Artvin'de imam hatip öğretmeni cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.183
823
Artvin'de bir imam hatip lisesi öğretmeni çocuklara cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı. Olay, aynı okulda öğrenci olduğu sırada R.A.'nın cinsel istismarına uğrayan bir öğretmenin 14 yıl sonra kente ziyarete gelmesiyle ortaya çıktı.

Artvin'in Yusufeli İlçesi İmam Hatip Lisesi'nde meslek dersi öğretmeni 46 yaşındaki R.A., küçük yaştaki erkek çocuklarla cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, 2002 yılında eğitim gördüğü Yusufeli İmam Hatip Lisesi'nde, meslek dersi öğretmeni R.A.'nın cinsel tacizine uğrayan bir erkek öğrenci, lise mezuniyeti sonrasında üniversiteyi bitirerek öğretmen oldu.
14 yıl sonra ziyaret için geldiği memleketi Yusufeli İlçesi'nde uğradığı İmam Hatip Lisesi'nde kendisine cinsel tacizde bulunan R.A. ile karşılaşan adı gizli tutulan öğretmen, okulda araştırma yaptı ve bu kişinin çocuklara yönelik cinsel taciz tavrının değişmediğini öğrendi.
Öğretmenin konuyla ilgili olarak Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yaptığı şikayet sonrası savcılık soruşturma başlattı.

Öğretmenin de ifadesine başvuran savcılık, cinsel istismara uğradığı öne sürülen 15 yaşındaki iki erkek çocuğu dinledi.

Playstation oyunları oynatmak vaadiyle evine götürdüğü erkek çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen R.A. gözaltına alındı ve önceki gün çocuklara cinsel istismar suçlamasıyla çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

http://www.cnnturk.com/turkiye/artvinde-imam-hatip-ogretmeni-cinsel-istismar-suclamasiyla-tutuklandi

Biri bitiyor biri başlıyor.
Ne ara bu kadar arttılar ya da hep vardı yeni mi ortaya çıkıyor.

Bence bu tarz olaylar için çok ağır cezalar verilsin ama ömür boyu
hapisten ziyade psikolojik olarak da yıpratıcı.

Hep aynı şarkıyı dinletmek ya da tekrar eden ses gibi..
Tek başına bi hücreye kapatmak ama çok küçük bi hücre sadece ayağa kalkıp yatabilecek kadar.

O geçen 14-15 senede , kim bilir daha öncesinde of ya kaç çocuk bu adamın tacizine uğradı kim bilir ?

İnsanların giderek ve artarak rezilleştiğini görmek umudumu söndürüyor . İyi çocuklar yetiştirelim , gelecek günler iyi erdemli nesillere emanet olsun istiyorum ama bu haberler beni dibe vurduruyor .

Dünyanın sonu gelse ... Daha da çirkinleşmeden insanlık !

Ailden sorumlu bakan milli eğitim bakanı istifa
İstifalarını istiyorum bireysel cezalar yetmez bakan olmak yeri geldiğinde başını eğmektir
Yazıklar olsun
İstifalarını talep ediyorum bu kadar kolay olmamalı en üsttekiler cezalandırılmalı ki ,,,
Ahlak anlayışı tabana yayılsın

Nedense bu tip sapiklar genelde imamhatipten cikiyor. Dindar genclik yetistiremiyirlar midir nedir? isini layikiyla yapan isinde gucunde cok kiymetli hocalarida vardir illaki sozum bunlardan disari tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…