evet oluyo hamileliktede aynı agrılarKarın ve bel ağrısı gebelikte de erkende oluyo mu regl me 6 gün var karnım belim çok ağrıyor hamilelik varsa da olur mu kasık ağrısı 1 haftadır var
Jinekolojiye gittiniz mi? Her ay çok ağrılı mı geçiyor regl süreci?Karın ve bel ağrısı gebelikte de erkende oluyo mu regl me 6 gün var karnım belim çok ağrıyor hamilelik varsa da olur mu kasık ağrısı 1 haftadır var
Ay inşallah onun ağrısıdr bu seferevet oluyo hamileliktede aynı agrılar
Evet genelde ağrılı geçiyor 1 hafta önden başlıyor sancılarmJinekolojiye gittiniz mi? Her ay çok ağrılı mı geçiyor regl süreci?
İnanılmaz kasık ağrım var ama şişlik ağrısı patlck gibi hissediyorum sankievet oluyo hamileliktede aynı agrılar
Kist falan varmı bekarken benimde öyleydi evlendikten sonra ağrı kalmadı çok şükür ama kişiden kişiye değişir bende kist vardi ondan çok ağrım olurdu inşallah hamilesinizdirKarın ve bel ağrısı gebelikte de erkende oluyo mu regl me 6 gün var karnım belim çok ağrıyor hamilelik varsa da olur mu kasık ağrısı 1 haftadır var
Amınn inşallah kıstım evlenmeden önce her kontrol de var diyolr dı şimdi uzun süredir yok yada oluyo kendi kendine geçiyoKist falan varmı bekarken benimde öyleydi evlendikten sonra ağrı kalmadı çok şükür ama kişiden kişiye değişir bende kist vardi ondan çok ağrım olurdu inşallah hamilesinizdir
Bende 14 cmlik kist vardı ve pcos hastasıyım onlar beni çok zorluyorduAmınn inşallah kıstım evlenmeden önce her kontrol de var diyolr dı şimdi uzun süredir yok yada oluyo kendi kendine geçiyo
aynen adet olacakmış gibi oluyo zaten ama adet gelmiyo bebiş oluyo inşallah öyle olsunİnanılmaz kasık ağrım var ama şişlik ağrısı patlck gibi hissediyorum sanki
Kontrole bir gittiğimde var diyorlar sonra tekrardan kontrole gidiyorum geçmiş diyorlar ama en son gittiğimde yoktuBende 14 cmlik kist vardı ve pcos hastasıyım onlar beni çok zorluyordu
Keşke olsa keşkeeeeeaynen adet olacakmış gibi oluyo zaten ama adet gelmiyo bebiş oluyo inşallah öyle olsun
Karnımda çok şişlik var kasıklrmda aynı patlck gibi hissediyorum ve benim çok ağrıyor bakalm son 5 6 gün belli olacakaynen adet olacakmış gibi oluyo zaten ama adet gelmiyo bebiş oluyo inşallah öyle olsun
inşallah bebiş haberi verKarnımda çok şişlik var kasıklrmda aynı patlck gibi hissediyorum ve benim çok ağrıyor bakalm son 5 6 gün belli olacak
Evet bi de o var gerçektenBen geçen ay regl olayım diye dua ediyordum hem gebelik olmayıp hem regl gelmeyince çok daha kötü oluyor. Yeni döngüne başlayamıyorsun çünkü. Öyle olunca da tekrar değerlendirme şansın olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?