Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güvenme artimed aylardır bende çok bariz belirgin çizgi çıkartıyor ama boşKızlar adetime 5 gün var artimed marka test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı bakar mısınız fotoda biraz daha zor görünüyor yakınlaştırmadan bakınca
Diğer konularda silik çıkanlar gerçek gebelik koyu çıkanlar yalancı pozitif yazmış o yüzden arada kaldımGüvenme artimed aylardır bende çok bariz belirgin çizgi çıkartıyor ama boş
Artimed konusunda kimsenin böyle yazdığını düşünmüyorum Allah'ın cezası bi marka belirtin varda başka marke dene kuzucum Allah gönlüne göre versinDiğer konularda silik çıkanlar gerçek gebelik koyu çıkanlar yalancı pozitif yazmış o yüzden arada kaldım
Eve giderken başka marka alayım en iyisi içim rahat etsin pazartesi sağlık ocağında kan vercem de hafta sonu geçmez bana şimdiArtimed konusunda kimsenin böyle yazdığını düşünmüyorum Allah'ın cezası bi marka belirtin varda başka marke dene kuzucum Allah gönlüne göre versin
Predictor,prodoctor,softec bunlar güvenilirEve giderken başka marka alayım en iyisi içim rahat etsin pazartesi sağlık ocağında kan vercem de hafta sonu geçmez bana şimdi
Teşekkür ederimPredictor,prodoctor,softec bunlar güvenilir
Hastanedeyim en yakın eczanede bu vardı mecbur aldım pişman da oldum şimdiİnşallah vardır ama şu artımedi almayın artık yahu erkeğe yapsan çizgi çıkaracak utanmasalar bu testin piyasadan kaldırılması lazım
Kan verin en iyisi en güveniliriHastanedeyim en yakın eczanede bu vardı mecbur aldım pişman da oldum şimdi
Kan pazartesi verebilirim maalesef acillerde asla yapmıyorlar gebelik için lan testi sağlık ocağına gideceğim hafta başıKan verin en iyisi en güveniliri
Bende de sizinki gibiydi farklı test yaptım iki tane ikisi de negatif isterseniz farklı test ile deneyinDiğer konularda silik çıkanlar gerçek gebelik koyu çıkanlar yalancı pozitif yazmış o yüzden arada kaldım
Yalancı cıkırıyor bırsey dıyemem o yüzden olana var olmayandada aynı almayın arkdaslar sunu kaset alın yoksa yarın alın hayal kırıklığına ugrayamayınMerhaba bnmde ayni cikti merak ediyorum günüm 1gun gecti ayni cikti simdi bekliyirum nobetci eczanede uzak baska marka alamdim
5gün kaset de cıkmayabılır o yüzden adete 2gün kala felan cıkar kasetteBen akşam başka marka aldım yaptım negatif çıktı normal kaset testte yaptım o da negatif çıktı ama regli ne daha 5 gün var o yüzden ümidimi yitirmedim pazartesi kan vereceğim
O yüzden hevesim kırılmadı yine bir ümit bekliyorum pazartesi tam 2 gün kalmış olacak reglime kan verirsem daha net olur gerçi ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu negatif çıksa bile o regli olana kadar ümit hep oluyor maalesef içimde5gün kaset de cıkmayabılır o yüzden adete 2gün kala felan cıkar kasette
Tabıkıde asla umutsuz olmak yok o gun tekrar kaset yap gitmeden heycan olsun bızlede paylaşO yüzden hevesim kırılmadı yine bir ümit bekliyorum pazartesi tam 2 gün kalmış olacak reglime kan verirsem daha net olur gerçi ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu negatif çıksa bile o regli olana kadar ümit hep oluyor maalesef içimde
Güzel fikir kız sabah ilk idrarla yapayım o zaman net olsun paylaşırım tabikiTabıkıde asla umutsuz olmak yok o gun tekrar kaset yap gitmeden heycan olsun bızlede paylaş
Hadi inşallah ya ben her gun dua edıyorum ayet okuyorum besmele cekıyorum isteyen herkeze nasıp olsun dıye duam inşallah yerine ulaşırGüzel fikir kız sabah ilk idrarla yapayım o zaman net olsun paylaşırım tabiki