• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Artistry TIME DEFIANCE Lifting Eye Creme (Sıkılaştırıcı Göz Kremi) kullanan var mı?

famille

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
152
4
118
Diğer
arkadaşlar birkaç yerde Artistry™ TIME DEFIANCE™ Lifting Eye Creme (Sıkılaştırıcı Göz Kremi) gerçekten etkili olduğunu okudum .bende merak ettim ve almak istiyorum .acaba aranızda bu kremi kullanıpda memnun kalan varmı .yorumlarınızı bekliyorum olumlu yada olumsuz .fiyatı 78 tl.

Bu ürünü kullanmadım ama amway ürünleri gerçekten güzel.Ben amwayin cilt bakım ürünlerini ve vitamin,kalsiyum-magnezyum tabletlerini kullanıyorum.Gayet memnunum.Bence bu da iyidir.

Merhaba, bu ürünü ben de en yakın zamanda almayı düşünüyorum. Bir yakınım kullanıyor ve gerçekten mükemmel görünüyor.

bende ürünü yeni aldım ve kullanmaya başladım ama bende kremi sürdükten sonra gözlerimde yanma oluyor .sanırım gözlerim alerjik bir yapıya sahip bunla alakalı olabilir diye düşünüyorum .sonuç kısmına gelince henüz yeni kullandığımdan belli bir izlenim yok ama ilerleyen zamanlarda detaylı bilgi verebilirim inşallah.

Göz altlarım için daha evvel pek çok ürün denedim.Şimdiye kadar çok memnun kaldığım bir ürün olmadı.Amwayin cilt bakım ürünlerini yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum ve gayet memnunum.Bir de amwayin bu göz için olan bu sıkılaştırıcı ürününü denemek istedim.Geçen ay aldım.Ama henüz bir şey söylemek için erken.Henüz 3 haftadır kullanıyorum.Bir ürünü en az 3-4 ay düzenli kullanmak gerekiyor kesin bir sonuç söylemek için.Kutuyu bitireyim sonucu burda sizlerle paylaşırım inşallah.Şimdilik kremin nemlendirmesini beğendim,gayet güzel.Etkisini de zaman gösterecek artık.

Son düzenleme:
arkadaşlar birkaç yerde Artistry™ TIME DEFIANCE™ Lifting Eye Creme (Sıkılaştırıcı Göz Kremi) gerçekten etkili olduğunu okudum .bende merak ettim ve almak istiyorum .acaba aranızda bu kremi kullanıpda memnun kalan varmı .yorumlarınızı bekliyorum olumlu yada olumsuz .fiyatı 78 tl.

gönül rahatlıgıyla kullanabılırsın cnm cok kalıtelı ve etkılı bır urun :kkk:

gönül rahatlıgıyla kullanabılırsın cnm cok kalıtelı ve etkılı bır urun :kkk:

bende kullancam canım şuan amwayın luxury kremini kullanıyorum aslında bu krem 30 yaş üstüne aitmiş ama benim derin göz altı kırışıklığım var kaz ayağım yok toparlamsı için kullanıyorum bitince bu time defenceyi almayı düşünüyorum siz ne kadardır kullandınız devam ediyomusun faydasını gördünüzmü

Back
X