Saç Kesim Şekilleri Artk sanz dzletirdikten sonra kabarmyacak

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

emo_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
19
0
86
Çorum
Arkadaşlar hepimizin ortak sorunu saçlarımızı düzleştirdikten sonra kabarması bazılarımız bunun üstünden jole,briyantin v.s geliyor ama o da saçımızı daha kötü yapıyor ben sonunda çözümü buldum:İlk önce saçınızı düzgün bir şekilde düzleştirin daha sonra kafanızı öne atın birde öyle düzleştirin daha sonra saçlarınızın kabarıklığının gittiğini göreceksiniz ve daha düz olacak.Ben öyle yapıyorum ve çok memnunum bütün arkadaşlarım soruyor nasl yapıyorsun diye.Ve bir sır daha her banyo sırasında saçlarınıza diplere değdirmeden saç kremiyle yıkayın o da saçları çok güzel yapıyor inşallah hepimizde işe yarar...:lepi:

Bende düzleştirdikten sonra çok az el kremini elime sürüp yediriyorum arkasından elimi saçımda gezdiriyorum, kabarmamasında etkili oluyor tavsiye ederim.

Cok vakit ayirmak gerekir buna. Hem bu kadar ugrasmaylada sac yipramazmii?
Duzlestirdikten yada fön cektikten sonra kabarmamasi icin serum surerim ben. Hic kabarmiyo. Cokda memnunumyerimseniben

Kesinlikle düzleştiriciler saçı yıpratıyor. Ben 170 derecede çok fazla üst üste tutmadan yapıyorum ve serum sürüyorum parlak görünüyor ve uçuşmayı önlüyor.

hıımmm güzelmiş bende denicem..zaten çok kabarmıyo am olsun hiç kabarmasın dimi amahihoyyyt

Bu bir sır değil ki canım
zaten biliyorduk.Ben de bilinmemiş bişey yazmışsındır diye baktım ama
sen saç kremi çok işe yarıyor falan demişsin :)

kızlar bugün gastede okudum tülin şahin güzellik sırları vermişte dio ki ipek yastıkta yatın saçlarınız elektriklenmez ve kabarmaz ayrıca cildide yumuşak yapıomuş fönden sonrada yine içi ipekli şapka takın buda kabarmasını önler dio ne derece doğrudur bilmem denemedim okuduğumu paylaşim dedim:)

bir sır daha her banyo sırasında saçlarınıza diplere değdirmeden saç kremiyle yıkayın o da saçları çok güzel yapıyor

saç kremini bildiğimiz gibi normal olarakmı kullanıcaz yoksa şampuan gibi yıkıcakmıyız????
bende pantene nin saç kremini kullanıyorumda

he tabi bide üstünden geçin iice yansın saçlarınız daha kötü olsun kestirmek zorunda kalın

denicem canım:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…