Artımef erken gebelik pozitif ama kaset test negatif.

floragunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2023
16
8
1
30
Hanımlar merhaba, bugün sabah ikisi de aynı marka olan Artımed erken gebelik testi yaptım. 1 saat sonra da yine artımed kaset test yaptım. İlişki üzerinden 19 gün geçti düzenli adet görüyorum. Bata 4 kaldı. Erken gebelik de silik çizgi çıkarken kaset test tertemizdi.
Bunu yaşayan var mı.
Birde konu artımed olunca tereddüt etmiyor değilim. Daha önce yalancı pozitif göstermişti.

Eklentiler

• IMG_20230929_071739.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 2.719
  • IMG_20230929_070651.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 2.945
artimed bende hiç yalancı çizgi çıkarmadı ama çıkan kişileri okudum burada. Umarım doğru çizgidir :) kan testi en kesin çözüm anlamak için.

Güncelleme: Okuyacak olanlara bir bilgi olsun. Adete 2 gün kala predictor gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla. Ve sonuç negatif. Artımed beni tekrar yanılttı. Ne kadar güvenilmez bir marka olduğunu kanıtlamış oldu.

Eklentiler

• IMG_20231001_051158.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 2.018
bu kadar hata veren bi urunu neden israrla duzeltmeden gelistirmeden uretmeye satmaya devam ederler anlamiyorum zaten bu donem cok hassas bir donem ben de baska markada yalanfi pozitif gormustum yani bu hayal kirikliginin kelimelerle tarifi yok yaziktir.. umarim siz de en kisa zamanda hayirlisiyla pozitifi gorursunuz. normal testler 3 gun kala hafif cizgi de olsa gosteriyor isterseniz o sekilde kontrole devam edebilirsiniz

Bu kadar şikayet olmasına rağmen asla umurlarında değil. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum çünkü 21 gün geçti ilişki üzerinden. Adet gününü bekleyeceğim. Hayırlısı olsun

Kızlar dün takvime göre adetimin 1. Günüydü öğle saatlerinde leke şeklinde kahverengi kanamam oldu ikindiye kadar devam etti ara ara. Sonra kesildi. Bugün öğlen tekrar başladı ve ara ara devam ediyor. Şuan da kasığım hem ağrıyor hem de geriliyor. Aynı zaman da belimde öyle. Adete 2 gün kala test yaptım negatifti. İlk kez böyle birşey yaşıyorum. Sizce neden olabilir?

Bende de artimed böyle pozitif çizgi çıktı ama başka testte negatifti. Zaten adet de oldum yokmuş yani. Bedava verseler yapmamak lazım bu testten. Yoksa da var gösterip insanların ümitleriyle oynuyor . Hadi ben neyse tüp bebekle, aşılamayla senelerce bekleyip 1 silik çizgi arayanlar var. Yazık günah.

Aynen öyle hakka giriyorlar ben 2 kez yaşadım artımedle bu durumu. Artık eczaneye gidince artımed deyince direkt istemiyorum diyorum. Su damlatsan yine çift çizgi çıkacak o derece.

Merhabalar artımed 3. Testim hepsinde 1 saat sonra ikinci çizgi pembe çıktı regl iki gün gecikti. 7 gün önce kan değerim 1.40 dı sizce ne olabilir?

Eklentiler

• IMG_7028.jpeg
    64,5 KB · Görüntüleme: 1.706
  • IMG_7027.jpeg
    66,1 KB · Görüntüleme: 1.501
1 saat sonra oluşan çizgiyi dikkate almayın. Aslına bakarsanız artimed almayın zaten, hatalı pozitif gösterebiliyor. Mesela başka bir sürü testler kullandım hiçbirinde yok gölge, yok sonradan oluşan çizgi ya da hatalı pozitif görmedim. Bir tek artimed ile böyle hamile olmadığım halde ilk dakikalarda silik çizgi çıkmıştı. Başka bir marka ile deneyin bence.

Tutunma kanaması olabilir test yaptınız mı?

Merhabalar artımed 3. Testim hepsinde 1 saat sonra ikinci çizgi pembe çıktı regl iki gün gecikti. 7 gün önce kan değerim 1.40 dı sizce ne olabilir?
Benim artımed de 5 dakika bile geçmemişti ikinci çizgi çıktığında. Artımed yalancı pozitif çıkartıyor çok da inanmayın ama içinizin rahat etmesini istiyorsanız başka bir test alıp tekrarlayın. Prodictor tavsiye ederim kesin sonuç veriyor.

Evet doğru söylüyorsunuz. Bata 4 gün var o yüzden adet gününü beklesem mi acaba diyorum
Canım bu konunu ve diğer yazdıklarını okudumda bir şey söylemek istedim. Benim kaset testim negatif çıkmıştı ertesi gün erken gebelik yaptım sizinki gibi silik çıktı kan verdim beta yüksekti hamileydim ama kimyasal oldu ve adet oldum. Belki sende kimyasal yaşamışsındır. Ben beta verdiğimde 13 çıkmıştı. Bu kadar düşükken erken gebelik gösterir ama kaset test göstermez

Gecikmeli de olsa adet oldum zaten ben de kimyasal yaşadığımı düşünüyorum

KIZLARRR YARDIM EDİN LÜTFENadetim 2 gün gecti yogun beyaz akintim var bel kasik agrisi adet oldum diye lavaboya gidiyorum beyaz akinti adete 4 gun varken kan verdim gebelik yok 05.02 beyaz akinti neden olabilir enfeksiyon da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…