ARTISTRY cilt bakım, renkli kozmetikler

yaramas

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
948
2
316
52
selam kk kızları sızlere artıstry ürünlerin de bir kaç tanıdım yapayım

: Yoğun Onarım programınızı günlük bir temele oturtun.Bu güçlü günlük kullanım ürünü, TIME DEFIANCE Yoğun Onarım Serumu ile üç ayda bir yaptığınız bakımla alınan olağanüstü sonuçların korunması ve ömrünün uzatılmasıi çin ona eşlik eder. ( Time Defiance Günlük Yoğun Onarım Losyonu

Son düzenleyen: Moderatör:
Cilden su içeriğini bir kullanımdan hissedilir ölçüde yükseltir.
Cildin doğal nem dengesini desteklerken zengin deneyim daha yumuşak esnek bir cilt garanti eder.

YAŞLANMAYAN CİLT İÇİN EN İYİ YÖNTEM KORUMADIR TIME DEFIANCE™ Koruyucu Gündüz Kremi ve Losyonu SPF15 SPF15 UVA/UVB aslında daha başlamadan kırışıkların durdurulmasına yardım ederken antioksidan koruma, cilt üzerinde kalkan görevi yaparak 10 saate kadar sürekli koruma sağlar. Cildin sıkılığı ve esnekliği korunur.Cilt sağlıklı görünür. TIME DEFIANCE Koruyucu Gündüz Kremi - Normal-kuru cilt

TIME DEFIANCE™ Yenileyici Gece Kremi ve Losyonu Daha genç görünen bir ciltle uyanın.Güzellik uykusu şimdi her zamankinden daha faydalı. Derma Cell Exchange, hücre iletişiminioptimize ederek gözle fark edilebilen yaşlanma belirtilerinin onarılmasına ve sürecin tersineçevrilmesine yardım eder. Sıkılığın ve esnekliğin eski durumuna gelmesine yardım eden hücreselenerjiyi doğal yöntemlerle destekler. Serbest radikal hasarının onarılmasına yardım eder.

TIME DEFIANCE Yenileyici Gece Losyonu (yağ içermez) - Normal-yağlı cilt,

Cildinizin kaderini kontrol altına alın
Kontrolü ele almak bütünüyle iletişimle ilgilidir: ARTISTRY TIME DEFIANCE serimizin temelini teşkil eden koordine temizleyiciler, tonikler, kremler ve losyonlar hücreler arasındaki iletişimi destekler ve zaman içinde kendi güzelliğinizi maksimum seviyeye çıkarır. ARTISTRY TIME DEFIANCE ürünleri temel bileşen kompleksimiz Derma Cell Exchange'i içerir ve geleneksel erken yaşlanma karşıtı ürünlerden ileri giderek, yaşlanmayı önleyici faydalar sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…