Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 gebelik geçirdim, hepsinde de erken gebelik testi negatif iken normal gebelik testleri pozitif cıkmıstı( adete 4 gün kala) bence normal bir test ile sabah kalkınca deneyin.
3 gebelik geçirdim, hepsinde de erken gebelik testi negatif iken normal gebelik testleri pozitif cıkmıstı( adete 4 gün kala) bence normal bir test ile sabah kalkınca deneyin.
İyi akşamlar benim erken gebelik testim de artımed bir ara hamile olmadığım halde ikinci çizgi de çıkmıştı. Normalde göğüs hassasiyetim hiç olmaz benim ama 10 günden fazladır çok acıyorlar özellikle sol göğsüm ve uçları. Uçlarında büyüme ve koyulaşma var. Kasık ağrım belim tam ortasında ağrı akıntı ve af edersiniz bu da ilk kez başıma geliyor gaz oldu bende. Reglim düzensizleşti o sebepten bana duphaston verdi doktorum adetten bir hafta sonra başlayıp 10 gün kullanıp bırakıyorum bu ikinci ayım. Bu akşam ilacım son. İlaç bittikten 3 4 gün sonra adet oluyorum. Şimdi artımed ile test yaptım silik çizhi bile yok. Test mi yanlış ben mi erken yaptım yoksa hamile değil miyim kafam çok karışık. Sizin yazınızı da görünce yazmak istedim kusura bakmayın baya uzun oldu