Artk midem de bir ey kalmad, istifra etmekten

ayy canım benim ya:teselli:
aynı şeyleri bende yaşadım hemde 5.ayın bitimine kadar..ben sürekli peynir ekmek yiyordum içimde kalsın diye..
herşeyden de tiksinmiştim.çay,salçalı yemekler,et,köfte,tavuk..herşeyden..
Allah kolaylık versin..ama geçici bir durum belki seninki daha kısa sürecek..

cnım gecmıs olsun benımde agır bı bulantı donemi gectı 4 ay surdu :sinifsinif: gunde 5 kere fılan cıkartıyodum bıras agır gecıyo yemek tutamıyorumdıye doktor bulanı onleyici verdi anlıyorum seni ama tek yapman gereken sabretmekkk gecıcekk inşallahhhopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım.. bende saruboceq gibi 5.ayım bitene kadar gece gündüz kustum... gece bulantıdan uyuyamazdım.. 5.aydan sonra nerdeyse 1-1,5 ay da sabah devam etti bulantım.. sabretmekten baska care yok.. o gunleri hatırlamak bile istemiyorum.. allah yardımcın olsun.. peynir ekmek ye.. en iyi gelen o.. ben tuzlu cubuktan bile tiksinmiştim.. en sonunda çubukları bile çıkartmaya baslamıstım.. şuan 37.haftama girmek üzereyim.. allah sanada bugünleri görmeyi nasip eder inşallah..

ben 5. ayıma kadar sadeceee sabahları safra cıkarttım diğer türlü herşeyide yedim yemekte yaptım soğanda kokladım hiçbi sorunum olmamıştı
sadece aç karnına cıkartıyodum

çok kötü bişey ya Allah yardımcın olsun
benim kokular midemi bulandırıyor
deterjan yemek parfüm bütün kokular ağır geliyo
çubuk yiyip bastırmaya çalışıyorum

canım ya geçicek bunu en çok çekenlerden biriyim.3,4-4 ay mahfoldum.hastanelerde yattım serum kolumda kusuyordum.allah yardımcın olsun canım.bu iyi bir şeymiş böyle düşün.bebek yerleşiyormuş.geçecek inşallah.

ayy eskı gunlerım aklıma geldı neler neler cektım artık bagazımın agrısında su bıle içemıyordum ama serum ıyı gelıyordu bıraz mıdem dınlenıyordu canım tavsıye ederım heme serum taktır

cok kötü bişey ya bnm 1.5 ay sürmüştü ama seneler sürdü sanki hc bişy yiyemiodum sürekli kusuodum sabret cnm inş en kısa zamanda gecer yemek yiyenlere bakamıodum bile markete gdemiom bi de hala :)içim dışıma cıkıo orlarda tuzlu kraker meyve fln yemeye calış cnm bn öle yapmştım allah yardımcın olsun

Bence sevinmelisin canım ya bebeğin sağlıkla büyüyor.. Korkma birçok kadın bu durumları yaşıyor korkulacak birşey yok ama çok kötü oluyorsan bir doktoruna danış..
Birde yağlı yiyeceklaeden uzak dur birsüre canın ne istiyorsa onu yea.s.

sabret cnm çünkü bence hiç bişi etki yapmıo.dr bulantı hapı vermişti hiç faydası olmadı hastanede yattım iğneler yaptılar yok gecmıo.birde tuzlu seylerden tıksındım herkes tuzlu ye bastırır diodu ama bnm tam tersi olmustu tatlı yıyınce daha ii oluyordum sanırım aclıktan kan sekerim düşüyordu.tatlı yıyınce ellerimin titremesi falan gecıyordu mesela.Allah sabır versın güselim..

dun sabah acılden geldık aynen senın gıbıydım sureklı kusuyodum artık safra cıkarmaya baslamıstım ıkınmaktan ve ogurmekten basım ve karnım agrımıstı gecen gece esım dayanamadı acıle gıttık kadın dogumcu vardı şansıma. sıvı kaybedıyosun dedı 2 tane serum taktı mıde bulantısı ıcın ılac ve ıgne verdı. sımdı evdeyım serumlar bıraz topladı benı. cok kotu olursam yıne ıgneyı vurdurucam. cok kotu bısey arkadasım senı cok ıyı anlıyorum ıstıyosan doktorunla konus cok dayanılmazsa serum taksın cunku sureklı sıvı kaybedıyosun kusarken oda zararlı. gecmıs olsun cok.

allah yardimiciniz olsun kızlar ya aman dikkat edin sağlığınıza unutmayın iki canlısınız sürekli doktor kontrolünde durun inş en kısa sürede gecer bulantılarınız

ben 6+5 gunluk hamileyim 2 gundur cok kotuydum.. dun ne olursa olsun bir seyler yedim sık sık ve cıkartmamak icin kendimi zorladım.. bugun iyiyim biraz ama aynen bende safra cıkartmaya baslamıstım. gecede 3 kere falan cıkarıyordum.. olay ne olursa olsun yemek ve cıkartmamak.. ucuna kadar gelinceye kadar zorlamak.. cok gecmis olsun allah hepimize sabır versin..

X