Artimed silik çizgi bakar mısınız 🥹🥹

Laallaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
169
54
30
Kızlar adetime 5 gün var artimed marka test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı bakar mısınız fotoda biraz daha zor görünüyor yakınlaştırmadan bakınca

Eklentiler

• 1000309101.jpg
    1000309101.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 56
  • 1000309096.jpg
    1000309096.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 56
Artimed konusunda kimsenin böyle yazdığını düşünmüyorum Allah'ın cezası bi marka belirtin varda başka marke dene kuzucum Allah gönlüne göre versin ❤️
Eve giderken başka marka alayım en iyisi içim rahat etsin pazartesi sağlık ocağında kan vercem de hafta sonu geçmez bana şimdi

İnşallah vardır ama şu artımedi almayın artık yahu erkeğe yapsan çizgi çıkaracak utanmasalar 😄 bu testin piyasadan kaldırılması lazım

Merhaba bnmde ayni cikti merak ediyorum günüm 1gun gecti ayni cikti simdi bekliyirum nobetci eczanede uzak baska marka alamdim

Eklentiler

• 1000104108.jpg
    1000104108.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000104107.jpg
    1000104107.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 42
Ben akşam başka marka aldım yaptım negatif çıktı normal kaset testte yaptım o da negatif çıktı ama regli ne daha 5 gün var o yüzden ümidimi yitirmedim pazartesi kan vereceğim

Merhaba bnmde ayni cikti merak ediyorum günüm 1gun gecti ayni cikti simdi bekliyirum nobetci eczanede uzak baska marka alamdim
Yalancı cıkırıyor bırsey dıyemem o yüzden olana var olmayandada aynı almayın arkdaslar sunu kaset alın yoksa yarın alın hayal kırıklığına ugrayamayın

Ben akşam başka marka aldım yaptım negatif çıktı normal kaset testte yaptım o da negatif çıktı ama regli ne daha 5 gün var o yüzden ümidimi yitirmedim pazartesi kan vereceğim
5gün kaset de cıkmayabılır o yüzden adete 2gün kala felan cıkar kasette

5gün kaset de cıkmayabılır o yüzden adete 2gün kala felan cıkar kasette
O yüzden hevesim kırılmadı yine bir ümit bekliyorum pazartesi tam 2 gün kalmış olacak reglime kan verirsem daha net olur gerçi ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu negatif çıksa bile o regli olana kadar ümit hep oluyor maalesef içimde 🤭😂

O yüzden hevesim kırılmadı yine bir ümit bekliyorum pazartesi tam 2 gün kalmış olacak reglime kan verirsem daha net olur gerçi ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu negatif çıksa bile o regli olana kadar ümit hep oluyor maalesef içimde 🤭😂
Tabıkıde asla umutsuz olmak yok o gun tekrar kaset yap gitmeden heycan olsun 🙏bızlede paylaş ❤️

X