Saç Kesim Şekilleri Artk sanz dzletirdikten sonra kabarmyacak

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Kesinlikle düzleştiriciler saçı yıpratıyor. Ben 170 derecede çok fazla üst üste tutmadan yapıyorum ve serum sürüyorum parlak görünüyor ve uçuşmayı önlüyor.

ben 230 derecede yapıyorum 1 saat sonra düzlüğü gidiyor nasıl oluyor bende anlamadım :/ aldığım makinede en iyisi halbu ki . :1closedeyes:

Burdan okuyup bu yöntemi denedim Aksine daha da kabardı saçlarım Saçları çok düz olanlar hacim katmak için bunu deneyebilirler

Burdan okuyup bu yöntemi denedim Aksine daha da kabardı saçlarım Saçları çok düz olanlar hacim katmak için bunu deneyebilirler

Heheh Tersten saçlara işlem yapmak kabartıyor doğru ama elektirilenmesi önlenir muhakkak.
Hem elektriksiz, hem de hacimli saçlara kavuşmak için çok güzel bir yöntem.

Ama malesef saçı çok yıpratır bu. :/ Arada bi yapmak lazım.Çok gerektiğinde...

Ayyy kızlar bende saçlarımı sabahın 6 sında kalkar 7 ye kadar özene bezene düzleştiririm ama 1 saat sonra maşallah bonus gibi kabarır uçları kıvrıklaşır felan çok defa yolda saçlarımla kavga ettimde millet kız kafayı yemiş die şaşkın şaşkın bakıyodu yüzüme :) Ama son kullandığım şampuan vallahi çok iyi geldi bana tü tü tü Allah nazar değdirmesin :) Elidorun hava koşullarına uygun bi şampuanı var mavi olanı Ondan kullandım. Daha ilk kullnanmam ve sabah gene özene bezene yaptım. Kızlar hem yumuşacık yaptı hem de bugün bu saçları denemek için muhteşem RÜZGARLI BİR HAVA VARDI Allahım yaşasınn hiç bozulması hiç kabarmadı hala uslu uslu dümdüz ve inik duruyolar ablaları :)

o şampuan ve saç kreminden bende bi ara kullanmıştım gerçekten saçı yatıştırıcı etkisi var kabartmıyo

o şampuan ve saç kreminden bende bi ara kullanmıştım gerçekten saçı yatıştırıcı etkisi var kabartmıyo
Ben elidorun mor hani şu mükemmel düz dediği saç kremini kulandım banyoda iken ipek gibi yapıyo sonra aynı kabarma devam ediyo hiç bir etkisini göremedim ben ama hava koşularına karşı olanıda deniyim bakalım memnunmusunuz kullananlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…