- 29 Eylül 2023
- 16
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi floragunes
-
artimed bende hiç yalancı çizgi çıkarmadı ama çıkan kişileri okudum burada. Umarım doğru çizgidir :) kan testi en kesin çözüm anlamak için.Hanımlar merhaba, bugün sabah ikisi de aynı marka olan Artımed erken gebelik testi yaptım. 1 saat sonra da yine artımed kaset test yaptım. İlişki üzerinden 19 gün geçti düzenli adet görüyorum. Bata 4 kaldı. Erken gebelik de silik çizgi çıkarken kaset test tertemizdi.
Bunu yaşayan var mı.
Birde konu artımed olunca tereddüt etmiyor değilim. Daha önce yalancı pozitif göstermişti.
Evet doğru söylüyorsunuz. Bata 4 gün var o yüzden adet gününü beklesem mi acaba diyorumartimed bende hiç yalancı çizgi çıkarmadı ama çıkan kişileri okudum burada. Umarım doğru çizgidir :) kan testi en kesin çözüm anlamak için.
Bekleyin bence , adet gününüzde eğer gelmezse sabah ilk idrarla yapın kaset testi . Güzel haberlerinizi bekliyorum :)Evet doğru söylüyorsunuz. Bata 4 gün var o yüzden adet gününü beklesem mi acaba diyorum
Tamamdır öyle yapıcam ☺Bekleyin bence , adet gününüzde eğer gelmezse sabah ilk idrarla yapın kaset testi . Güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Bu kadar şikayet olmasına rağmen asla umurlarında değil. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum çünkü 21 gün geçti ilişki üzerinden. Adet gününü bekleyeceğim. Hayırlısı olsunbu kadar hata veren bi urunu neden israrla duzeltmeden gelistirmeden uretmeye satmaya devam ederler anlamiyorum zaten bu donem cok hassas bir donem ben de baska markada yalanfi pozitif gormustum yani bu hayal kirikliginin kelimelerle tarifi yok yaziktir.. umarim siz de en kisa zamanda hayirlisiyla pozitifi gorursunuz. normal testler 3 gun kala hafif cizgi de olsa gosteriyor isterseniz o sekilde kontrole devam edebilirsiniz
Bende de artimed böyle pozitif çizgi çıktı ama başka testte negatifti. Zaten adet de oldum yokmuş yani. Bedava verseler yapmamak lazım bu testten. Yoksa da var gösterip insanların ümitleriyle oynuyor . Hadi ben neyse tüp bebekle, aşılamayla senelerce bekleyip 1 silik çizgi arayanlar var. Yazık günah.Güncelleme: Okuyacak olanlara bir bilgi olsun. Adete 2 gün kala predictor gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla. Ve sonuç negatif. Artımed beni tekrar yanılttı. Ne kadar güvenilmez bir marka olduğunu kanıtlamış oldu.
Aynen öyle hakka giriyorlar ben 2 kez yaşadım artımedle bu durumu. Artık eczaneye gidince artımed deyince direkt istemiyorum diyorum. Su damlatsan yine çift çizgi çıkacak o derece.Bende de artimed böyle pozitif çizgi çıktı ama başka testte negatifti. Zaten adet de oldum yokmuş yani. Bedava verseler yapmamak lazım bu testten. Yoksa da var gösterip insanların ümitleriyle oynuyor . Hadi ben neyse tüp bebekle, aşılamayla senelerce bekleyip 1 silik çizgi arayanlar var. Yazık günah.
Tutunma kanaması olabilir test yaptınız mı?Kızlar dün takvime göre adetimin 1. Günüydü öğle saatlerinde leke şeklinde kahverengi kanamam oldu ikindiye kadar devam etti ara ara. Sonra kesildi. Bugün öğlen tekrar başladı ve ara ara devam ediyor. Şuan da kasığım hem ağrıyor hem de geriliyor. Aynı zaman da belimde öyle. Adete 2 gün kala test yaptım negatifti. İlk kez böyle birşey yaşıyorum. Sizce neden olabilir?
Benim artımed de 5 dakika bile geçmemişti ikinci çizgi çıktığında. Artımed yalancı pozitif çıkartıyor çok da inanmayın ama içinizin rahat etmesini istiyorsanız başka bir test alıp tekrarlayın. Prodictor tavsiye ederim kesin sonuç veriyor.Merhabalar artımed 3. Testim hepsinde 1 saat sonra ikinci çizgi pembe çıktı regl iki gün gecikti. 7 gün önce kan değerim 1.40 dı sizce ne olabilir?
Gebelik yok maalesef adet oldum 3 günün sonunda. Bu ay havalardan kaynaklı sanırım ilk kez böyle bir durum yaşadım.Tutunma kanaması olabilir test yaptınız mı?
Canım bu konunu ve diğer yazdıklarını okudumda bir şey söylemek istedim. Benim kaset testim negatif çıkmıştı ertesi gün erken gebelik yaptım sizinki gibi silik çıktı kan verdim beta yüksekti hamileydim ama kimyasal oldu ve adet oldum. Belki sende kimyasal yaşamışsındır. Ben beta verdiğimde 13 çıkmıştı. Bu kadar düşükken erken gebelik gösterir ama kaset test göstermezEvet doğru söylüyorsunuz. Bata 4 gün var o yüzden adet gününü beklesem mi acaba diyorum
Gecikmeli de olsa adet oldum zaten ben de kimyasal yaşadığımı düşünüyorumCanım bu konunu ve diğer yazdıklarını okudumda bir şey söylemek istedim. Benim kaset testim negatif çıkmıştı ertesi gün erken gebelik yaptım sizinki gibi silik çıktı kan verdim beta yüksekti hamileydim ama kimyasal oldu ve adet oldum. Belki sende kimyasal yaşamışsındır. Ben beta verdiğimde 13 çıkmıştı. Bu kadar düşükken erken gebelik gösterir ama kaset test göstermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?